Eğriçayır Organik Propolis Ampülü 300 ml 15 mlx20 Adet Tüp

990 TL
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.180 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.250 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Eğriçayır Organik Propolis Ampülü 300 ml 15 mlx20 Adet Tüp

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Şifalı Baharat Satıcı Ünvanı: ŞİFA BAHARAT VE GIDA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0811002385700016 Vergi Kimlik Numarası: 8110023857
    Bu ürün Şifalı Baharat tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Eğriçayır Organik Propolis Ampul 20 ampul Propolis damla ile propolis ampul arasındaki en önemli fark Propolis Ampul’ün kullanımının daha pratik olması, içiminin daha keyifli olması için organik içeriklerin eklenmesinin yanı sıra arı sütü, ginseng kökü ekstresi gibi enerji verdiği bilinen organik içerikleri de içermesidir. Organik Propolis Ampul’ün önemli bir özelliği de hava almayan ampul şeklideki ambalajı sayesinde dolum anındaki tazeliğini koruyabilmesidir. Saklama koşulu : Oda sıcaklığında saklayabilirsiniz. Eğriçayır Organik Propolis Ampul Organik Sertifikalı, Takviye Edici Gıda No:000850-18.05.2016 Organik Propolis Ampul Hakkında Propolis kullanımı için Organik Propolis Ampul aslında sizin de hazırlayabileceğiniz bir karışımın, besin değerleri bakımında da, organik bileşenler bakımında da güvenle tüketebileceğiniz şekilde bizim tarafımızdan pratik kullanımız için üretilmiş halidir. Organik Propolis Ampul, çok tercih edilen, keyifle tüketilen ve müşterilerimizin sıklıkla memnuniyetini bize ilettiği Propolis ürünlerinin başında geliyor. Saklama koşulu :Oda sıcaklığında saklayabilirsiniz. Bileşenler(15ml olan her bir ampul) : Bal* (1610mg), Agave* Şurubu(1,12g), Propolis* (580mg), Arı Sütü* (500mg), Konsantre Portakal* Suyu(330mg), Kuru Ginseng* Kökü Ekstresi (250mg), Acelora Kirazı* Suyu(200mg) * Tüm içerikler organik tarıma uygun üretilmiştir. Eğriçayır Organik Propolis Ampul organik sertifikalıdır. Organik Propolis Ampul Nasıl Kullanılır? Organik Propolis Ampul 1 yaşından sonra çocuklar tarafından ve yetişkinler tarafından kullanılabilir. Yetişkenlerde günlük 1 ampul, 1 yaşından büyük çocuklarda haftada 3 veya 4 ampul kullanılması tavsiye edilmektedir. Peçete ile tutarak ampulün önce bir ucunu kırınız. Bardak içerisine cam parçacığının düşmesini engellemek için ampulün kırmakta olduğunuz ucunu bardak üzerinde tutmayınız. Ampulün diğer ucunu da bardak dışında tutarak kırdığınızda ampulü kolayca bardağa boşaltabilirsiniz. Sabah kahvaltılarından önce su, meyve suyu ile karıştırılarak ya da doğrudan tüketilebilir. Organik Propolis Ampul, arı ürünlerine alerjisi veya hassasiyeti olan kişilerde alerjik etki gösterebilir.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
Geri Bildirim Ver