Elit Arısoy Uyuyan Kuzine Soba Uyuyan Soba Fırınlı Soba Odun Kömür Sobası

3.990 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!

Ürün Bilgileri

Elit Arısoy Uyuyan Kuzine Soba Uyuyan Soba Fırınlı Soba Odun Kömür Sobası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BÜYÜK ARISOY TİCARET Satıcı Ünvanı: YAŞAR ARISOY İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Mersin Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0780046087
    Bu ürün BÜYÜK ARISOY TİCARET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Elit kuzen soba Ürün 80 42 60 Fırın genişliği 37x37 12 cm dır Ürün iç kısmını astar koruma ile dayanıklılığı arttırılmıştır YAKIT CİNSİ : ODUN KÖMÜR TALAŞ LİNYİT KOK VB. TÜM KATI YAKITLAR ISITMA YÜZEYİ :2,7 M2 BORU CAPI :130 MM ISI GÜCÜ :8 KWH KUTU İÇERİĞİ 2 KOVA 1 IZGARA KALDIRMA ÇENGELİ

Ürün Özellikleri

  • Materyal Döküm
  • Renk Emaye
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Elit Arısoy Eltkzn Uyuyan Kuzine Kömür Sobası

Elit Arısoy uyuyan kuzine fırınlı odun kömür sobası kahverengi, sahip olduğu özelliklerle çok yönlü bir kullanım imkânı sunar. Ürün, kaliteli parçaları ve güçlü performansıyla bulunulan ortamı çok kolay ve hızlı bir şekilde etkisi altına alarak ısıtır. Bu özelliğinin yanı sıra sobanın içerisinde fırın da bulunur. Sobadaki fırını kullanarak ortaya benzersiz yemekler çıkarabilmeniz mümkündür. Böylece Elit Arısoy uyuyan kuzine fırınlı odun kömür sobasını yakarak hem ısınabilir hem de leziz yemekler yapabilirsiniz. Fonksiyonel bir kullanımı bulunan ürün, kahverengi ve eski dönemlere ait tasarımıyla nostaljik bir görünüme sahiptir. Bünyesinde barındırdığı özelliklerle ürün, kullanıcıların yoğun ilgisiyle karşılaşır.

  • Ürün Rengi: Kahverengi
  • Ürün Ölçüleri: 80 cm x 42 cm x 60 cm
  • Fırın Ölçüleri: 37 cm x 37 cm x 12 cm

Elit Arısoy Uyuyan Kuzine Fırınlı Sobanın Özellikleri

Elit Arısoy Uyuyan Kuzine Fırınlı Sobanın Özellikleri

Elit Arısoy kahverengi uyuyan kuzine fırınlı odun kömür sobası, birden fazla amaç için kullanabileceğiniz bir üründür. Ürünün ölçüleri, 80 x 42 x 60 cm olarak belirtilir. Fırının ebatları da 37 x 37 x 12 cm'dir. Boru çapı ise 130 mm'dir. Fırın boyutuna uygun olan ısıya dayanıklı tepsilerinizi kullanarak bu soba sayesinde muhteşem lezzetler ortaya koyabilirsiniz. Isı gücü 8 kW/h olarak belirtilen ürün, fırın olarak kullanılmasının yanı sıra bulunduğu odayı da sıcacık yaparak kullanıcıların beğenisini kazanmayı başarır. Sobayı çalıştırmak için odun, kömür, talaş ve linyit gibi maddelerden yardım alabilirsiniz. Ürün, tüm katı yakıt maddeleriyle kolayca çalışarak üst düzey bir performans sergiler. Sobanın yanında 2 kova, 1 ızgara ve kaldırma çengeli bulunur. Böylece ürünü monte ettikten hemen sonra kullanmaya başlayabilirsiniz.

Elit Arısoy Uyuyan Kuzine Fırınlı Kömür Sobası Dayanıklı mıdır?

Elit Arısoy kuzine uyuyan fırınlı odun kömür sobası, oldukça dayanıklı bir üründür. Sobanın iç kısmında astar koruma bulunur. Bu koruma sayesinde sobanın sağlamlığı artırılmıştır. Isıya karşı dirençli olan ve sobayı daha dayanıklı bir hâle getiren astar sayesinde ürünü uzun yıllar boyunca gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Koruma özelliği sayesinde soba hem kendi yaydığı sıcaklığa hem de dıştan gelebilecek darbelere karşı sağlam bir duruş sergiler. 2,7 m2 ısıtma yüzeyi bulunan Elit Arısoy kahverengi uyuyan kuzine fırınlı odun kömür sobası, ilk günkü performansını koruyarak verimli bir kullanım imkânı tanır. Quartz ısıtıcılar kategorisinde kendine yer bulan bu üst düzey kaliteye sahip kuzine sobanın 6 ay garantisi bulunur.

Elit Arısoy Uyuyan Kuzine Fırınlı Odun Kömür Sobası Kimler İçindir?

Elit Arısoy kahverengi uyuyan kuzine fırınlı odun kömür sobası, geniş bir kullanıcı kitlesine hitap eder. Özellikle ısıtma kaynağı olarak doğalgaz bulunmayan evlerde klima yerine sobayı tercih eden bireyler bu ürünü gönül rahatlığıyla tercih edebilir. Böylece iç mekân ısınırken fırını kullanarak yemek yapabilmeniz de mümkün hâle gelir. Apartman dairelerinin yanı sıra bağ ve köy evlerinde de kuzine fırınlı odun kömür sobasını kullanabilirsiniz. Ürün, konsept olarak nostaljik bir yapıya sahiptir. Eski dönemlere hayranlık besleyen ve ev dekorasyonunu olabildiğince nostalji dolu tasarlayan kişiler de bu ürünü satın alabilir. Dilerseniz Elit Arısoy uyuyan kuzine fırınlı odun kömür sobası kahverengi yorumlarına göz atabilir, kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Siz de bu kullanışlı ve çok amaçlı ısıtıcıyı Trendyol üzerinden yalnızca birkaç tıklamayla kolayca satın alabilirsiniz.