Electronic Arts Need For Speed Heat Ps4 Oyun

999 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.273,94 TL1.199 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.200 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.290 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.299 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Electronic Arts Need For Speed Heat Ps4 Oyun

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Prestij Elektronik Satıcı Ünvanı: MUHARREM CORUK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2120469069
    Bu ürün Prestij Elektronik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Oyun Türü Yarış
Geri Bildirim Ver

Electronic Arts Nfs Heat Ps4 Oyun BHESAP423

Nfs Heat PS4 pek çok kişi tarafından sevilerek oynanan oyunlardan bir tanesi olmaktadır. Güneş battığında oyuna dair kurallar da ortadan kalkmaktadır. Bu oyun bir sokak yarışı oyunudur. Oyunda pek çok sokak yarışçısı bulunmaktadır. Bu oyuncular arasında sizler de oyun ile tanınmaya çalışırsınız. Onlarla tanışma çabalarının yanı sıra oyunda sizlere verilen görevler de olacaktır. Görevi kötüye kullanan polisler varsa bunlara karşı da heyecan verici bir yarış oyunu oynama fırsatı elde edersiniz. 1 adet başlangıç aracı oyun başlandığında zaten sizlerin garajınızda bulunacaktır. Oyunda seviye atladığınızda da 3 adet araç daha verilecektir. Bunlarla birlikte karakter özelleştirme yapabilmeniz için 4 adet de özel kıyafet verilecektir.

  • Keyifli Bir Oyun Deneyimi
  • Sokak Yarışları
  • Seviye Atla Aracını Yenile

Electronic Arts Nfs Heat Ps4 Oyun ile Keyifli Oyun Deneyimi

Electronic Arts Nfs Heat Ps4 Oyun ile Keyifli Oyun Deneyimi

Need For Speed Heat Ps4 oyun ile sizler de keyifli bir oyun deneyimi yaşayabilirsiniz. PlayStation 4 ile oynanan bu oyun heyecan verici oyunlardan da bir tanesi olmaktadır. Araç tercihinde bulunmak, sürücü tercih etmek ve etkili bir oyun deneyimi beklersiniz. Ayrıca oyunun grafiklerinin de etkileyici olması ve iyi bir araca sahip olmak herkesin hayalidir. BHESAP423 oyununun aynı zamanda bir hikayesi de bulunmaktadır. Bu oyun Amerika’nın Florida eyaletinden ilham alınarak oluşturulmuştur. Kurgusal olarak tanımlanan şehirdeki sokaklar da yasal olarak kabul görmemiştir. Yarışçıların önüne geçebileceğiniz bu oyunda pek çok karakter de yer almaktadır. Teğmen Frank Mercer yarışları sona erdirmek ve yarışçıları ortadan kaldırmak konusunda kararlı bir tavır sürdürmekle birlikte yarışa katılan herkesi zorlamaktadır.

Electronic Arts Nfs Heat Ps4 Oyun ile Sokak Yarışlarına Katıl

Electronic Arts Nfs Heat Ps4 Oyun ile Sokak Yarışlarına Katıl

Electronic Arts Nfs Heat PS4 oyun yorumları incelediğinizde pek çok kişinin bu oyunu severek oynadığını görürüsünüz. Oyuncular Palm City’de yer almaktadır. Sokak yarışçıları sayıca fazla olmasına rağmen herkes bu yarışçılar arasına katılmak istemektedir. Eski bir sokak yarışçısı olan Lucas Rivera garajında oyun başlayacaktır. Bu kişi kahramanın yarışlara katılması konusunda kendisine yardımcı olacaktır. Lucas’ın bir de kız kardeşi vardır. Kahraman ana ile tanışacak ve şehirde geçmişte yapılan efsanevi yarışlardan söz edecektir. Electronic Arts Nfs Heat PS4 oyun içeriği itibariyle aksiyon dolu oyunlardan bir tanesi olmaktadır. Kahramanımız Ana ile tanıştıktan sonra kendisi de bu yarışa katılıp kazanma hırsı ile dolar. Turnuvalar başlar fakat bu kez karşılarına pek çok engel çıkacaktır. Electronic arts nfs heat ps4 oyun fiyatı herkese uygundur.

Electronic Arts Nfs Heat PS4 Oyun BHESAP423 Özellikleri

Electronic Arts Nfs Heat PS4 Oyun BHESAP423 Özellikleri

Electronic Arts Nfs Heat Ps4 oyun özellikleri itibari ile da kullanıcıları tarafından çokça sevilmektedir. Lig başladığında herkes heyecan içinde bu lige katılmaya çalışacaktır. Mercer izlenmeye alınacak ve daha sonra onun gizli işler içinde olduğu öğrenilecektir. Şehirden kaçmaya kalkan Mercer’in peşine de oyun kahramanı düşecektir. Hikâyesi son derece aksiyon dolu olan Nfs heat ps4 fiyatı uygundur. Electronic Arts Nfs Heat PS4 oyun bir araba yarışından çok daha fazlasını ifade etmektedir. Oyundan herkesin beklentisi yüksektir. Görüntü kalitesi son derece yüksek olan bu oyun PS4 ile oynanmaktadır. Sizler de bu oyunu Trendyol'dan satın alarak aksiyon dolu bir yarış yapabilirsiniz.