Eksik Parça Çocuk Kral Şakir Cumburlop Ve Mikrop Avcıları 2 Li Set

419,90 TL
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
100 TL'ye %1 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Eksik Parça Çocuk Kral Şakir Cumburlop Ve Mikrop Avcıları 2 Li Set

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Fors Kitap Satıcı Ünvanı: TANER MALKOÇ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Balıkesir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2259572338600001 Vergi Kimlik Numarası: 6110339952
    Bu ürün Fors Kitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • MİKROP AVCILARI-1 body,img,div img {width: 100%
  • } Merhaba arkadaşlar ben Şakir. Herkesin bildiği nam-ı diğer Kral Şakir! Yepyeni kitaplarla ve maceralarla tüm mahalle yine sizlerleyiz… Maceraya hazır mısınız? Çünkü Akbaba Kürşat ve Goril Ercan yine bir işler peşinde. Eğer koltuklarınıza oturup kemerlerinizi bağladıysanız, başlayalım! Sayfa Sayısı: 192 Kapak: Ciltli Yaş Aralığı: 9-15 Yaş MİKROP AVCILARI-2 Merhaba arkadaşlar ben Şakir. Herkesin bildiği nam-ı diğer Kral Şakir! Yepyeni kitaplarla ve maceralarla tüm mahalle yine sizlerleyiz… Öyle garip garip bakmayın bana. Evet biliyorum, kollarım ve bacaklarım yerine yüzgeçlerim var. Canan da aynı durumda. Hatta babam bir yengece dönüştü. Necati Ağabey’se… Hadi onu da siz tahmin edin. Üç kalbi, dokuz beyni ve sekiz tane kolu var. Cevabı söylediğinizi duyar gibiyim… Sayfa Sayısı: 192 Kapak: Ciltli Yaş Aralığı: 9-15 Yaş

Ürün Özellikleri

  • Yaş 6 - 9 Yaş
  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Lev Nikolayeviç Tolstoy
  • Basım Yılı 2022
  • Sayfa Sayısı 151-200
  • Setli/Tekil Setli Ürün
Geri Bildirim Ver

Eksik Parça Çocuk Kral Şakir Cumburlop Ve Mikrop Avcıları 2 Li Set Trendyol'da

Eksik Parça Çocuk Kral Şakir Cumburlop ve Mikrop Avcıları Kral Şakir'in yepyeni maceralarına tanıklık edebileceğiniz renkli ve baskı kalitesi yüksek bir kitaptır. 9 - 15 yaş çocuklar için ideal içeriğe sahiptir. Renkli ve özel baskısıyla çocukların ilgi odağına hitap eder. Çocuklarınızın elinden bırakmak istemeyeceği bu eserle yepyeni maceralar keşfetmeleri için uygun niteliklere sahiptir.

 
  • Eğlendirici özel içerik
  • Çocukların zevkine uygun
  • Renkli baskı kalitesi

Eksik Parça Çocuk Kral Şakir Cumburlop ve Mikrop Avcıları Özellikleri

Eksik Parça Çocuk Kral Şakir Cumburlop ve Mikrop Avcıları Özellikleri

Eksik Parça Çocuk Kral Şakir Cumburlop ve Mikrop Avcıları 2'li set 7'den 70 herkesin gönüllerinde taht kuran, çocukların dünyadan uzaklaşıp kendi iç dünyalarına yolculuk yapmasını olanak sağlayan oldukça keyifli bir eserdir. Günlük hayatın stresinden uzaklaşarak eğlenceli ve keyifli vakit geçirmelerine yardımcı olan ikili set, günlük hayatın yoğunluğundan kurtularak dinlenecekleri bir an yaratır. Çocukları eğlendirirken aynı zamanda bilgilendirici içerik de sunan Kral Şakir Cumburlop ve Mikrop Avcıları, çocukların zihinsel aktivitelerini canlı tutarak aynı zamanda yeni şeyler öğrenmelerine yardım eder. Çocuklara hitap etse de her yaştan insanın keyifle okuyabileceği oldukça eğlendirici, öğretici bir kaynaktır. Çocukların ellerinden düşürmek istemeyeceği pek çok bilgi edinebilecekleri bu kitap sayesinde çeşitli hayvanları tanıyarak, aile ve arkadaşlık ilişkilerini geliştirir. Çocuğunuzun yaş grubuna, ilgi alanına uygun hazırlanmış olup kitap okuma alışkanlığı kazandırır.

 

Eksik Parça Çocuk Kral Şakir Cumburlop Ve Mikrop Avcıları Faydalı mı?

Eksik Parça Çocuk Kral Şakir Cumburlop Ve Mikrop Avcıları Faydalı mı?

Kral Şakir hemen hemen tüm çocukların ilgisini çekmeyi başaran bir karakterdir. Yavru aslan Şakir’in ailesi ve arkadaşları ile birlikte hikayelerini ve maceralarını konu alan ikili set, küçük - büyük herkes tarafından ilgi ile beğenilerek okunur. Çocuğunuzun eğlenerek yeni bilgiler edinmesine olarak sağlayan günümüzün en çok favori gösterilen çocuk hikaye kitapları arasında yer alır. Çocuğunuz gerçek dünyadan uzaklaşarak kendi hayal dünyasına rahatlıkla giriş yapar. Kendi hayatınızdan çıkıp yazarın yarattığı karakterin renkli dünyasında keyifli ve renkli anlar yaşatır. Zihni canı tutarak aynı zamanda pek çok şeyin öğrenilmesinin olanak sağlayan geliştirici bir eserdir. Her yaştan ve zevkten insanın severek okuyabileceği ve çocukların ellerinden düşürmek istemeyecekleri özel bir settir. Sade anlatım, renkli, özel baskı kalitesiyle oldukça beğeni toplar. Hikâyeleri çocukların pek çok bilgiyi eğlenerek öğrenmelerine imkân tanır. Çocuğunuzun okuma alışkanlığı gibi bu güzel hobi edinmesine katkıda bulunur.

 

Eksik Parça Çocuk Kral Şakir Cumburlop Ve Mikrop Avcıları Fiyatı

Eksik Parça Çocuk Kral Şakir Cumburlop Ve Mikrop Avcıları Fiyatı

Eksik Parça Çocuk Kral Şakir Cumburlop ve Mikrop Avcıları 2’li Set çocuğunuzun hayvanları tanıyarak onlarla arkadaşlık kurmalarına ve doğayı keşfetmelerine yardımcı olan bir settir. Aile ve arkadaşlık bağlarını güçlendiren, eğlenceli okuma deneyimi sunan renkli ve eğitici bir kitaptır. Çocuğunuz için güzel bir aktivite olarak tercih edebileceğiniz bu ürün onların güzel bir hobi kazanmalarına imkân tanır. Okumayı keyifli hale getiren eğlendirici bir aktivite aracıdır. Pek çok ihtiyacınızı karşılamak için özel olarak geliştirilmiş olup çeşitli uzman ve editör onayından geçerek kullanıcılara sunulur. Çocuklarınız hayal dünyalarına hitap eden onların keyifli bir gün geçirmelerine yardım eden özel bir eserdir. Eksik Parça Çocuk Kral Şakir Cumburlop ve Mikrop Avcıları yorumları ve kullanıcı değerlendirmelerini inceleyerek ürün özellikleri hakkında daha detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. Eksik Parça Çocuk Kral Şakir Cumburlop ve Mikrop Avcıları fiyat bilgisine Trendyol aracılığıyla ulaşabilirsiniz.