Electronic Arts Burnout Paradise Remastered PS4 Oyun

759 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Electronic Arts Burnout Paradise Remastered PS4 Oyun

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: UZUNGAME Satıcı Ünvanı: ÖNDER UZUN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9030101903
    Bu ürün UZUNGAME tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bu ürünün teslimi sonrası ambalaj, bant, mühür, paket gibi koruyucu unsurlarının açılmış olması halinde cayma hakkı kapsamında iadesi kabul edilmeyecektir.

Ürün Özellikleri

  • Oyun Türü Yarış
Geri Bildirim Ver

Electronic Arts Burnout Paradise Remastered PS4 Oyun

Çocuk, genç, yetişkin her yaş grubunun keyif alacağı sürüş oyunlarından biri olan Burnout TM Paradise Remastered aksiyon sevenlerin favorisi haline gelmiştir. PS4 ile uyumlu olan oyunun içerisinde kendinizi gerçek bir araba sürüş deneyimi içerisinde hissedebilirsiniz. Yüksek oktanlı hareketler yapabileceğiniz bu oyun gelmiş geçmiş en iyi sürüş oyunları arasında yerini korumaktadır. Serinin önceki oyunlarından ilham alınarak geliştirilen 5030936122748 kodlu bu yeni versiyon sayesinde tam bir sürüş deneyimi yaşayabilirsiniz. İlk seriye kıyasla çok daha fazla aksiyon unsuru olan bu oyunu keşfetmek başlı başına bir deneyim. Siz de hem sürüş deneyimi hem de macera yaşayabileceğiniz bir oyun arıyorsanız Burnout Paradise remastered PS4 ideal bir tercih olacaktır. 4K çözünürlük ve geliştirilmiş grafikler sayesinde bu yeni versiyon size bambaşka bir deneyim kazandırıyor. Burnout serisi çok defa yılın en iyi sürüş ödülünü kazanmış oyunlardan olmuştur.

  • Her Yaşa Uygun
  • Farklı Fiyat
  • Geliştirilmiş Görsel Efektler

Electronic Arts Burnout Paradise Remastered PS4 Oyun 5030936122748 İçeriği

Electronic Arts Burnout Paradise Remastered PS4 Oyun 5030936122748 İçeriği

Geliştirilmiş görsel efektleriyle oyunculara ilham veren Electronic Arts Burnout Paradise remastered PS4 oyun içeriği serinin en iyi versiyonu olarak karşınıza çıkıyor. Şehir sokaklarına aracınızla hükmetmenizi sağlayan oyunda zorlu dağ yolları da bulunuyor. Arkadaşlarınızla birlikte oynayabileceğiniz bu oyunda eksiksiz bir sürüş deneyimi sunulmaktadır. Yeni nesil konsollarda oynayabileceğiniz Burnouttm paradise remastered oyununda geliştirilmiş grafikler oyun keyfinizi ikiye katlayacak. Açık yollarda zıplama, tehlikeli hareketler yapabileceğiniz oyunda kestirme yolları keşfedebiliyorsunuz. Lastiklerinizi yakarak karşınıza çıkan her şeyi parçalayabilme özelliği sunan Electronic arts Burnout Paradise remastered PS4 oyun, en hızlı rotayı bulup rakiplerinizin önüne geçmenizi sağlar. Yüzlerce online görev bulunan oyunu ister arkadaşlarınızla birlikte ister çevrimiçi olarak onlara karşı oynayabilirsiniz. Özel etkinliklerde şehir bilginizi kullanarak en hızlı rotayı bulabilir, rakiplerinizin önüne hızlıca geçebilirsiniz. Siz de sürüş oyunu tutkunuysanız Burnout Paradise remastered PS4 ile tanışmalısınız. Favori oyunlarınız arasına girecek olan bu deneyimi mutlaka yaşamalısınız.

Electronic Arts Burnout Paradise Remastered PS4 Oyun 5030936122748 Özellkleri

Electronic Arts Burnout Paradise Remastered PS4 Oyun 5030936122748 Özellikleri

Electronic arts Burnout Paradise Remastered PS4 oyun kullanımı serinin eski versiyonlarına göre çok daha basit ve eğlenceli. Bu oyunda arabanızla hız ve yıkım rekorları kırabilirsiniz. Rekorlarınızı takip ederek arkadaşlarınızla rekabet edebilirsiniz. Yüksek çözünürlüklü dokular bulunan oyunda yayınlanan tüm ek içerikler indirilebiliyor. Daha iyi bir görsel derinlik sunan oyunun tasarımında gerçeklik hissi veren teknik geliştirmeler bulunmaktadır. Dolayısıyla çok daha gerçekçi bir sürüş hissi yaşamanızı sağlar. Gerçek hayatta trafikte yasak olan hız keyfini bu oyun sayesinde en gerçekçi şekilde yaşayabilirsiniz. Electronic Arts Burnout Paradise Remastered PS4 oyun kullananlar yaşadıkları gerçeklik hissinden memnun kalmaktadırlar. Siz de ekran başında seçtiğiniz arabayla hız yapmak ve yarışmak istiyorsanız bu oyunu deneyimleyebilirsiniz. Burnout Paradise remastered ürününü sürüş oyunlarından keyif alan çocuğunuz veya sevdiğiniz için özel günlerde hediye olarak düşünebilirsiniz.

Electronic Arts Burnout Paradise Remastered PS4 Oyun 5030936122748 Yorumları

Electronic Arts Burnout Paradise Remastered PS4 Oyun 5030936122748 Yorumları

Burnout Paradise Remastered PS4 oyununda eski versiyonlardan farklı olarak yeni araçlar olduğu görülmektedir. Araçlar türlere göre ayrılıyor. Oyuna yeni başlayanlar için stunt türü kullanılabilir. Speed ve aggression ise diğer türler. Oyunda kullanmak istediğiniz tuşlara veya sürüş tarzınıza göre bir araç türü seçebiliyorsunuz. Yalnızca otomobil değil motosiklet, minivan gibi araçlar da oyunda mevcut. İstediğiniz zaman istediğiniz aracı değiştirebilme özelliği bulunan oyunda araç kazanma şansınızda oluyor. Siz de sürüş oyunu tutkunuysanız Electronic Arts Burnout Paradise Remastered PS4 oyun ürününü koleksiyonunuza mutlaka katmalısınız. Şehir sokaklarında özgürce dilediğiniz hızda sürüş yapmak ve puan toplayıp yarışlarda galibiyet kazanmak istiyorsanız 5,03094E+12 kodlu ürünün siparişini verebilirsiniz. Electronic Arts Burnout Paradise remastered PS4 oyun yorumları incelendiğinde oyuncuların görsel efektlerden ve oyunun yaşattığı aksiyondan keyif aldıkları görülmektedir. Trendyol'da yer alan bu ürünü siz de hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.