eklips Saç Masaj Tarağı

Ürünün Diğer Satıcıları (14)
100 TL'ye %5 İndirim
2 Adet ve Üzeri %3 İndirim
Kurumsal Fatura
88,49 TL78,49 TL
89 TL'ye 5 TL İndirim
Kurumsal Fatura
89,47 TL
3 Adet ve Üzeri 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
61,90 TL
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

eklips Saç Masaj Tarağı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: LOTUS DÜNYASI Satıcı Ünvanı: NUMAN KILIÇ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5520417443
    Bu ürün LOTUS DÜNYASI tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • • Eklips Saç Masaj Tarağını kullandıktan sonra kendinizi harika hissedeceksiniz. • Tüm saç tiplerinin yanı sıra günlük kullanım için mükemmel fırça. • Renk gönderimi stok durumuna göre yapılır. ?ÖNEMLİ: Tarak ve tutma sapı yapışık değil, çıkarılabilir (ayrılabilir) yapıdadır.

Ürün Özellikleri

  • Renk Kahverengi
  • Tip Tarak
Geri Bildirim Ver

Eklips Saç Masaj Tarağı Ürünleri Trendyol'da!

Eklips saç masaj tarağı, günlük bakım rutininizi kolaylaştırmak için ideal bir üründür. Saç derisine masaj yaparak kıl köklerinin uyarılmasını sağlar. Saç derisinin sağlıklı bir yapıya kavuşmasını sağlayan bu ürün aynı zamanda kişilerin stresini de azaltmaya yardımcı olur. Kıl köklerinin nefes almasıyla deride meydana gelen değişim, saçların yapısını da olumlu etkiler. Ürünün kolay tutulmasını sağlayan tasarımı, pratik şekilde günün her anında kullanım sağlar. Söz konusu tarak şeffaf haznesi ve pembe rengiyle kullanıcılarının beğenisini kazanır. Ayrılabilen tutma sapının çıkarılabilir oluşu ürünün bakımı ve kullanımı esnasında kolaylık sağlar.

  • Kafa derisinin yapısına uygun olarak tasarlanmıştır.
  • Saç bakımı ürünleriyle kullanılarak bakım rutinine dâhil edilebilir.
  • Kolayca temizlenebilen ve taşınabilen bir tasarıma sahiptir.

Eklips Saç Masaj Tarağının Özellikleri Nedir?

Eklips Saç Masaj Tarağının Özellikleri Nedir?

Eklips saç masaj tarağı, kökten uca bakım yapmak için tasarlanmış bir üründür. Tarağın uç kısımları saç derisine temas ederek rahatlık sağlar. Kan dolaşımını arttırarak saç köklerini uyarır. Bu ürün ile hafif hareketlerle saç derinize masaj yaparak kıl köklerinin nefes almasını sağlayabilirsiniz. Söz konusu masaj tarağını düzenli kullanımda sağlıklı bir görünüm elde etmeniz mümkündür. Kıl köklerinin uyaran bu ürün, saçlarınızın daha canlı ve dolgun bir yapıya kavuşmasına yardımcı olur. Bu tarağı saçınız ıslakken ya da kuruyken kullanabilirsiniz. Kuru olarak uygulama yapıldığında ölü derileri ortadan kaldırır. Ürün, duş sırasında ıslak saçlarınıza bakım malzemelerinin temasını kolaylaştırır. Masaj tarağından şampuanı köpürtmek ya da saç kremini eşit biçimde dağıtmak için yararlanabilirsiniz. Eklips masaj tarağıyla günün yorgunluğunu atarken sağlıklı ve parlak saçlara kavuşmanız mümkün olur.

Eklips Saç Masaj Tarağı Günlük Kullanıma Uygun mudur?

Eklips Saç Masaj Tarağı Günlük Kullanıma Uygun mudur?

Eklips saç masaj tarağı günlük rutininize dâhil edebileceğiniz bir üründür. Söz konusu tarağın düzenli kullanımında herhangi bir sakınca yoktur. Aksine ürün saç derisinde biriken yağ ve bakım ürünü kalıntılarını arındırarak sağlıklı sonuçlar sunar. Bu sayede saç bakım rutininizdeki malzemelerden maksimum verim alabilirsiniz. Tarak, düzenli kullanımında saç derisini rahatlatır ve stresi azaltır. Ürün ergonomik tasarımıyla tüm saç tiplerine uygundur. Bakım rutinlerinize dahil edebileceğiniz bu araçtan birçok şekilde faydalanabilirsiniz. Söz konusu ürün duş sonrası rutininizde yer alan bakım malzemelerinizi saçlarınıza eşit biçimde dağıtmanıza yardımcı olur. Eklips masaj tarağı ile saç bakımınıza dâhil ettiğiniz koruyucu yağları saç uçlarınıza kolaylıkla uygulayabilirsiniz. Ürün kolay temizlenebilirliği sayesinde oldukça pratiktir. Tarağı taşınabilir ebatıyla çantanızda ya da çekmecenizde kolaylıkla muhafaza edebilirsiniz.

Eklips Saç Masaj Tarağı Kaliteli midir?

Eklips Saç Masaj Tarağı Kaliteli midir?

Eklips saç masaj tarağı, birbirine geçirilen ve istenildiğinde ayrılabilen yapısıyla oldukça kalitelidir. Plastik kenarları ve silikon uçları defalarca kullanılsa dahi ilk günkü yapısını korur. Tarağın suyla teması hâlinde herhangi bir deformasyon yaşanmaz. Ürün kısa sürede kuruyarak yeniden kullanılmaya hazır olur. Tarağın silikon uçları formunu uzun süre korur. Eklips saç masaj tarağı hem pratik hem de avantajlı bir üründür. Söz konusu tarak, saç bakımını önemseyen kişilerin beğenisini kazanır. Ürün kolay kullanımıyla saç bakımına harcadığınız zamanı azaltmanıza yardımcı olur. Eklips masaj tarağı, kaliteli ve işlevsel yapısıyla alanındaki beklentileri karşılar. Bunun yanı sıra sağlam yapısıyla kolay kolay deforme olmaz. Bu ürün hakkında kullanıcıların deneyimlerine göz atmak için Eklips saç masaj tarağı yorumlarını incelemeniz mümkündür. Pratik kullanımı ve birden çok özelliğiyle öne çıkan bu saç masaj tarağını Trendyol üzerinden kolayca sipariş edebilirsiniz.