Electronic Arts Ps4 Battlefield 1

649 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Electronic Arts Ps4 Battlefield 1

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Trend Konsol Satıcı Ünvanı: ÖMER GÜLSÜN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4210637859
    Bu ürün Trend Konsol tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Oyun Türü Aksiyon
Geri Bildirim Ver

Electronic Arts Battlefield 1 Ps4 Oyun ile Savaşa Hazır Ol

Battlefield 1 Ps4 oyun - Türkçe menü ile tam ölçekli bir savaşı deneyimleyebilirsiniz. Kuşatılmış Fransız şehrinin dar sokaklarında, İtalyan Alpleri'nin gizemli dağ kalelerinde veya Arabistan'ın çöllerinde destansı savaşlarda savaşabilirsiniz. Bu sayede yıkıcı stratejileri beklenmedik ortamlara uyarlayabilir, maceralı modlarında Yeni Dünya savaşlarını keşfedebilir ve 64 oyunculu epik çok oyunculu savaşlarda yer alabilirsiniz. 5030944122044 kodlu oyunda bir piyade olarak savaşın veya tanklar, motosikletler, çift kanatlı uçaklar ve dev savaş gemileri gibi muhteşem kara, hava ve deniz araçlarını yönetebilirsiniz. Oyununuzu Battlefield tarihindeki en dinamik savaşlara da uyarlamanız mümkündür. Bu açıdan Electronic Arts Battlefield 1 Ps4 oyun - Türkçe menü kullananlar tarafından da beğeni kazanmıştır. Beğeni kazanmasının en büyük nedeni ise oyunun sürükleyici bir oyun olmasıdır.

  • Destansı Savaş Sahneleri
  • Sürükleyici Oyun Deneyimi
  • En İyi Aksiyon Oyunu

Electronic Battlefield 1 Ps4 Oyun Türkçe Menü Özellikleri

Electronic Battlefield 1 Ps4 Oyun Türkçe Menü Özellikleri

Electronic Aarts Battlefield 1 Ps4 oyun - Türkçe menü ile muhteşem Battlefield topluluğuna katılın ve bu beğenilen birinci şahıs nişancı oyununda I. Dünya Savaşı'nın destansı savaşlarında yer alın. Eleştirmenlerin favorisi Battlefield 1, Games Critics Awards En İyi E3 2016: En İyi Aksiyon Oyunu ve 2016 En İyi Aksiyon Oyunu ödüllerini kazanmıştır. Bu açıdan bu oyun ile Battlefield 1'de topyekûn savaşın doğuşuna tanık olabilirsiniz. Maceralı modunda savaş zamanı dünyasını keşfedebilir veya 64 oyunculu epik çok oyunculu takım savaşlarına katılabilirsiniz. Piyade veya pilotlar için inanılmaz bir kara, hava veya deniz aracı olarak savaşmanız da mümkündür. Yeni çok oyunculu haritalar, yeni silahlar ve daha fazlasıyla 4 tema genişletme paketini oynayabilirsiniz. Ayrıca ünlü kahramanlar ve birliklerden ilham alan temalı silahlar, araçlar ve amblemler edinebilirsiniz.

Electronic Battlefield 1 Ps4 Oyun - Türkçe Menü İçeriği

Electronic Battlefield 1 Ps4 Oyun - Türkçe Menü İçeriği

Electronic Arts Battlefield 1 Ps4 oyun - Türkçe menü içeriği ile FPS tarihindeki en muhteşem çok oyunculu savaşlarda arkadaşlarınızla savaşabilirsiniz. 64 oyuncu piyade veya tanklar, motosikletler, çift kanatlı uçaklar, savaş gemileri ve daha fazlası gibi çeşitli araçlar olarak savaşır. Toplam savaşın doğuşuna tanık olmak için insanlık tarihinin en büyük savaşına katılabilirsiniz. İyi korunan Alplerden, kavurucu Arap Çölüne kadar, muharebe eşi görülmemiş bir ölçekte ve karada, havada ve denizde modern savaşın doğuşuna tanık olurken yoğunlaşır. Oyundaki savaşlar, sezgisel imha özelliğiyle benzersizdir. Bu açıdan büyük ve küçük araçları yok edip binaları tamamen yıkabilirsiniz. Küçük ahşap evlerden devasa taş kalelere kadar, savaştığınız zemin bile hızla paramparça olabilir. Bu dünyanın ilk modern savaşında toplanan farklı karakterlerin gözünden farklı dünya savaşı ortamlarını keşfedebilirsiniz.

Electronic Battlefield 1 Ps4 Oyun Türkçe Menü Fiyatı ve Yorumları

Electronic Battlefield 1 Ps4 Oyun Türkçe Menü Fiyatı ve Yorumları

Electronic Arts Battlefield 1 Ps4 oyun - Türkçe menü fiyatı ile herkes tarafından ulaşılabilir bir oyundur. Oyun atlar, gemiler, orta tanklar ve uçaklarla donatılabilir. Ayrıca bol seçenekli dil seçenekleri ile I. Dünya Savaşı ülkeleri de yer alır. Bu açıdan bu oyun, önceki Battlefield oyunuyla aynı oyun motorunu kullanır, ancak EA'nın Star Wars Battlefront'ta kullandığı yeni oyun mekaniği de vardır. Benzer şekilde, oyunun yazı tipi ve zemin benzerlikleri, savaş cephesi ile oyuncu tepkisini ortaya çıkarmıştır. Bu oyununun çok oyunculu seçeneği, Orta Doğu ve Alpler'deki haritalarla 64 oyuncuya kadar barındırabilir. Ürün ile ilgili daha fazla bilgi için Electronic Arts Battlefield 1 ps4 oyun - Türkçe menü yorumları kısmını okuyabilirsiniz. Ardından Trendyol'da yer alan bu ürünü sipariş vererek satın alabilirsiniz.