Elidor Sıvı Saç Bakım Kremi Anında Onarıcı 200 ml

Ürün Bilgileri

Elidor Sıvı Saç Bakım Kremi Anında Onarıcı 200 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Migros Kargo Operasyonu Satıcı Ünvanı: MİGROS TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0622052951300016 Vergi Kimlik Numarası: 6220529513
    Bu ürün Migros Kargo Operasyonu tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Elidor’un bugüne kadarki en iyi karışımıyla tanışmaya hazır mısın? Karşında yenilenen Superblend formülüyle Elidor Anında Onarıcı Sıvı Saç Bakım Kremi! Saçlarına onarıcı bakım sağlayan Elidor Anında Onarıcı Sıvı Saç Bakım Kremi ile güçlü ve bakımlı saçlar seninle. Elidor Anında Onarıcı Sıvı Saç Bakım Kremi
  • C Vitamini, Seramid ve Keratin içeren Superblend formülüyle saçlarının onarılmasına yardımcı olur. Elidor Anında Onarıcı Sıvı Saç Bakım Kremi ile güçlenerek onarılan saçlar, aynı zamanda kolayca şekil alabilir. Elidor Anında Onarıcı Sıvı Saç Bakım Kremi’nin bu muhteşem Superblend formülü ile saçlarında anında onarıcı bakım etkisini hisset. Güçlendirici içeriğiyle saçlarının onarılmasına yardımcı olan Elidor Anında Onarıcı Sıvı Saç Bakım Kremi, aynı zamanda saçlarının kolayca taranmasını sağlayan bir sıvı saç bakım kremidir. İçerdiği aktif seviyede Hindistan cevizi yağı ile saçına bakım yapar. Üstelik UV ışınlarının olumsuz etkileriyle yıpranmalara karşı da saçlarını onarır*. Sıvı saç bakım kreminin güçlü formülü silikon içermez. Sen de Elidor Anında Onarıcı Sıvı Saç Bakım Kremi’ni saç bakımı rutinine ekle, farkı gör. *UV yıpranmalarına karşı saç yüzeyinde onarım. Kullanım: Peki bu saç kremi nasıl kullanılır? Sıvı saç kremini kullanmadan önce şişeyi iyice çalkala. Sonra ürünü nemli veya kuru saça, diplerine değdirmeden uygula. Saçlarını kolayca tara ve dilediğin gibi şekillendir.

Ürün Özellikleri

  • Hacim 100 - 249 ml
Geri Bildirim Ver