eklips Kadın Pembe Hava Basınçlı Saç Fırçası

149,90 TL
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
200 TL'ye %5 İndirim
2 Adet ve Üzeri %3 İndirim
Kurumsal Fatura
171,49 TL168,49 TL
Kurumsal Fatura
1.000 TL'ye %1 İndirim
Kurumsal Fatura
300 TL'ye 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

eklips Kadın Pembe Hava Basınçlı Saç Fırçası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kozvita Satıcı Ünvanı: ONUR ÖZDEMİR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6790742160
    Bu ürün Kozvita tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Eklips Hava Basınçlı Saç Fırçası mükemmel saç stiline kavuşmanıza yardım ediyor.

Ürün Özellikleri

  • Renk Pembe
  • Tip Saç Açıcı Tarak
Geri Bildirim Ver

Eklips Kadın Pembe Hava Basınçlı Saç Fırçası

Eklips kadın pembe hava basınçlı saç fırçası bir saç tarağından daha fazlası. Saçların yer aldığı kafa derimizin aslında günlük hayatımızı etkilediğini biliyor musunuz? Saçlarımızı sıkıca topladığımızda baş ağrısı, stres, gerginlik gibi durumların içine daha sık girdiğinizi fark ettiniz mi? Saç tarağı deyip de geçmemeli. Hem saç sağlığınız hem de saç derisi sağlığınız oldukça önemli. Eklips kadın pembe hava basınçlı saç fırçası geniş yüzeyi sayesinde saç derinize masaj yapar, saçlarınızı tek tek ayırır ve saçınızın kabarmasına engel olur. Bu gibi birçok özelliği ve şık tasarımı sayesinde oldukça dikkat çeken bir taraktır. Eklips kadın pembe hava basınçlı saç fırçası çantanızda da taşınabilir, günün her anı saçınızı güzelleştirir.

  • Geniş tarama hacmi
  • Saçları tek tek ayıran yapı
  • Saç derisi masajı

Eklips Kadın Pembe Hava Basınçlı Saç Fırçasının Özellikleri Nelerdir?

Eklips Kadın Pembe Hava Basınçlı Saç Fırçasının Özellikleri Nelerdir?

Eklips pembe hava basınçlı saç fırçası siyah renktedir. Üzerinde pembe şişkin noktalar vardır. Bu noktalara kör uç da denir. Bu uçlar saçınızı taradığınızda saç derinize temas eder. Saçınızı taradıkça saç derinizdeki sinirlere erişir ve onları yatıştırır. Yatıştırmasının yanı sıra aynı zamanda saç derinizde herhangi bir aşınma yapmaz. Saç derinizi tarama sırasında oluşabilecek darbelere karşı korur ve çizilmesini engeller. Eklips kadın pembe hava basınçlı saç şekillendirici fırça saçlarınızın yıkama sonrası kabarmasını engeller. Geniş yapısı sayesinde kolay tarama sağlar. Tek bir hamlede birçok saç teline erişir. Ebadı oldukça idealdir. El çantanız, kol çantanız vb. gibi günlük hayatta size eşlik eden çantalarınızın içine atabilirsiniz. Tarağınızı istediğiniz an kullanabilirsiniz. Tomurcuklu yapısı sayesinde dökülen saçlarınız tarağa hapsolur. Saçınızı nerede tararsanız tarayın, dökülen saçlarınız yerlere düşmez.

Eklips Pembe Saç Şekillendirici Fırça Kaliteli ve Dayanıklı mıdır?

Eklips Pembe Saç Şekillendirici Fırça Kaliteli ve Dayanıklı mıdır?

Eklips kadın pembe hava basınçlı saç fırçası oldukça dayanıklıdır. Kalın plastikten oluşur. Darbelere ya da düşmeye karşı dayanıklıdır. Dayanıklı yapısı sayesinde size uzun bir kullanım imkanı sağlar. Yeterli sertlikteki fırça kılları da plastik bir yapıya sahiptir. Fırça kıllı olan ürünlerin aksine dökülme yapmaz veya saç derisinde herhangi bir basınca neden olmaz. Sahip olduğu tomurcuklu yapısı saç derisine kadar erişim sağlar. Geniş yapısı sayesinde kısa sürede tüm saçınızı tararsınız. Sahip olduğu siyah ve pembe renkler uyum içerisindedir. Hem saçınızı tararken iyi bir performans hem de görünüş açısından şık bir tarağa sahip olursunuz. Eklips kadın pembe hava basınçlı saç fırçası saçınızı tararken konfor sağlar. Tarak, fön işleminde de kullanılabilir. Eklips kadın pembe hava basınçlı saç fırçası fiyatı da oldukça uygundur.

Eklips Hava Basınçlı Saç Şekillendirici Fırçanın Avantajları Nelerdir?

Eklips kadın pembe hava basınçlı saç fırçası basınçlıdır. Saç tipinize ve kafa yapınıza göre basıncını ayarlar. Saçınızı taradığınızda tarama konforunu anında hissedersiniz. Sert bir yapısı yoktur. Sağlam malzemelerden üretilen bu tarak uzun ömürlü bir kullanım sağlar. Basınçlı yapısı sayesinde rahat hareket imkanı verir. Geniş yapısı sayesinde hızlıca tüm saç tellerinize ulaşır. Tomurcukları saç derinize masaj yapar. Tomurcukları dökülen saçlarınızı da hapseder. Dökülen saçlarınızı yerde görmezsiniz. Kullandığınız alan temiz kalır. Dökülen saçlarınızı elinizle kolayca toplayabilirsiniz. Boyutu idealdir. Çantanızda rahatlıkla taşıyabilirsiniz. Eklips kadın pembe hava basınçlı saç fırçası yorumlarını inceleyebilir ve bu tarağın diğer avantajlarını keşfedebilirsiniz. Siz de hem saçınızın hem de saç derinizin sağlığına önem veriyorsanız, ürünü Trendyol üzerinden satın alabilirsiniz.