Electrolux EZB3410AOX Multifonksiyonel Ankastre Inox Fırın

9.990 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!

Ürün Bilgileri

Electrolux EZB3410AOX Multifonksiyonel Ankastre Inox Fırın

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Gürbüz Ev Aletleri Satıcı Ünvanı: GÜRBÜZ ELEKTRİKLİ EV ALETLERİ SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0441002065600019 Vergi Kimlik Numarası: 4410020656
    Bu ürün Gürbüz Ev Aletleri tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Isıyı eşit şekilde dağıtmaya yarayan TrueFan fonksiyonu ile donatılan ankastre fırın yiyeceklerin her noktasının aynı oranda pişmesini sağlar. İlgili cihaz, ayrıca turbo fan ile sıcak havayı homojen dağıtıp yemeklerinizin lezzetini artırır.
  • Dijital ekranı saatli fırın, pişirme sürelerini gerektiği gibi ayarlamanıza yardımcı olur. Ayrıca zaman ayarı yapmanıza da imkan tanıyan fırın, yiyecekleri belirlediğiniz dakika kadar pişirir ve sizi yormaz.
  • Geleneksel pişirmenin yanında ızgara seçeneği de bulunan Electrolux EZB3410AOX model ile et yemekleri dahil birçok farklı tarif kolaylıkla hazırlanır. Fanlı pişirme imkanı ile yumuşacık poğaça ve kekleri masanıza ekleyebilirsiniz.
  • Kullanışlı çok fonksiyonlu fırın içinde, aynı anda 2 tepsi yemeği pişirebilirsiniz. Isıyı optimum şekilde dağıttığı için yemekler tam kıvamında sunulabilir.
  • Kaliteli paslanmaz çelikten imal edilen Electrolux EZB3410AOX multifonksiyonel ankastre inox fırın kaliteli malzemesi sayesinde uzun ömürlü bir kullanım sunar. Inox görünümlü parmak izi tutmayan yüzey, mutfağınızın her an temiz görünmesini sağlar ve dekorasyona estetik bir görünüm kazandırır.
  • Gömülebilir düğmelerle tasarlanan kontrol paneli, mutfaklarda kibar bir hava oluşturur. Akustik sinyal ile pişirme bittiğinde size haber verir.
  • 57 litre iç hacimli fırının ısı ölçüsü, azami 250 dereceye kadar çıkabilir. Tatlı, kek ve et yemeklerini kolaylıkla pişirebilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Renk Metalik
Geri Bildirim Ver

Ezb3410aox Inox Ankastre Fırın ile Lezzetli Fırın Kokuları

Mutfakların temel ihtiyaçları arasında ankastre setler yer alır. Ankastre setler hem görsel açıdan hem de hijyen açısından mutfağınızda fark yaratır. Ankastre setler, tek tek hazırlanmış bölümlere set olarak yerleştirileceği gibi, ayrı ayrı da yerleştirilebilir. Mutfak dolaplarının içerisine gömülerek kullanılan bu ürünler arasında buzdolabı, fırın, bulaşık makinesi, aspiratör ve ocak gibi ürünler bulunur. Mutfağınızın şık bir görünüme kavuşmasını da sağlayan bu ürünler, kullanıcılara birçok kullanım avantajı da sunar. Özellikle mutfaklarınızın daha geniş ve ferah görünmesini sağlayan bu ürünler, birçok farklı marka tarafından birbirinden farklı modeller ile kullanıcılara sunulmuştur. Bu modellerden biri de Electrolux ezb3410aox ankastre fırındır. Ürün, Electrolux ezb3410aox markası tarafından satışa sunulmuştur. Fanlı pişirme sistemi ile çalışan bu ürün, ankastre bir üründür.

