3
Jant kategorisinde
en çok favorilenen 3. ürün

ELİT WHEELS 6 Kol Doğan Slx Jant Takımı 14 Inç 4x98

Son 3 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
9.650 TL
Kargo Bedava
10.750 TL

Ürün Bilgileri

ELİT WHEELS 6 Kol Doğan Slx Jant Takımı 14 Inç 4x98

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SES OTOMOTİV Satıcı Ünvanı: İSMAİL GÜLESİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Erzurum Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1182519809400020 Vergi Kimlik Numarası: 4190214032
    Bu ürün SES OTOMOTİV tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 6 kol jantı 14 inç 4x98 bijon takımı yoktur

Ürün Özellikleri

  • Araç Marka ve Model Fiat / Tofaş Doğan
  • Bijon Sayıları 4
  • Jant Çapı 14
  • Ofset ET20
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Eli̇t Wheels 6 Kol Doğan Slx Jant Takımı 14 inç 4x98 Jant

Tekerlek, arabanın önemli parçalarından bir tanesidir. Sağlıklı ve güvenli bir sürüş için ihtiyaç duyulan olmazsa olmaz bir üründür. Trafik kazası riskini azaltır ve keyifli bir deneyim sunar. Bu süreçte tekerleklerin jantı da önemli bir rol üstlenir. Güvenli sürüşe yardım etmesinin yanında estetik bir görünüm de sunar. Elit Wheels 6 kol Doğan SLX jant takımı 14 inç 4 x 98 jant da bu imkanları müşterisine sunmayı amaçlar. Fiat Tofaş Doğan araba modeline uygun bu jant, sağlam ve dayanıklıdır. Bu yönüyle uzun ömürlü olup yıllar boyunca kullanılabilecek yapıya sahiptir. Tekerleklerin görevini yerine getirmesine yardımcı olur. Bu sayede araba sürüş sırasında sallanmadan ve pürüzsüz şekilde hareket edebilir. Şık görünümü ile ise arabaya da estetik bir görünüm verir.

  • 14 inç çap
  • 4 bijon sayısı
  • Dayanıklı ve sağlam yapı

Elit Wheels 6 Kol Doğan SLX Jant Takımı 14 inç Yorumları

Doğan SLX jant modelinin birçok önemli ve kullanışlı özelliği bulunur. Bunlar ürünün tercih edilmesini ve severek kullanılmasını sağlar. Bu duruma Elit Wheels 6 kol Doğan SLX jant takımı 14 inç 4 x 98 jant yorumları ile de şahit olabilmek mümkündür. 4 bijon sayısı bulunması ile ürünü tekerleklere yerleştirmek oldukça kolay ve pratiktir. Müşterisini yormayan bir deneyim imkanı sunar. Bu durum da tercih edilmesini sağlayan etkenler arasındadır. 14 inç çapı ile de tekerleğe tam oturur. Arabanın az sallanarak hareket etmesini sağlayarak sürüşü daha keyifli hale getirir. Dayanıklı ve sağlam yapısı ise modelin ömrünü uzatır. Yıllarca güvenli bir şekilde jantları kullanabilmenizde rol oynar. Bu durum modelden memnun kalmanızı da sağlar. Ürünün şık tasarımı ise herkesin göz zevkine hitap edebilmesini mümkün kılar.

Elit Wheels 6 Kol Doğan SLX Jant Takımı 14 inç Avantajları

Elit jant modelinin özelliklerinin sunduğu birçok kullanışlı avantajı da vardır. Bunlar sizin istek ve ihtiyaçlarınızı karşılar. Ürünün uzun ömürlü oluşu, bu avantajlar arasında bulunur. Dayanıklılığı ve kalitesi sayesinde bu duruma sahip olması ile size yıllarca güvenli bir sürüş imkanı sunar. Tekerleklerin rahat bir şekilde hareket etmesine de yardım eder. Bijonları sayesinde kolay takılabilmesi ile sizi yormaz ve pratik bir şekilde kullanabilme imkanı sunar. Fiat Tofaş Doğan arabalarına uygun tasarlanmış olan bu ürün, hayatınızı kolaylaştırmayı öncelikli amaç edinir. Tekerleklere tam oturması ile de yolculuk sırasında çıkabilen sorunları en aza indirir. Bu yönüyle de seyahatlerinizde sizi korur. Estetik ve hoş tasarıma sahip olan jantlar, arabanın dış görünümünde de olumlu bir rol oynar. Arabanızın tasarımına yeni bir renk katar.

Elit Wheels 6 Kol Doğan SLX Jant Takımı 14 inç Fiyatı

Elit Wheels 6 kol Doğan SLX jant takımı 14 inç 4 x 98 jant fiyatı da bu özellik ve avantajlar ile belirlenir. Bir jantta bulunması gereken her imkana sahip olan bu ürün, istek ve ihtiyaçlarınıza hizmet eder. Yolculuklarınızda size kolaylık ve güvenlik sağlayan bir parça olur. 4 bijonu ile tekerlek değişimi de oldukça kolay hale gelir. Dayanıklı yapısı sayesinde ise uzun yıllar hayatınızda yer alabilmesi mümkündür. Kaliteli bir ürün olması ise güvenli bir sürüş imkanını size sunar. Şık tasarımı ile arabanıza estetik bir görünüm verir ve ona bir renk katar. Her fonksiyonu ile size hizmet etmeyi ve ihtiyaçlarınızı karşılamayı amaçlar. Bu birçok özellik ve avantaja sahip olan Elit Wheels 6 kol jantlarnı, online alışverişte güvenli bir deneyim yaşamanızı sağlayan Trendyol’dan uygun fiyatla satın alabilirsiniz.