Electrolux SilentPerformerCyclonic ESPC7GRT 650 W 72 dB Siyah Toz Torbasız Elektirikli Süpürge

949 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

Electrolux SilentPerformerCyclonic ESPC7GRT 650 W 72 dB Siyah Toz Torbasız Elektirikli Süpürge

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İndiriminmerkezi Satıcı Ünvanı: ARSLAN GROUP İNOVASYON BİLİŞİM ELEKTRONİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0080037615800001 Vergi Kimlik Numarası: 0800376158
    Bu ürün İndiriminmerkezi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • body,img,div img {width: 100%
  • } SIFIR ÜRÜN RESMİ GARANTİLİ 16.00' A KADAR GELEN SİPARİŞLER AYNI GÜN YURT Çİ KARGO İLE ÇIKIŞ YAPILIR Electrolux ESPC7GRT Silent Performer Cyclonic Green ACAA 72db Toz Torbasız Elektrikli Süpürge Hem dış tasarımında hem de teknik özelliklerinde birden fazla detayın bir araya getirildiği ElectroluxSilent Performer Cyclonic Green ACAA 72db toz torbasız elektrikli süpürge, kullanıcıların dikkatlerini üzerinde toplayarak, beğenilerini kazanıyor. Etkileyici Detaylar - Dış tasarımı oldukça şık olan, yatay ve dikey olarak kullanılabilen Electrolux ESPC7GRT Silent Performer Cyclonic Green ACAA 72db Toz Torbasız Elektrikli Süpürge,toz torbasız olmasıyla hijyenik kullanım imkanı sunuyor. - Sahip olduğu elektronik emiş gücü ayarı veteknoloji dünyasına uyum sağlayan yapısıyla kullanıcılarından tam not alıyor. - İçten kilitlemeli elektronikpaslanmaz çelik borusu sayesinde kilit sistemli temizlik imkanı sunuyor. Böylece toz ve kirin temizlik esnasında ve sonrasında dışarı yayılmasını engeliyor. -750 W motor gücüne sahip olması ve 7.31 kg ağırlığa sahip olmasıyla kullanım sırasında kullanıcıları zorlamadan temizlik yapma imkanı sunuyor. -Güçlü çekiş gücüne sahipElectroluxSilent Performer Cyclonic Green ACAA 72db toz torbasız elektriksüpürgesi, benzer süpürgelere oranla sessiz çalışmasıyla da kullanıcılar için cazip hâle geliyor. Temel Fonksiyonel Özellikler lectrolux ESPC7GRT Silent Performer Cyclonictoz torbasız süpürge,fonksiyonel özellikleriyle kullanıcıların hayatını kolaylaştırıyor. Motor Gücü: 650 W Toz Hacmi: 1.4 litre Toz Haznesi: Var Yatay ve dikey park etme özelliği İçten kilitlemeli teleskobik boru Turbo Başlık Teknolojik Tasarım Bagless teknolojisi kullanılarak üretilenElectrolux elektrikli süpürge, turbo dex yer başlığına sahip olmasıyla temizlik sırasında farkını hissettiriyor. 6 metrelik kabloya sahip olan süpürgenin sahip olduğu kablo sarıcı, kolay kullanım ve kolay toplanma imkanı sunuyor. Yıkanabilir hijyenik filtresi ile süpürgenin temizliği de oldukça pratik bir hâl alıyor. Yerinden kolayca çıkarılıptakılabilen filtreler sayesinde ürün temizliği, kullanıcıları yormuyor. Electrolux Hakkında Electrolux,kullanıcılarınadaima en iyi olanı sunmayı hedefleyen, güçlü finansman ve teknik alt yapıya sahip bir marka olmasıyla birlikteürün alımı sırasında ve sonrasında kullanıcılarının yanında oluyor. Pratik ve Konforlu Kullanım Kutu içeriğinde içten kilitlemeli, paslanmaz çelikten üretilenteleskopik boru, turbo başlık, yıkanabilir hijyenik 12 filtre, 1.4 litre toz hacmi bulunuyor. Sağladığı enerji tasarrufu, sessiz çalışması ve sunduğu uzun ömürlü kullanım imkanıyla kullanıcıları memnun ediyor.Electrolux ESPC7GRT Silent Performer Cyclonic Toz Torbasız Süpürge

Ürün Özellikleri

  • Güç (Watt) 500-1500 Watt
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Ses Seviyesi 71 Dba - 80 Dba
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Özellik Toz Torbasız
  • Hazne Kapasitesi 1000-1500 L
  • Hepa Filtre H12
  • Güç Kontrolü Mekanik
Geri Bildirim Ver

Electrolux ESPC7GRT Silent Performer Cyclonic Toz Torbasız Süpürge

Electrolux ESPC7GRT Silent Performer Cyclonic Toz Torbasız Süpürge

Electrolux elektrikli süpürge modelleri farklı ve yeni dokuları ile yenilikçi bir anlayış ortaya koymaktadır. Electrolux ESPC7GRT Silent Performer Cyclonic toz torbasız süpürge sessiz çalışması ile serinin en beğenilen modellerindendir. Kolay kullanımı ve ses gücü düşük yapısı ile fonksiyonel bir üründür. Sessizliğe ihtiyaç duyulan alanlarda rahat rahat kullanabileceğiniz bir üründür. Toz torbasız kullanım ile de pratik bir temizlik ortaya koyar.

