Electrolux Odin Serisi Toz Torbasız Süpürge

9.999 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!

Ürün Bilgileri

Electrolux Odin Serisi Toz Torbasız Süpürge

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: delindirim Satıcı Ünvanı: ERCANLAR İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0341052425400001 Vergi Kimlik Numarası: 3410524254
    Bu ürün delindirim tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Electrolux Odin Serisi Toz Torbasız Süpürge

Ürün Özellikleri

  • Güç (Watt) 500-1500 Watt
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Ses Seviyesi 71 Dba - 80 Dba
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Özellik Toz Torbasız
  • Hazne Kapasitesi 250-500 L
  • Hepa Filtre EPA
  • Priz Tipi C / F
  • Frekans 50 Hz / 60 Hz
  • Voltaj 220 - 240 V
Geri Bildirim Ver

Electrolux EL61C3D8 Elektrik Süpürgesi

Electrolux EL61C3D8 elektrik süpürgesi siyah mavi, kullanıcılara rahat ve konforlu bir temizlik deneyimi sunar. Ürün, yüksek performansı ve ergonomik dizaynı sayesinde birçok yüzeyde kusursuz hijyen sağlar. Kompakt tasarımı ve kauçuk kaplı tekerlekleri ile kolay hareket eder ve fazla yer kaplamaz. Teleskobik boru, ürünü ister yatay isterseniz de dikey olarak saklayabilme imkânı sunar. 6 kademeden oluşan üst düzey güçteki filtrasyon sistemine sahip olan Electrolux EL61C3D8 elektrik süpürgesi, temizliği çok daha pratik hâle getirir. Başlangıç performansından ödün vermeyen süpürgenin çok amaçlı başlıkları, onu farklı zeminler için son derece ideal kılar.

  • Ürün Rengi: Siyah ve mavi
  • Hava Çıkış Filtresi: Yıkanabilir hijyen 12 filtre
  • Filtrasyon Seviyesi (mg/m3): 99.5

Electrolux EL61C3D8 Elektrik Süpürgesinin Özellikleri

Electrolux EL61C3D8 Elektrik Süpürgesinin Özellikleri

Electrolux EL61C3D8 siyah mavi elektrik süpürgesinin kaliteli ve donanımlı bir yapısı bulunur. Ürün, çalışma performansı ile temizlik işlerini çok daha kısa bir sürede tamamlamaya katkı sağlar. Toz torbasız dizaynıyla hemen hemen bütün kullanıcıların ilgisini çeker. Aynı zamanda bu toz torbasız tasarım, kullanımı çok daha basit hâle getirir. İki kademeli olan geniş hacimli toz haznesi, temizlik sonrasında kirlerin pratik bir şekilde çöp torbasına aktarılmasını sağlar. Süpürgenin yapımında kullanılan siklonik teknoloji, toz haznesi dolsa bile temizlik süresince kesintisiz şekilde yüksek performanstan yararlanmanızı sağlar. Yeni nesil teknolojik gelişmeler ışığında üretilen cihaz, tüm temizlik boyunca üstün performanstan faydalanma imkânı verir. Bu özelliği sayesinde sabit bir performansla çalışarak temizliğin hızlı ve etkili şekilde tamamlanmasına katkıda bulunur.

Electrolux EL61C3D8 Elektrik Süpürgesinin Emiş Gücü Nasıldır?

Electrolux EL61C3D8 Elektrik Süpürgesinin Emiş Gücü Nasıldır?

Electrolux EL61C3D8 siyah mavi elektrik süpürgesi, son derece kaliteli bir emiş gücüne sahiptir. Ürün, toz çekim performansını sahip olduğu filtrasyon sistemine borçludur. Hava çıkış kısmında ise HEPA 12 filtre kullanır. Cihazın sahip olduğu etkili filtreleme sistemi, evdeki hava kalitesinin artmasını sağlayarak konforlu bir yaşam alanı sunar. 12 Hijyen filtresi olarak da bilinen HEPA sistemi, en küçük toz parçacıklarını bile kolayca yakalar. Çıkışta ise %99,5 oranında temiz hava aktarır. Bu sayede eviniz çok daha ferah ve sağlıklı bir atmosfere kavuşmuş olur. Ayrıca bu filtreyi temizleyip tekrar kullanabilirsiniz. Böylece sürekli yeni filtre almanıza da gerek kalmaz. Ürünün 6 kademeden oluşan özel filtrasyon sistemi de ev temizliğini kusursuz biçimde tamamlamanıza yardımcı olur. Ürünün 18 Pa vakum gücü bulunur.

Electrolux EL61C3D8 Siyah Mavi Elektrik Süpürgesi Kimler içindir?

Electrolux EL61C3D8 Siyah Mavi Elektrik Süpürgesi Kimler içindir?

Electrolux EL61C3D8 siyah mavi elektrik süpürgesi, sahip olduğu çalışma performansı sayesinde son derece geniş bir kullanıcı kitlesine hitap eder. Saklama alanından yüzey çeşitliliğine kadar birçok ihtiyaca cevap verir. Kompakt gövdesi ve teleskobik borusuyla rahatça muhafaza edilebilen ürün, aynı zamanda 12 metrelik kullanım yarıçapına sahiptir. Geniş etkinlik alanı sayesinde temizlik sırasında sürekli olarak priz değiştirme ihtiyacını ortadan kaldırır. Hem geniş alana hitap edebilen hem de küçük yerlere sığabilen yapısı ile beğenilir. Bu özellikleri sayesinde Electrolux EL61C3D8 siyah mavi elektrik süpürgesi, ev genişliği fark etmeksizin herkes tarafından tercih edilebilir. Üründeki farklı başlıklar, mermer ve fayans gibi sert zeminler başta olmak üzere pek çok yüzeyde derinlemesine temizlik sağlar. Electrolux EL61C3D8 elektrik süpürgesi siyah mavi yorumlarını inceleyerek kullanıcı memnuniyetini görebilirsiniz. Kullanışlı bir süpürge arayışında iseniz bu ürünü Trendyol'dan satın alabilirsiniz.