Eksik Parça Çocuk Kral Şakir Mikrop Avcıları 1

229 TL
Son 1 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (16)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
222,50 TL
2. Ürüne 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
239,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Eksik Parça Çocuk Kral Şakir Mikrop Avcıları 1

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: pusula kids yayıncılık Satıcı Ünvanı: MURAT KİPRİKSİZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1144058636800001 Vergi Kimlik Numarası: 5630286824
    Bu ürün pusula kids yayıncılık tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kral Şakir Mikrop Avcıları 1 Varol Yaşaroğlu / Eksik Parça Çocuk Basım Yılı: 2021
  • Sayfa Sayısı: 192
  • Kağıt Türü: Kitap Kağıdı
  • Ebat: 13,5 x 21,5
  • Dil: Türkçe
  • Cilt Durumu: Ciltli
  • ISBN: 9786257371698
  • Yazar: Varol Yaşaroğlu
  • Merhaba arkadaşlar ben Şakir. Herkesin bildiği nam-ı diğer Kral Şakir! Yepyeni kitaplarla ve maceralarla tüm mahalle yine sizlerleyiz... Maceraya hazır mısınız? Çünkü Akbaba Kürşat ve Goril Ercan yine bir işler peşinde. Eğer koltuklarınıza oturup kemerlerinizi bağladıysanız başlayalım!

Ürün Özellikleri

  • Yaş 0 - 3 Yaş
  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kolektif
  • Basım Yılı 2023
  • Sayfa Sayısı 151-200
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Eksik Parça Çocuk Kral Şakir Mikrop Avcıları 1 9786257371698

Özellikle çocukların eğlenceli ve sürükleyici kitapları okuma etkinliklerinde tercih etmeleri çok önemlidir. Dikkat toplama süreleri yetişkinlere göre daha kısa olan çocuklar bir kitabı okurken uzun süreli devam etmek için ilgi çekici ve heyecan verici olmasını önemseyecektir. Bu özelliklerin tamamının içeriğinde ve üslubunda yer aldığı Kral Şakir Mikrop Avcıları kitabı birçok çocuk için keyifli bir şekilde okunmuş ve tamamlanmıştır. Okuma alışkanlığının küçük yaşlarda kazandırılması bireyin hayatında önemlidir. Yapılan araştırmalar kitap okuyan bireylerin empati düzeylerinde diğerlerine göre daha farklı bir olumlu yükseliş olduğunu göstermektedir. Bir çocuğun erken yaşlarda kitap okuma alışkanlığını kazanması onun özel hayatında ve akademik başarısında da Cidde değişikliklere sebep olacaktır.

  • Eğlenceli
  • Sürükleyici
  • İlgi çekici

Eksik Parça Çocuk Kral Şakir Mikrop Avcıları Okuyanlar

Çocuklar kadar yetişkin bireylerinde keyifle okumayı tercih ettiği Kral Şakir Mikrop Avcıları 1 yapılan yorumlar da olumlu olarak değerlendirilmiştir. Eğlenceli konu ve içeriği aynı zamanda sürükleyici üslubu sayesinde okurken neşeli ve zamanın nasıl geçtiğini almayacağınız bir ruh halinde olacaksınız. Kitap okurken bilgi edinmek kadar eğlenceli ve iyi vakit geçirmekte oldukça önemlidir. Hem çocuklar için hem de yetişkinler için Kral Şakir Mikrop Avcıları satın al tavsiyeleri okuyanlar tarafından beyan edilmiştir. Sizlerin eğlenceli bir maceranın içerisinde zamanın nasıl geçtiğini unutmanız için yapmanız gereken en doğru alışveriş Eksik Parça Çocuk Kral Şakir Mikrop Avcıları 1 satın almak olacaktır.

Eksik Parça Çocuk Kral Şakir Mikrop Avcıları Yorumları

Çocukların öğrenirken eğlendiği bir kitap seçeneği olan Kral Şakir Mikrop Avcıları kitabı okuduğunuz zaman sizlere oldukça iyi bir vakit geçirme aracı olarak eşlik edecektir. Kitap okuyan bireylerin öğrenme hızlarındaki artış gri beyin hücrelerinin artışından kaynaklanmaktadır. Kişiler geleceğe dair kendileri ve çocukları için bir yaptırıp yapmak istiyorlarsa ilk yapmaları gereken kitap okuma alışkanlığını kazanmak olacaktır. Her türden kitabın okuma etkinliğinde faydalı olacağı aşikârdır. Ancak seçim yapılırken kendi okuma zevkine uygun kitapların seçilmesi de önemlidir. Sizler okurken ilginizi çeken sizleri meraklandıran kitapları seçerseniz okuma etkinliğinizin daha uzun sürmesini sağlayabilirsiniz. Eksik Parça Çocuk Kral Şakir Mikrop Avcıları 1 oku tavsiyeleri üzerine satın alanların yaptığı yorumlar okuma etkinliklerinin heyecan verici ve keyifli olduğu yönündedir.

Eksik Parça Çocuk Kral Şakir Mikrop Avcıları İçeriği

Bir kitabın içeriği ve üslubu okuyucu tarafından oldukça önemsenir. İçerik, anlatılanların okuyanın ilgisini çekmesi konunun beklentiyi karşılayacak nitelikte olması demektir. Üslup önemlidir çünkü anlatılanların anlaşılması ve okuyucunun okuma ahenginin hızlı ve verimli geçmesi açısından etkilidir. Eksik Parça Çocuk Kral Şakir Mikrop Avcıları 1 yorum yapanlara bakıldığından birçok olumlu paylaşımın olduğu gözleniyor. İçeriğin ilgi çekici ve çocuklar için öğretici olduğu yönünde. Üslup olarak da sade ve anlaşılır bir dille yazılmış olduğu görülüyor. Dilin yani üslubun bir çocuk ya da yetişkin fark etmeksizin herkese hitap edecek şekilde oluşturulmuş olması gerekir. İnsanlar kitabı almadan önce ilk olarak kapağına bakar. Kapak resmi özenli ve konu ile ilgili kişinin ilgi alanına hitap edecek resimlerden oluşuyor mu konusu çok önemlidir. Okur kapağın kendisine uygun olduğunu gördükten sonra kitabı incelemeye koyulacaktır. Bu noktada arka kapak yazısı içerik ile ilgili bilgi verecektir. Anlatılan konular ve kitabın tarzı arka kapakta tam olarak özetlenir. Birçok nokta kendisine hitap ettiğini gören okuyucu satın alma kararını verecektir. Yapılan yorumlar ve öneriler durumu destekler nitelikte olacaktır. Bu esnada satın almak istediğiniz Eksik Parça Çocuk Kral Şakir Mikrop Avcıları 1 indirim günlerini takip ederseniz sonuçlar sizin adınıza daha memnun edici olacaktır. Dilerseniz Trendyol'da yer alan Kral Şakir Mikrop Avcıları 1 kitap ürününü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.