Eksik Parça Yayınları Macera Devam Ediyor - Kral Şakir | Varol Yaşaroğlu |

239 TL
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
2.000 TL'ye 59 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
269,19 TL

Ürün Bilgileri

Eksik Parça Yayınları Macera Devam Ediyor - Kral Şakir | Varol Yaşaroğlu |

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SU KİTAPEVİ Satıcı Ünvanı: SULTAN ÇELİK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Muğla Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0780323555
    Bu ürün SU KİTAPEVİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kral Şakir Macera Devam Ediyor (Ciltli) - Varol Yaşaroğlu Kral Şakir serisinin 2. kitabı olan "Macera Devam Ediyor", okula yeni başlayan çocukların okuma becerilerini geliştirebilecekleri eğlenceli bir alternatif olarak öne çıkıyor. Karikatürist ve animasyon yapımcısı olan Varol Yaşaroğlu'nun çizgileriyle hayat bulan Kral Şakir, sürükleyici maceralarıyla 6 ile 10 yaş arası çocuklara keyifli bir okuma sunuyor. Büyüme Hayalleri Kuran Bir Animasyon Karakteri İlk etapta Varol Yaşaroğlu'nun hazırladığı bir animasyon olan Kral Şakir, bir kitap serisi olarak minik okurlarıyla buluşuyor. "Kral Şakir - Macera Devam Ediyor", Şakir'in büyüme sürecinde ailesiyle yaşadığı sürtüşmeleri eğlenceli bir dille ele alıyor. Bir an önce büyümek ve büyükler gibi davranmak isteyen Şakir, büyürken sorumluluklarının arttığının da farkına varıyor. Büyük olmanın hesap vermeden dilediği her şeyi yapabilmek olduğunu düşünen karakter, aldığı her bir yaşla yeni sorumluluklar üstlendiğini fark ettiği için büyümek istemiyor. Varol Yaşaroğlu'nun Kral Şakir'in başına gelen eğlenceli olaylarla ebeveyn ve çocukları arasında yaşanan ufak tefek tartışmaları ele aldığı kitabı, aile fertlerinin birbirlerini daha iyi anlamasına yardımcı oluyor. Çocukların neden sonuç ilişkileri kurmalarını sağlayan olay örgüsü, sürükleri detayları sayesinde çocukların okuma alışkanlığı kazanmasını da sağlıyor. Kral Şakir, kitapta ailesinin biraz büyüdüğü için fazla üstüne geldiğini düşünüyor. Daha fazla büyüdükçe onu daha fazla kenara sıkıştıracaklarından korkuyor. Bu nedenle büyümekten vazgeçiyor. Büyümenin sadece dilediği yemeği yemek ve istediği zaman eve girmek olduğunu düşünen Şakir, ailesiyle ister istemez çatışıyor. Varol Yaşaroğlu Hakkında 1968 yılında doğan Varol Yaşaroğlu, mizah ve karikatürü her yaptığı işte ustaca harmanlıyor. Grafi2000'in kurucusu olan karikatürist ve animasyon yapımcısı, hazırladığı skeç ve animasyon programlarıyla adını duyurdu. İllistrasyon ve animasyon çalışmaları yapmanın yanı sıra çocukları okumayı sevdiren kitaplar da kaleme aldı. Kral Şakir Macera Devam Ediyor Kral Şakir Macera Devam Ediyor: Birkaç yıl öncesine kadar, büyümeyi çok isterdim. Kim istemez ki? Araba kullanmak, tıraş olmak, gece eve geç gelmek, kimseye hesap vermemek, istediğini yemek, istediğini giymek gibi saymakla bitmeyen bir sürü avantajı var. Ancak bu yıl fikir değiştirdim, artık daha fazla büyümek istemiyorum. Azıcık boyum uzadı, birazcık ağabey gibi görünmeye başladım diye öyle çok üstüme gelindi ki saklanacak delik arar hâle düştüm. Peki, neler mi oldu? Ne olmadı ki?
Geri Bildirim Ver