  • Kolay Temizlenebilen
  • Modern Görünüm
  • Geniş İç Bölmeler

Ezb3410aox Inox Ankastre Fırın Özellikleri

Electrolux ezb3410aox multifonksiyonel ankastre inox fırın özellikleriyle kullanıcıların ilgi ve beğenisini çeken bir üründür. Dairesel ısıtıcılı turbo fan ile homojen sıcak hava dağılımı gerçekleştiren ürün, normal hazne tipine sahiptir. Ürün pişirme fonksiyonlarıyla da dikkat çeker. Pişirme fonksiyonları arasında alt ısıtıcı konumu, fan + ışık, ızgara konumu, üst ızgara, fanlı pişirme konumu ve geleneksel pişirme konumu yer alır. Electrolux ezb3410aox ankastre fırın turbo fan modunda aynı ayda iki tepsi yemek pişirilebilir. Ürün, gömülebilir düğmelere de sahiptir. Fırının yüzeyi antifingerprint görünümlüdür ve bu özelliğinden dolayı parmak iziniz fırının yüzeyinde kalmaz. Dolayısıyla fırının kaplamaları özel olarak yapılmıştır. Electrolux ezb3410aox fırın elektronik fonksiyonlarıyla kullanıcıların ilgisini çeker. Bu fonksiyonlar arasında ses - zaman göstergesi, akustik sinyal, pişirme süresi, program sonu ve zaman ayarı yer almaktadır.

Ezb3410aox Inox Ankastre Fırın ile Lezzetli Yemekler

Ezb3410aox inox ankastre fırın lezzetli yemekler yapmanızı sağlayan bir üründür. Fırın üzerinde zaman göstergesinin olması, yemeklerin ayarında pişmesini sağlar. Böylece daha lezzetli ve kıvamında pişmiş olan yemekler elde edebilirsiniz. Fırın aynı zamanda tepsisiyle birlikte satışa sunulur. Bir adet emaye damlama tepsisi ve bir adet ızgara rafı tarafınıza gönderilir. Ezb3410aox Inox ankastre fırının temizlik ve bakımı da çok kolaydır. Ürünün yüzeyi parlak emaye bir yüzey olduğundan dolayı, kolay bir şekilde temizlenebilir. Ürünün cam iç kapı yüzeyi yıkanması gerektiği zaman komple çıkarılabilir. Ürünleri kullandıktan sonra temizlemeye de özen göstermelisiniz. Temizlenerek kullanılan fırınlar, daha uzun yıllar boyunca keyifle kullanılabilir. Electrolux ezb3410aox ankastre fırın yorum kategorisinde kullanıcı fikir ve tavsiyeleri yer almaktadır. Ezb3410aox Inox ankastre fırın hakkında daha fazla bilgi almak için tüm özelliklerini inceleyebilirsiniz.

Avantajlı Fiyatlara Sahip Ezb3410aox Inox Ankastre Fırın

Fanlı pişirme sistemi ile çalışan Ezb3410aox Inox Ankastre fırın, A enerji sistemine sahip bir üründür. 1,1 metre kablo uzunluğuna sahip olan ürün, içerisinde kendi aydınlatma sistemine de sahiptir. İçerisinde bulunan aydınlatma sayesinde, yemeklerinizi daha detaylı görerek ve kontrol ederek pişirebilirsiniz. Ezb3410aox Inox ankastre fırın, otomatik çalışma ve durma sistemine sahip olmasıyla da oldukça kolay bir kullanıma sahiptir. Ürünün fiyatları da avantajlı seçeneği ile dikkat çeker. Electrolux ezb3410aox ankastre fırın fiyatı ve kampanyaları detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz. Ürün fiyatı belirlenirken, fırının tüm teknik ve fiziksel özellikleri dikkate alınmıştır. Eğer siz de Electrolux ezb3410aox ankastre fırın satın al seçeneğini kullanarak ürünü hemen sepetinize ekleyerek hem kendiniz hem de aileniz için lezzetli yemekler pişirebilirsiniz. Trendyol'da yer alan bu kullanışlı ürünü siz de hemen sipariş vererek kullanmaya başlayabilirsiniz.