Elart Çift Kişilik Dört Mevsim Set Lisbon Yeşil

Ürün Bilgileri

Elart Çift Kişilik Dört Mevsim Set Lisbon Yeşil

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • %100 PamukRenk: YeşilDört Mevsim Set : 225cmx245cm 1 AdetÇarşaf : 240cmx260cm 1 AdeDüz Yastık Kılıfı : 50cmx70cm 2 AdetKırlent : 50cmx70cm 2 AdetDekoratif Kırlent : 1 AdetBattal Boy Yorgan : 1 AdetNeden Mutlu Set ? - Kullanışlı, şık görüntüsü, pamuk kumaşıyla konforu ve rahatlığı sunar.- Pratik şekilde fermuarından yorganını çıkartıp makinede yıkanabilir.- Yaz sıcaklarında pike, kış soğuklarında yorganını geçirerek uyku seti veya nevresim gibi kullanılabilir.- King sıze (battal boy) yorganıyla yatağınızı sararak, yorgan kavgalarına son verir.- Pratik şekilde sabahları yataklar kolayca düzenlenir, geniş ebatıyla yatak örtüsü şıklığını sağlar.- Tek bir ‘Mutlu Set’le istifçiliğe son. Bir sürü gereksiz hantal ürünlerin dolaplardaki yer işgaline son verir.- Bunca güzelliği, konforu bir arada sunan bu yeni trend mutlu setler ekonomik fiyatları ile her bütçeye uygundur.
  • İade Koşulları: Ürünlerinizin Tarafınıza Ulaştığı Şekilde Patpata Sarılı, Kutulu Ve Ambalajı Bozulmamış Olarak İade Edilmesi Gerekmektedir.Aksi Halde Gönderilen İadeler Kabul Edilemeyecektir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Yeşil

Materyal Bileşeni

  • Materyal Bileşeni100% PamukRenk
Geri Bildirim Ver