Ejder Ateşi Bubble Tea /tapyoka Incileri 1 Kg./tapioca Pearls/poppings Boba/bubbletea/ Babl Tea

414,99 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Ejder Ateşi Bubble Tea /tapyoka Incileri 1 Kg./tapioca Pearls/poppings Boba/bubbletea/ Babl Tea

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bubble tea shop Satıcı Ünvanı: 724 E TİCARET REKLAM AJANSI OTOMOTİV İNŞAAT EMLAK ELEKTRONİK LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0001166479600001 Vergi Kimlik Numarası: 0011664796
    Bu ürün Bubble tea shop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • NOT : Pandemi döneminde satışlarımız devam ediyor almış olduğunuz ürünleri normal durumda olduğu gibi gönderiyoruz ürünlerimiz tamamen yerli üretimdir. bu yeni Trend Tapyoka İncilerini içeceklerde Dondurmalarda kullanabilirsiniz. Restoran Cafe ve işletmenizde gönül rahatlığıyla müşterilerinize sunarak kazancınızı artırabilirsiniz. ürünlerimiz net 1 kg./20 porsiyon Helal üretim kesinlikle jelatin domuz vb. katkı yoktur. Yanında 5 adet kalın pipet gönderiyoruz Ürünü derin dondurucuda muhafaza ediniz, Tapyoka topları, mineraller açısından zengindir. Yüksek kalsiyum ve demir içeriğine sahiptir. Az miktarda sodyum içerir. Ayrıca doymuş yağ içermediği için kalp sağlığını korumaya yardımcı olur. Kan şekerini düzenler. Glutensiz olması sebebiyle, çölyak hastaları için ideal bir nişastadır. Sindirimi kolaydır. içermez. Boba olarak da bilenen tapyoka topları, özellikle de Tayvan çayı olan 'Bubble Tea' ile ün kazanmıştır.
Geri Bildirim Ver

Ejder Ateşi Bubble Tea / Tapyoka İncileri 1 kg

Farklı lezzetler arayanlar için ideal olan bubble tea dünyanın her yerinde bir trend haline gelir. Bubble tea, çayların içine tapyoka incileri eklenerek yapılır. Çaya adını veren inciler sayesinde, içeceğin tadına lezzet katar. Tapyoka incileri, mineraller açısından oldukça zengindir. Yüksek oranda kalsiyum ve demir içeren ejder ateşi bubble tea doymuş yağ içermez, kalp sağlığını korumaya yardımcı olur. Kan şekerini düzenleyerek normal bir seviyede kalmasını sağlar. Aynı zamanda gluten içermemesi sayesinde çölyak hastaları için ideal bir nişastadır. Sindirimi kolay ve lezzetlidir. Beraberinde tarifi de verilen ejder ateşi bubble tea /tapyoka incileri 1 kg yapılışı oldukça kolaydır. Kalın bir pipetle servis edilir ve içim anında bu inciler çiğnenebilir. Sağlığa faydalı olan bubble tea, farklı lezzet arayanlar için idealdir.

  • Kolay hazırlama
  • Üstün lezzet
  • Mineral açısından zengin

Ejder Ateşi Tea /Tapyoka İncileri 1 kg Yapılışı

Ejder Ateşi Tea /Tapyoka İncileri 1 kg Yapılışı

Tapyoka incileri kişinin isteğine bağlı olarak farklı içeceklerde de kullanılabilir. Orta boy bir tencerede suyu ısıttıktan sonra tapyoka incileri tencerenin içine atılır. Otuz dakika kaynattıktan sonra ısı kesilir ve soğumaya bırakılır. Daha sonra süzgeç ile süzülerek blenderdan geçirilir. Daha sonra çay kıvamına geldiğinde ise sunuma hazır olur. İncilerin beş adet pipeti bulunur. Fincanın dibine oturan tapyoka incileri, jöle ve sakız gibi çiğnenebilir bir kıvama sahiptir. Ejder ateşi bubble tea /tapyoka incileri 1 kg yorumlarında müşteriler yapılışının kolay oluşundan dolayı memnuniyetlerini belirtir. Aynı zamanda dondurmaların üzerinde de kullanılabilen tapyoka incileri farklı bir lezzet katar. Restoran, kafe ve diğer işletmelerde de kullanılabilir. Evde ise gelen misafirlere farklı bir sunum seçeneği olur. Katkısız olarak üretilen bu içecek sağlığa olan faydaları ile dikkatleri üzerine çeker.

Bubble Tea /Tapyoka İncileri 1 kg Kullananlar

Bubble Tea /Tapyoka İncileri 1 kg Kullananlar

Aromasız olarak üretilen bubble tea kullanıldığı içeceğin tadını alır. İçeceklere kattığı eşsiz aroması ile gönülleri fetheder. Ejder ateşi bubble tea /tapyoka incileri 1 kg kullananların değerlendirmelerinde memnuniyet yorumlarına rastlanır. Nemli vakumlanmış bir pakette müşterilere sunulur. Güçlü bir şekilde vakumlanan paket, içerisindeki tapyoka incilerini korur. İçmeye hazır hale gelen tapyoka incilerinin kalanı tüketilmeyecekse derin dondurucuda muhafaza edilir. Bozulmaz ve tekrar kullanıma uygundur. İstenilen zaman çıkarılıp tekrar su içerisinde kaynatılarak tüketilebilir. Mineral ve kalsiyum bakımından zengin olan tapyoka incileri, tekrar kullanımda da faydalarını yitirmez. Ürün açıldıktan sonra bir yıla kadar muhafaza edilebilir ve tadında bir değişiklik olmaz. Düzenli kullanımda hastalıklara iyi gelir. Küçük porsiyonlar halinde buzlukta muhafaza ederek istenilen zaman kullanılabilir. Misafirlerinize ikram edebilir, kendiniz için farklı aromalar hazırlayıp tadabilirsiniz.

Ejder Ateşi Bubble / Tapyoka İncileri 1 kg Fiyatı

Ejder Ateşi Bubble / Tapyoka İncileri 1 kg Fiyatı

Her yaştan kişinin beğenerek tükettiği ve trend haline gelen ejder ateşi bubble tea /tapyoka incileri 1 kg fiyatı ürünün boyutuna göre belirlenir. 1 kg ağırlığa sahip olan bu ürün, tüketme hızına bağlı olarak uzun bir süre kullanılır. Çiğnenerek tüketilebilen tapyoka incileri içeceğe farklı bir ambiyans katar. Glutensizdir ve sindirimi kolay olduğu için kullananların vazgeçemediği bir tat haline gelir. Ayrıca kilo alamama gibi şikayetleri olan kişilerin kilo alımını destekler. Sağlık için yeterince lif içeren besinler tüketmek gerekir. Tapyoka incileri yeterli lif desteği sağlayarak, kan şekerini düzenler ve kolesterolü düşürür. Aynı zamanda folat kaynağı olarak da bilinen bu ürün folat eksikliğinin yol açtığı hastalıklardan da kişiyi korur. Sağlığa faydalı ve uygun fiyatlı olan Ejder ateşi bubble tea /tapyoka incileri 1 kg satın almak için Trendyol’u tercih edebilirsiniz.