  • Şık Dış Tasarım
  • İçten Kilitlemeli Çelik Boru
  • Teknoloji Harikası

Şık Dış Tasarımlarıyla Electrolux ESPC7GRT

Şık Dış Tasarımlarıyla Electrolux ESPC7GRT

Electrolux ESPC7GRT Silent Performer Cyclonic toz torbasız elektrikli süpürge şık dış tasarımıyla hem evinizi temizler hem de gözünüze hitap eder. Şık siyah rengi ve yeni nesil başlığı ile zarif bir üründür. Toz torbasız oluşu ile kolay kullanım sağlayan ürün, toz haznesi ile rahatça kullanılmaktadır. Süpürme başlıkları ve filtresi ile beraber edineceğiniz ürün eksiksiz çalıştırılabilir. Başlıkları yüzeye göre değiştirebilirsiniz. Sert zemin için özel olarak geliştirilen başlık ile istediğiniz yüzeyde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Sesi asgari düzeye indirgeyen başlık ile gürültü en aza iner. Electrolux ESPC7GRT Silent Performer Cyclonic toz torbasız süpürge kullananlar kullanacağınız yere göre seçebileceğiniz başlıklar ile keyifle süpürme deneyiminin tadını çıkarır. Toz geçirmeyen filtresi ile havayı daima temiz tutarak ortamın temiz kalmasını sağlar. Tozu hapsederek maksimum temizlik sağlar. Kaliteli ve sağlam yapısı ile kullanıcılardan tam not alan bir ürün olan süpürge, güç kontrol mekanizması ile de fonksiyoneldir. Park fonksiyonu ile yerleştirmesi kolay bir üründür, fazla yer kaplamaz, dağınıklık yapmaz.

Electrolux ESPC7GRT Süpürgesinin İçten Kilitlemeli Çelik Borusu

Electrolux ESPC7GRT Süpürgesinin İçten Kilitlemeli Çelik Borusu

Electrolux ESPC7GRT Silent Performer Cyclonic toz torbasız süpürge özellikleri bakımından piyasada bulunan pek çok muadiline göre başarılı bir üründür. Yıkanabilir hijyen 12 filtre ile toz düşmanıdır. Temizlenebilen filtre özelliği sayesinde her süpürme işlemi aynı kalitede gerçekleşir. Filtre temizliği düzenli ve düzgün olarak yapıldığı takdirde ürünün çalışma gücünü etkilemez. Toz haznesi, tozu içine hapseder. Dışarı çıkmasını engeller. Bu sayede minimum toz ve maksimum temizlik sağlanır. Kolay takıp çıkarılan hazne rahat temizlik yapılmasına olanak sağlar. Böylece çıkarılıp yıkanabilir. Sessiz çalışan başlıkları sayesinde gürültüyü en aza indirerek kontrol sağlar. İçten kilitlemeli çelik borusu sayesinde ayarlama yapılabilir. Electrolux ESPC7GRT Silent Performer Cyclonic toz torbasız süpürge yorumlar açısından da incelendiğinde kullanıcılarından geçer not almaktadır. Sağlam ve dayanıklı yapısı ile uzun ömürlü kullanıma sahiptir. Teleskopik, paslanmaz çelik ve kilitli yapısı ile borusu da kullanışlı bir üründür. Kullanıcılar kolay kullanımı ve temizliği ile üründen gayet memnun olarak olumlu tavsiyelerde bulunmaktadır.

Teknoloji Harikası Electrolux ESPC7GRT

Teknoloji Harikası Electrolux ESPC7GRT

Teknoloji harikası Electrolux ESPC7GRT Silent Performer Cyclonic toz torbasız süpürge emiş gücü ile de yüksek performanslı bir üründür. Kademeli olarak ayarlanabilen hızı ile güçlü ya da yavaş çekim yapabilirsiniz. İstediğiniz yerde istediğiniz güçte çekim yapar. Başlık seçimi yaparak zemine ve mekana göre ayarlama yapabilirsiniz. Haznesi doldukça temizleme işlemi yaparak ürünün kalıcı performans ile çalışmasına olanak sağlarsınız. Torbasız tasarımı ile torba derdi olmadan kullanım sağlar. Böylelikle hem bütçe dostu hem de pratik bir elektrik süpürgesine dönüşür. Electrolux ESPC7GRT Silent Performer Cyclonic toz torbasız süpürge renk seçenekleri ile istediğiniz gibi ürün seçimi yapıp kullanabilirsiniz. Sessiz çalışma prensibi ve kolay ayarlanan yapısı ile yenilikçi bir ürün olan toz torbasız süpürge muadili ürünler içinde uygun ve kalitelidir. Electrolux ESPC7GRT süpürge, geliştirilmiş güçlü filtresi sayesinde tozun dışarı çıkmasını engelleyerek gerçekten hijyenik bir temizlik sağlar. Böylelikle, zahmetsizce hijyenik olarak kullanabilirsiniz. Trendyol kalitesi ile ulaşabileceğiniz Electrolux ESPC7GRT süpürgeleri uygun fiyatlar ve kolay seçenekler ile satın alabilir ve rahatlıkla kullanabilirsiniz.