Electronic Arts Battlefield V Battlefield 5 Ps4 Oyun

1.019 TL
Son 1 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.049 TL1.015 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.299 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.450 TL

Ürün Bilgileri

Electronic Arts Battlefield V Battlefield 5 Ps4 Oyun

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Trend Konsol Satıcı Ünvanı: ÖMER GÜLSÜN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4210637859
    Bu ürün Trend Konsol tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ÖNEMLİ UYARI

Ürün Özellikleri

  • Oyun Türü Aksiyon
Geri Bildirim Ver

Electronic Arts Battlefield V Battlefield 5 PS4 Oyun

Modern teknoloji ile birlikte oyun materyalleri de dönüşüm geçirir. Bu dönüşümün neticesinde farklı içeriklerle geliştirilen video oyunları sunularak müşterilere eğlenceli zamanlar vadedilir. Electronic Arts Battlefield 5 PS4 oyun bu yeni ürünlerden bir tanesidir. Battlefield bir tür aksiyon serisidir. Serilerde Vietnam Savaşı, modern savaş gibi konular ele alınır. Serinin 5. video oyunu olan bu ürünün konusu ise ikinci dünya savaşında geçer. İkinci dünya savaşındaki farklı hikayeleri anlatan bu ürün müşterilerin karşısına tek ya da çok oyunculu mod olmak üzere birbirinden farklı iki seçenekle çıkar. Battlefield 5, EA DICE tarafından geliştirilip yayınlanan birinci sınıf bir nişancı video oyunudur. Modern teknolojinin keyfini oyunlarda da yaşamak için bu ürünü tercih edebilirsiniz.

  • Heyecanlı aksiyon türü
  • Tek ya da çok oyuncu seçeneği
  • Yüksek kalitede görsel tasarım

Electronic Arts Battlefield 5 PS4 Oyun ile Gerçeklik Hissi

Electronic Arts Battlefield 5 PS4 Oyun ile Gerçeklik Hissi

Oyun tutkunları bir ürün satın aldıklarında gerçeğe yakın bir performans göstermesini beklerler. PS4 Battlefield 5 sahip olduğu özellikler sayesinde size gerçeğini aratmayacak bir deneyimi vadeder. Ürün, gerçekçi efektlerle tasarlanan bir savaş oyunudur. Battlefield tasarım olarak size savaşın ruhunu birebir yansıtır. Bir savaşta olabilecek telaş ve endişeyi size tasarımsal olarak verir. Bunun yanında bir savaşta kullanılabilecek tüm silahlar bu üründe mevcuttur. Bu sayede ana odaklanabilmeniz ve o heyecanı maksimum seviyede yaşayabilmeniz mümkündür. Bu tarz ürünlerde kişileri motive eden diğer bir nokta kullanılan müzikler ve ses efektleridir. Bu ürünün içerdiği ses ve müzikler sayesinde müşteriler oyunun ruhunu yakalayabilirler. Sahip olduğu özellikler sayesinde etkisinden çıkamayacağınız ve favorileriniz arasına girmeyi başaracak bir savaş deneyimi için siz de bu ürünü değerlendirmenize alabilirsiniz.

Farklı Modları ve Kullanım Seçenekleri ile Battlefield V PS4

Farklı Modları ve Kullanım Seçenekleri ile Battlefield V PS4

Battlefield V PS4 birçok özelliği ile benzerleri arasından sıyrılan bir üründür. Ürünün benzerlerinden önemli bir farkı oyuncuların savaş uçaklarını kullanabilmesidir. Birçok konsolda oyuncular tank, uçak, helikopter, uçaksavar gibi ürünleri kullanamaz. Battlefield 5’te ise bu ürünlerin hemen hepsi oyuncular tarafından kullanılabilir. Ürün tek ve çok oyunculu olmak üzere iki moda sahiptir. Tek oyunculu modda Under No Flag, Nordlys, Tirailleur, The Last Tiger gibi birbirinden farklı hikayelerin yer aldığı bölümler vardır. Bu bölümlerde bir dünya savaşının insan üzerinde yarattığı drama şahit olabilirsiniz. Çoklu mod seçeneği ile savaşın bir ekip işi olduğunu kavrayabilir ve insanlık tarihinin nasıl topyekün bir mücadele sonucunda yeniden kurulduğunu idrak edebilirsiniz. Farklı kullanım seçenekleri ile müşterilerden tam not almayı başaran bu ürünün keyfini çıkarmak için Battlefield 5’i satın alabilirsiniz.

Electronic Arts Battlefield 5 PS4 Oyun Yorumları ve Fiyatları

Electronic Arts Battlefield 5 PS4 Oyun Yorumları ve Fiyatları

Electronic Arts Battlefield 5 PS4 oyun yorum paylaşımları ürünün geniş bir yaş kitlesi tarafından beğenildiğini ortaya koyar. Aksiyon sevenlerin gözdesi olan bu ürün gerçeği aratmayan görüntü ve ses efektleri ile müşterilerin ilgi odağıdır. Ürün, size barındırdığı farklı hikayelerle her seferinde benzersiz bir oyun deneyimini sunar. Nordlys bölümünde Alman nükleer programının sabotajı bir Norveç’li direniş savaşçısının bakış açısıyla kurgulanırken, Under No Flag bölümünde ise oyun Albumen operasyonunda yer almak için özel tekne servisine katılan ve patlayıcı uzmanı olan birinin yaşadıkları çerçevesinde şekillenir. Battlefield V PS4 fiyat olarak incelendiğinde ise uygun bir aralıktadır. Bütçe dostu rakamlarla sunulan ürün dönemsel kampanyalarla indirime de girebilir. İnsanlık tarihinin bu zamana kadar gördüğü büyük çatışmalardan birinin kurgulandığı bu oyuna sahip olmak için ürünü Trendyol’dan sipariş edebilirsiniz.