Elidor Saç Dökülmesine Karşı Şampuan 650 Ml X 4 Lü Set

Ürün Bilgileri

Elidor Saç Dökülmesine Karşı Şampuan 650 Ml X 4 Lü Set

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Elidor Saç dökülmesine karşı şampuan 650 ml x 4 lü set Incelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Elidor saç dökülmesine karşı şampuan 650 ml x 4 lü set

Ürün Özellikleri

  • Beden Tek Ebat
Geri Bildirim Ver

Elidor Saç Dökülmesine Karşı Şampuan ile Gür Saçlar

Saç dökülme sorunları yalnızca erkeklerde değil son zamanlarda kadınlarda da baş göstermeye başlamıştır. Saçların bakımı ise saç dökülme konusunda fark yaratmaktadır. Saç dökülmelerinin çeşitli nedenleri olsa da yaygın olarak saçların kullanım şekline bağlı olarak dökülme sorunları ortaya çıkmaktadır. Saçların doğru bir şekilde yıkanması ve duştan sonra uygulanan işlemler önem arz etmektedir. Yanlış şampuan kullanımı ve yanlış bakım uygulanması zaten gün içerisinde yıpranan saçlarda dökülmelere yol açmaktadır. Gücünü kaybeden saçlar ise daha kolay dökülmektedir. Kırıkların da varlığı ile esnek yapısı kaybolan saçlarda koparak dökülmeler meydana gelebilmektedir. Elidor saç dökülmesine karşı şampuan saçın ihtiyacı olan protein ve vitaminlerin karşılanmasını sağlayarak daha güçlü saçlar elde edilmesine yardımcı olmaktadır.

  • Protein ve Vitamin Desteği
  • Doğal Bitki Özleri
  • Daha Canlı ve Dirençli Saçlar

Elidor Saç Dökülmesine Karşı Şampuan İçeriği

Doğal Formül ile Gelen Göz Kamaştırıcı Saçlar!

Elidor saç dökülmesine karşı şampuan içindekiler yardımıyla saç dökülmesi sorununu gidermek üzere üretilmiştir. Saçlar da aynı vücudun geriye kalanı gibi neme ihtiyaç duyar. Elidor saç dökülmesine karşı şampuan 650 ml saçların ihtiyacı olan nemi sağlamak için öncelikle doğal formüllerle üretilen yapısı içerisinde vitamin, protein ve yağ bulundurmaktadır. Saçların protein, yağ ve vitamin eksikliği yaşadığında daha sert bir yapıya sahip olduğu bilinmektedir. Daha sert saçlar ise esnekliğini kaybeder, yıpranır ve büyük dişli bir tarakla dahi tarandığında fazlaca dökülmelere, kopmalara ve kırılmalara sebebiyet verir. Elidor, doğal bitki özleri sayesinde saçlara zarar vermeden saçın ihtiyacı olan nemi sağlar. Bu sayede neme kavuşmuş saçlar daha yumuşak olur, canlanır ve parlamaya başlar.

Elidor Saç Dökülmesine Karşı Şampuan Nasıl Kullanılır?

Elidor Saç Dökülmesine Karşı Şampuan Nasıl Kullanılır?

Saç dökülmeleri ile başa çıkabilmek için ilk dikkat edilmesi gereken şey saçların temizliğidir. Saçlar özellikle dökülme, yıpranma sorunları meydana geldiğinde oldukça hassaslaşmaktadır. Yumuşak adımlarla saçın temizliğini ve bakımını sağlamak önem arz etmektedir. Öncelikle şampuan kuru saça değil nemli saça uygulanmalıdır. Saçın her yerine değecek ve köpürecek miktarda kullanım yeterli olacaktır. Avuç içerisine bir miktar alınan şampuan eller ve parmak uçları yardımıyla saç derisine de değecek şekilde her yere yayılmalıdır. Saç diplerinden başlayarak yumuşak hareketlerle bir yandan da masaj yaparak şampuan köpürtülmelidir. Şampuanın her alana nüfuz ettiğinden emin olunduktan sonra ise ılık su ile saçın şampuandan arındırılması yeterli olacaktır. Elidor saç dökülmesine karşı şampuan 650 ml x 4'lü set 00935 ile saçlarınızı yıkayarak saçlarınızı doğal formüllerle besleyebilirsiniz. Elidor saç dökülmesine karşı şampuan kullananlar memnuniyetlerini dile getirir.

Elidor Saç Dökülmesine Karşı Şampuan Özellikleri

Elidor Saç Dökülmesine Karşı Şampuan Özellikleri

Soya vitamin kompleksi içeren formülü sayesinde saçın direncini artıran Elidor saç dökülmesine karşı şampuan 650 ml x 4'lü set halinde kullanım imkânına da sahiptir. Düzenli kullanım neticesinde daha ışıltılı bir görünüm sağlamasının yanı sıra yumuşacık saçları elde edilmesine de yardımcı olmaktadır. Koparak dökülme konusunda ön plana çıkan şampuan saç yıkama rutininizde kokusuyla da göz kamaştırmaktadır. Düzenli kullanım ile gün ışığı ve hava değişimlerinden yıpranan saçlara zaman içerisinde nem ve direnç kazandıracak ve saçlarda hem koparak dökülmeleri azalacaktır hem de gözle görülür bir şekilde güçlü saçlar elde edilmesine yardımcı olacaktır. Elidor saç dökülmesine karşı şampuan yorumları da göstermektedir ki Elidor saç dökülmesine karşı üstün bir performans göstermektedir. Elidor saç dökülmesine karşı şampuan fiyatları ile de herkese hitap eder. Trendyol'da yer alan bu ürünü satın almak için Elidor saç dökülmesine karşı şampuan 650 ml x 4'lü set satın al işlemini gerçekleştirebilirsiniz.