9
Ölçüm Aletleri kategorisinde
en çok favorilenen 9. ürün

Elcometer A-311 Cfnfbi Demir+ Alüminyum Oto Boya Kalınlık Ölçer

31.999 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
32.899 TL

Ürün Bilgileri

Elcometer A-311 Cfnfbi Demir+ Alüminyum Oto Boya Kalınlık Ölçer

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: UZMAN ÖLÇÜM Satıcı Ünvanı: OĞUZ KAAN VURGUN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9260834502
    Bu ürün UZMAN ÖLÇÜM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
Geri Bildirim Ver

Elcometer A-311 Demir Alüminyum Oto Boya Kalınlık Ölçer Trendyol'da!

Elcometer A-311 CFNFBİ oto boya kalınlık ölçer, araç parçaları için kullanışlı bir üründür. Oto parçalarının boyasının kusursuz olması için geliştirilen Elcometer oto boya kalınlık ölçer, demir ve alüminyum gibi farklı malzemeler üzerinde kullanılabilir. Oldukça seri ve profesyonel ölçüm yapabilen oto boya kalınlık ölçer, saniyede 1 sonuç verme özelliğine sahiptir. Bu ürün boyatılan oto parçalarının orijinal parçalarla bire bir aynı olmasını sağlar. Araç boyama işlemlerinize profesyonellik katmak için bu ürünü tercih edebilirsiniz.

  • Oto parçalarının eşit şekilde boyanmasına yardımcı olur.
  • En küçük pürüzü dahi kolaylıkl tespit eder.
  • Saniyelik ölçüm yaparak çıkan verileri anlık ekrana yansıtır.

Elcometer A-311 Oto Boya Kalınlık Ölçerin Özellikleri Nedir?

Elcometer A-311 Oto Boya Kalınlık Ölçerin Özellikleri Nedir?

Orijinal araç boyasını elde ederek, araçların boya kalitesini korumak amacıyla, tüm yüzeylerin eşit olması gerekir. Elcometer A-311 CFNFBİ turuncu oto boya kalınlık ölçer, tüm araç tiplerinde kullanılabilir. Ürün, demir ve alüminyum malzemelerin boyanmasını ardından yüzeyde gezdirilerek tüm yüzeyin kalınlığını tespit eder. Yüzeylerin eşit kalınlıkta olması için saniyede 1 ölçüm olacak şekilde seri ölçümler yapar. Oto kaplama işleminin daha profesyonel şekilde gerçekleştirilmesini sağlayan Elcometer A-311 CFNFBİ oto boya kalınlık ölçerin otomatik yön algılama özelliği bulunur. Bu alet, düşey ve yatay ölçüm yapılarak tüm parçaların kusursuz boyanmasını sağlar. Aracın boyanan tüm yüzeylerini ölçmek için cihazı hareket ettirmek yeterli olur. Yüzey kalınlıklarını tespit ettikten sonra farklı verileri belirleyerek kalın olan yerin tekrar düzenlenleyebilirsiniz.

Elcometer A-311 Oto Boya Kalınlık Ölçer Değerleri Ne İfade Eder?

Elcometer A-311 Oto Boya Kalınlık Ölçer Değerleri Ne İfade Eder?

Elcometer A-311 aletiyle farklı yüzeylerde eşit kalınlığı yakalamak için dakikalık ölçümler yapılmalıdır. Elcometer A-311 CFNFBİ turuncu oto boya kalınlık ölçer, saniyelik veriler sunarak dakikada toplam 60 ölçüm yapar. Yatak ve düşey olarak hareket ettirilen cihaz, yüzeydeki boya kalınlığını verilere döker. Çıkan verilerde tüm yüzeyin eşit yükseklikte olması boyanın sorunsuz şekilde yapıldığını gösterir. Ancak çıkan verilerde farklı ölçüm değerlerinin bulunması, yüzeyde pürüz ve eşitsizlik olduğunu gösterir. Elcometer oto boya kalınlık ölçer, alüminyum ve demir yüzeylerde etkili sonuçlar verir. Araçların görünümünü korumak için uygulama öncesinde orjinal parça ölçülerek bir referans değeri belirlenmelidir. Referans alınan boya kalınlığı üzerinden uygulama yapılan parçaların ölçümü yapılmalı ve farklılıklar tespit edilmelidir. Profesyonel araç boyama hizmeti için kullanılan bu cihaz, kesin ve hızlı veriler sunar.

Elcometer A-311 Turuncu Oto Boya Kalınlık Ölçer Kullanışlı mıdır?

Elcometer A-311 Turuncu Oto Boya Kalınlık Ölçer Kullanışlı mıdır?

Yatay ve düşey olarak hareket ettirilen Elcometer A-311 CFNFBİ turuncu oto boya kalınlık ölçer, uzun süre kullanılabilen dayanıklı pillere sahiptir. Özel taşıma kılıfıyla gönderilen bu cihaz, tüm araç tiplerine ait parçalar için kullanılabilir. Oto boyası yaparken kalınlıkta yanılma ve hatalı uygulama yapma gibi riskler Elcometer A-311 CFNFBİ oto boya kalınlık ölçerle ortadan kalkar. Seri ölçüm amacıyla geliştirilen bu cihazda elde edilen veriler hatasızdır. Her işlem için rahatlıkla kullanılabilen bu ölçüm cihazı, tüm boyama işlemlerinde hataya düşme riskini ortadan kaldırır. Kontrol panelinde yer alan 5 ayar düğmesi, tüm düzenlemelerin yapılmasını sağlar. Aletin geniş LED ekranında yüzeylerin kalınlık ölçülerini anlık olarak görmek mümkündür. Ürünün ekran ışığı, veri tasarrufuna göre otomatik olarak ayarlandığından sizin bir müdahalede bulunmanız gerekmez. Elcometer A-311 CFNFBİ turuncu oto boya kalınlık ölçer yorumlarını inceleyerek cihazı kullananların deneyimlerinden yararlanılabilir. Bu kullanışlı ürünü Trendyol'dan satın alabilirsiniz.