Elixir 011-052 Bronz Akustik Gitar Teli (11027)

660,92 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
999 TL'ye 100 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.500 TL'ye %5 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
844,28 TL833,49 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
859,90 TL848,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Elixir 011-052 Bronz Akustik Gitar Teli (11027)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Senkop Müzik Satıcı Ünvanı: SENKOP MÜZİK ALETLERİ PAZARLAMA ORGANİZASYON SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0761002092800016 Vergi Kimlik Numarası: 7610020928
    Bu ürün Senkop Müzik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Elixir 11027 Nanoweb 80/20 Bronze Akustik Gitar Teli (11-52) * Tel Kalınlığı : 11, 15, 22, 32, 42, 52
Geri Bildirim Ver

Elixir 011-052 Bronz Akustik Gitar Teli

Teller, akustik gitaristlerin sahip olması gereken kritik araçlardan biridir. Notaların doğru çalınabilmesi için akustik gitar tellerinin bakımlarının ve temizliğinin sık sık yapılması gerekir. Gitar çalma konusunda tutkulu ve yetenekli olan insanlar için hem kaliteli hem de dayanıklı tellerin kullanımı son derece önemlidir. Müzik yeteneğinizi geliştirmenize yardımcı olan Elixir 011-052 bronz akustik gitar teli sayesinde gitar çalma hevesiniz hiçbir zaman kaybolmaz. Bronz maddeden üretilen bu teller, oldukça sağlamdır. 80’e 20 oranında bronz olan teller; parlak, sağlam ve uzun ömürlüdür. Akustik türdeki müzik enstrümanından yumuşak ve pürüzsüz tonlama almanızı sağlayan bu teller sayesinde yeteneğinizi ortaya çıkarabilirsiniz. Nanoweb teknolojisiyle kaplanan ürün, gitardaki tüm diziyi ultra ince kaplama ile korur. Bu sayede sargılar arasındaki boşluklar dışarıda tutulur. Siz de konforlu bir deneyim yaşayabilirsiniz.

  • Yumuşak gerginlik
  • Nanoweb kaplamalı
  • Uzun ömürlü

Elixir 011-052 Bronz Akustik Gitar Teli Özellikleri

Elixir 011-052 Bronz Akustik Gitar Teli Özellikleri

Gitar çalmanın keyfini yürekten yaşamanız için sizi yarı yolda bırakmayan kalitede teller kullanmanız gerekir. Akustik gitarı elinize aldığınızda size tutarlı bir performans ve entonasyon sağlayan Elixir akustik gitar teli, her çaldığınızda müzik yeteneğinizden memnun kalmanızı sağlar. Tel çapı aralığı 0,279 ile 1,32 mm aralığındadır. Gitar tellerinin her birinin çapı sırasıyla; 0.279, 0,381, 0,559, 0,813, 1,07 ve 1,32 mm uzunluğundadır. Dayanıklılığı ve kalitesiyle nam salan Elixir markasının tellerini bulunduran bu ürün paketi, 11-52 numaralı özel yapım modeliyle karşınıza çıkar. Yumuşak tansiyonlu bu ürün sayesinde çaldığınız notaların tonlaması daha pastel olur. Ürünün yumuşak gerginlikte olması nedeniyle gitarı parmaklarınızla çaldığınızda notalardan gıcırtı sesi gelmez. Bu ürün, bronz malzemeden yapıldığı için paslanma sorunu yaşamazsınız.

Elixir 011-052 Bronz Akustik Gitar Teli Avantajları ve Yorumları

Elixir 011-052 Bronz Akustik Gitar Teli Avantajları ve Yorumları

Gitar çalmaya yeni başlayanlar için bağlaması kolay, dayanıklı ve uzun yıllar boyunca kullanılabilen tellerin seçilmesi gerekir. Akustik türde gitarların telleri değiştirildiğinde akordun yeniden doğru bir biçimde yapılması zorlayıcı olabilir. Bu ürünün yumuşak gerginlikte olması ile gitara bağlandıktan sonra akordunun yapılması da ekstra basitleşir. Elixir 011-052 bronz akustik gitar teli yorumları incelendiğinde müzik yapmaya ilgisi olan insanların bu ürün sayesinde heveslerinin arttığı görülür. Ürünün yumuşak gerginliği ve bronz yapısı nedeniyle temizlemesi oldukça basittir. Buna ek olarak nanoweb teknolojisiyle kaplı olan bu ürünü yumuşak bir bez ve solisyon kullanarak temizleyebilirsiniz. Kullanım ömrü son derece uzun olan bu ürün sayesinde gitarın tellerini sık değiştirmek zorunda kalmazsınız. Bu ürün sayesinde akustik gitarı sık sık akort etme ve tel değiştirme konusunda zorluk çekmeden çalabilirsiniz.

Elixir 011-052 Bronz Akustik Gitar Teli Fiyatları

Elixir 011-052 Bronz Akustik Gitar Teli Fiyatları

Üretimi nadir görülen bronz gitar telleri, sahip oldukları kalite ve dayanıklılığının yanında bir o kadar da yumuşaktır. Bu ürünün yumuşak gerginliğe sahip olması ile parmaklarınızda uyuşma ya da kızarma gibi sorunlar yaşamazsınız. Hatta bu ürün sayesinde pena kullanmanıza da gerek kalmaz. Bu nedenle Elixir 011-052 bronz akustik gitar teli fiyatı ürünün nadir ve kalite yönünden üstün oluşu göz önünde bulundurularak belirlenir. Bronz yapıda olması nedeniyle son derece estetik ve hoş bir görünümü vardır. Bu ürün sayesinde akustik müzik aletiniz de bir o kadar hoş görünür. Müzik yeteneğinizi sevdiğiniz insanların güzel bir biçimde duyması için bu ürünü gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Paslanma karşıtı kaplaması ve dayanıklı bronz yapısıyla gitarınızdan büyüleyici notalar çıkmasını sağlayan bu ürüne uygun fiyat avantajlarıyla Trendyol üzerinden ulaşarak sahip olabilirsiniz.