ElektrikliMotor Elektrikli Bisiklet Parmak El Gaz Kolu Su Geçirmez

247,99 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
369,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

ElektrikliMotor Elektrikli Bisiklet Parmak El Gaz Kolu Su Geçirmez

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ekonomik Kutu Satıcı Ünvanı: OĞUZHAN ÖZTÜRK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7140491736
    Bu ürün Ekonomik Kutu tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Baş parmak ile kumanda edilen Su geçirmez gaz kolu. Gidonun hem sağ hem sol tarafında kullanılabilir. 36 v 48 v 60 v 72 v uyumludur. Küba rs3 pro - RKS T7 - -Rks tnt35 - Küba speedlight - Küba rs3- Küba rks 3 pro x-RKS Rk3-RKS rk3 Pro - Kübra Rs3 - Kuba RKS RS Pro x -RKS the one nitro plus-Rks jeep fm5- RKS Form X- Rks xs25 Pro modelleri ile uyumludur. Test edilmiştir. Ürün detayları Özellikler Ürün Su geçirmez parmak gaz kolu Kablo Sayısı 3 Uzunluk 22cm Su Geçirmezlik IPX5 Güç Çalışma Voltajı 5V (36v 48v 60v 72v) Isı Aralığı -20?~80? Sıcaklık Kablo 3 Pin Konnektör

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
  • Çeşit Elektrikli Bisiklet Parçaları
Geri Bildirim Ver

ElektrikliMotor 36301 Su Geçirmez Elektrikli Bisiklet Parmak El Gaz Kolu

ElektrikliMotor Elektrikli Bisiklet Su Geçirmez Parmak Gaz Kolu daha rahat bir sürüş için gereken desteği sunar. 3 kablolu ürün, kullanıcıların daha kontrollü bir yolculuk geçirmesine yardımcı olur. İlgili ürünü tercih ederek daha etkin bir gaz gücüne sahip olabilirsiniz. Gaz kolunu bisikletinize katarak daha avantajlı sürüşler yapabilirsiniz. Özellikle yokuş yukarı çıkışlarda ürünün yüksek performansına şahit olabilirsiniz. Ürün, 22 cm uzunluğa ve ergonomik forma sahiptir. ElektrikliMotor Elektrikli Bisiklet Su Geçirmez Parmak Gaz Kolu kolayca takılabilme özelliğine sahiptir. Ürünü edindikten sonra ilgili kısımlara kısa sürede takabilir ve hemen kullanmaya başlayabilirsiniz. Gaz kolunu, birkaç küçük adımda taktıktan sonra yola çıkabilir ve faydasını görmeye başlayabilirsiniz.

  • Su Geçirmez Nitelik
  • Ergonomik Tasarım
  • 3 Kablolu Kullanım

Elektrikli Motor Parmak Gaz Kolunun Özellikleri Nelerdir?

Elektrikli Motor Parmak Gaz Kolunun Özellikleri Nelerdir?

ElektrikliMotor Elektrikli Bisiklet Su Geçirmez Parmak Gaz Kolu, siyah renge sahip bir üründür. 22 cm uzunluğa sahip ürün, elektrikli bisikletiniz için ergonomik bir kullanım sunar. Ürünün çalışma voltajı, 5V olarak öne çıkar. Yüksek performans sağlayan bu ürünü, elektrikli bisikletiniz için gönül rahatlığıyla tercih edebilir ve yola rahatlıkla çıkabilirsiniz. Birinci sınıf kalite malzemeler kullanılarak tasarlanan gaz kolu, ekstra dayanıklı özelliklere sahiptir. Ürünün ısı aralığı, – 20°C ile – 80 °C aralığındadır. Gaz kolunun popüler özellikleri arasında bulunan su geçirmezlik, zorlu hava koşullarında dahi bisiklet sürebilmeyi sağlar. Gaz kolunun su geçirmezlik değeri ise IPX5 seviyesindedir. ElektrikliMotor Elektrikli Bisiklet Su Geçirmez Parmak Gaz Kolu kullanımı sayesinde rahat bir sürüş gerçekleştirebilir ve kontrolü elinize alabilirsiniz.

Kullanışlı Elektrikli Motor Elektrikli Bisiklet Parmak Gaz Kolu

Elektrikli Motor Elektrikli Bisiklet Parmak Gaz Kolu Kullanışlı mıdır?

ElektrikliMotor Elektrikli Bisiklet Su Geçirmez Parmak Gaz Kolu kullanışlı özellikleriyle dikkat çekicidir. Bisiklet kullanıcıları için vazgeçilmez ürünlerden biri olma niteliği taşır. Bu ürünü kullanarak sürüş kabiliyetinizi artırabilir ve nitelikli gaz gücü elde edebilirsiniz. Daha hassas şekilde ayarlama yapabilir ve bu sayede yaya trafiği gibi yoğun alanlarda konforu yakalayabilirsiniz. Böyle alanlarda gaz kolunu yavaş ve sert hareketlerden kaçınarak yönetebilirsiniz. Bu şekilde aradığınız sürüş performansını yakalayabilirsiniz. ElektrikliMotor Elektrikli Bisiklet Su Geçirmez Parmak Gaz Kolu, 3 kablolu niteliğiyle de dikkat çekicidir. Bu özellik, ürünün daha kullanışlı hâle gelmesini sağlar. ElektrikliMotor Elektrikli Bisiklet Su Geçirmez Parmak Gaz Kolu modelinin su geçirmez niteliğe sahip olması da kullanışlı olduğunu gösterir. Ürünün bu özelliği sayesinde yağmur koşullarından etkilenmeden sürüşe devam edebilirsiniz.

Elektrikli Bisiklet Parmak Gaz Kolu Hangi Araçlarla Uyumludur?

Elektrikli Bisiklet Parmak Gaz Kolu Hangi Araçlarla Uyumludur?

ElektrikliMotor Elektrikli Bisiklet Su Geçirmez Parmak Gaz Kolu yorumları, ilgili ürünün avantajlarına işaret eder. Ürünün kullanışlı olması, kolayca takılabilmesi ve su geçirmez niteliğe sahip olması gibi birçok özellik, kullanıcıların ürünü tercih etmesini sağlar. Bu özellikler arasında, ürünün birçok araca uyum sağlaması da bulunur. Gaz kolu modeli ile uyum sağlayan araçlar şu şekildedir: Küba RS3 Pro, RKS T7, RKS TNT35, Küba Speedlight ve Küba RS3. Aynı şekilde ürün; Küba RS3, Küba RKS RS Pro, RKS XS25 Pro ve RKS the One Nitro Plus gibi modellerle de uyum sağlar. Elektrikli bisikletinizin modeline bakarak ürünü satın alıp almama kararını verebilirsiniz. Gaz kolu modeli, bisiklet modeli fark etmeksizin bir hayli kolay adımlarla takılabilir. ElektrikliMotor Elektrikli Bisiklet Su Geçirmez Parmak Gaz Kolu fiyatı ise bütçe dostu niteliğe sahiptir. Ürünü Trendyol ayrıcalığıyla satın alabilir ve hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.