Eksik Parça Yayınları Kral Şakir 5.dostum Bu Çok Havalı

168,90 TL

Ürün Bilgileri

Eksik Parça Yayınları Kral Şakir 5.dostum Bu Çok Havalı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Wise Satıcı Ünvanı: TD YÖNETİM VE KURUMSAL FİNANSMAN DANIŞMANLIK HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0833051409000014 Vergi Kimlik Numarası: 8330514090
    Bu ürün Wise tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kral Şakir Dostum Bu Çok Havalı! (Ciltli) - Varol Yaşaroğlu Çocukların ve içindeki çocuğu yaşatmayı başaranların keyifle takip ettikleri Kral Şakir, televizyondaki maceralarını kitaplarıyla sürdürüyor. Grafi2000 tarafından yaratılan ve yayınlandığı ilk günden bu yana herkesin beğenisini kazanan çizgi diziden belirli kesitler içeren "Kral Şakir-Dostum Bu Çok Havalı!" kitabı, çocukların kitap ve çizgi roman okuma alışkanlığı edinmesine katkıda bulunuyor. Çizgi dizideki karakterlerin eksiksiz şekilde yer aldığı kitap, çizimlerin az miktarda bulunması ve hikaye anlatımına odaklanmasıyla olay örgüsünün çocukların hayalleriyle şekillenmesine zemin hazırlıyor. Çocuklar Birkaç Sayfa Daha Okumak İçin Can Atacaklar Espri tarzı ve kurgulanan karakterleriyle son yıllarda en çok konuşulan yerli çizgi dizilerden birine dönüşen Kral Şakir’in arkadaşlarıyla birlikte yaşadığı maceraları keyifle okumak isteyen çocuklar için uygunluk gösteren eser, akıcı anlatımıyla öne çıkıyor. Karikatür tarzı anlatımın yanı sıra Kral Şakir’in dış ses olarak anlatıcı görevi üstlendiği "Kral Şakir-Dostum Bu Çok Havalı!", sayfa tasarımının sadeliğiyle de beğeni topluyor. Atasözü ve deyimlerin de zaman zaman kullanıldığı eğlenceli anlatımının yanı sıra resim çizmeye meraklı olan çocukların, karakter çizimlerini taklit ederek çizim yeteneklerini geliştirebilecekleri eser, Kral Şakir’in televizyonda yayınlanan bölümlerini izleyen çocuklar için ideal kitap seçeneklerinden biri oluyor. Grafi2000’in espri anlayışını başarıyla yansıtırken çocukların slapstick olarak adlandırılan fiziksel komedi unsurlarından ziyade olay kurgusu içinde şekillenen mizaha gülmelerini sağlayan "Kral Şakir - Dostum Bu Çok Havalı!", çizgi dizinin güldürü unsurlarını doğrudan kitaba yansıtıyor. Yazar Hakkında 1968 yılında İzmir’de dünyaya gelen, Grafi2000’in kurucusu, karikatürist Varol Yaşaroğlu, karikatür ve animasyon alanında attığı adımlarla Türkiye’nin en yetenekli sanatçılarından biri olarak kabul ediliyor. Bir başka ünlü karikatürist Erdil Yaşaroğlu’nun kuzeni olan Varol Yaşaroğlu, Türkiye’de karikatür ve mizah söz konusu olduğunda akla ilk gelen isimlerin başında yer alıyor.Ben Şakir, gözlüklerim şekil! Aslında normal günler yaşamaya çalışıyoruz ama garip olaylar peşimizi bırakmıyor. Her zaman, olmadık durumlara girip birazcık şans, birazcık zekâ ve çokça takım ruhuyla, hep iyi biten eğlenceli maceralarla havamıza hava katıyoruz. Siz de havalı olmak istemez misiniz? Haydi o zaman maceraya!

Ürün Özellikleri

  • Yaş 6 - 9 Yaş
  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Stefan Zweig
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver