Egonex Profesyonel Elektrikli Kollu Slim Sigara Sarma Makinesi

1.699 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

Egonex Profesyonel Elektrikli Kollu Slim Sigara Sarma Makinesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MODANLI Satıcı Ünvanı: MAHMUT ATAŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Şanlıurfa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0991017803
    Bu ürün MODANLI tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Elektrikli sigara sarma makinesi kaşık tasarımı, tütün sarma makinesi, kurutulmuş tütün için 6.5mm ince çaplı, 80mm uzunluktaki tüpler için özel Sapın üst sınıf tasarımı Voltaj: 110v~240v isteğe bağlı, abd ve avrupa ülkelerinde normal kullanım Yuvarlanma durumunu belirtmek için led ışık, kullanışlı, taşınabilir ve pratik. Bu elektrikli otomatik sigara sarma makinesi, iyi bir hediye'dir, yapım sürecinin keyfini çıkarmalarına izin verin.
Geri Bildirim Ver

Egonex Profesyonel Elektrikli Kollu Slim Sigara Sarma Makinesi

Egonex profesyonel elektrikli kollu slim sigara sarma makinesi 6.5 mm sigara almak yerine alternatif bir yol tercih etmek isteyenler için uygun bir makinedir. Paket sigara tüketimi oldukça yaygın olsa da son dönemlerde tütün sarma ve bu şekilde sigara tüketme şekli artmıştır. Elektrikli sigara sarma makinesi kullanmak pek çok yönden avantajlıdır. Hem sigara sarma süresini azaltır hem de kısa sürede çok fazla sigara sarabilmeyi mümkün kılar.

 
  • Taşınabilir
  • Pratik kullanım
  • 110-240 voltaj

Egonex Elektrikli Kollu Slim Sigara Sarma Makinesi Özellikleri

Egonex Elektrikli Kollu Slim Sigara Sarma Makinesi Özellikleri

Egonex profesyonel elektrikli kollu slim sigara sarma makinesi 6.5 mm özellikleri ile tütün saran kişiler için birçok kolaylık sağlar. Elektrikli olarak kullanıldığı yani bir güç kaynağına bağlı olduğu için sigara sararken daha az yorulmanıza yardımcı olur. Slim sigara tüketicileri için uygun olan bir makinedir. 5.5 mm ve 6.5 mm çapında slim sigaraların sarılması için kullanılır. 110-240 voltaj değerleri arasında enerji tüketir. İsteğe bağlı şekilde enerji kullanımı değişebilir. Slim sigara yuvarlanma durumunu gösteren LED ışık göstergesi bulunur. Verimli ve pratik kullanım sunar. Egonex profesyonel sigara sarma makinesi 6.5 mm yapımında paslanmaz çelik malzeme kullanılmıştır. Bunun dışında şeffaf reçine malzeme de içerir. Elektrikli kollu sigara sarma makinesinde döner dişliler sayesinde kullanılan tütünün yoğunluğu istenilen şekilde ayarlanabilir. Kompakt bir tasarımı vardır. Farklı kullanım alanlarında tercih edilebilir. Tütün saran kişiler için bu konular oldukça önemlidir. Egonex slim sigara sarma makinesi her yönden kolaylık sağlar.

 

Egonex Elektrikli Kollu Slim Sigara Sarma Makinesi Kullanımı

Egonex Elektrikli Kollu Slim Sigara Sarma Makinesi Kullanımı

Egonex sigara sarma makinesinin kullanımı oldukça basittir. Ancak slim sigaranın elektrikli sarma makinesi kullanılarak sarılabilmesi için birkaç malzemeye ihtiyaç vardır. Tütün ana malzeme olsa da slim sigara için makaron kullanımı önemlidir. Bu iki malzeme ve sigara sarma makinesi kullanılarak kısa sürede sigara sarılabilir. Tütün haznesi ve makaronların yerleştirildiği alanlar farklıdır. Fişe takılarak yani enerji kaynağına bağlanarak kullanılması gerekli bir üründür. Kısa süre içinde çok sayıda sigara sarabilmenizi sağlar. Paket sigarasını kendi hazırlamak isteyenler çok kısa bir sürede 20 adet sigara sarabilir. 1 saat içerisinde 100 ile 150 adet arasında değişen sigara miktarına ulaşmak mümkündür. Profesyonel elektrikli kollu sigara sarma makinesinin kullanımı için gerekli olan tüm parçalar ürün içeriğinde yer alır. Temizliği de rahat bir şekilde gerçekleştirilir. Egonex profesyonel elektrikli kollu slim sigara sarma makinesi 6.5 mm yorum bölümünden kullanıcı deneyimlerine ulaşabilirsiniz.

 

Egonex Elektrikli Kollu Slim Sigara Sarma Makinesi Fiyatı

Egonex Elektrikli Kollu Slim Sigara Sarma Makinesi Fiyatı

Egonex profesyonel elektrikli kollu slim sigara sarma makinesi 6.5 mm fiyat performans dengesi ile pek çok kullanım avantajı sunar. Tütün sarmanın birden fazla yolu bulunur. Elde sarmak, manuel makine ve elektrikli makine kullanım yolları vardır. Egonex, elektrikli bir sigara sarma makinesi olduğundan öne çıkar. Profesyonel kullanım için oldukça uygundur. Evlerinde tütün saran kişilerin de kullanabileceği bir makinedir. Hem elektrikli hem de manuel bir kullanım sunar. Elektrikle çalışması sigaraların çok daha kısa sürede sarılabilmesini sağlar. Tütün sarmak yorucu bir eylem olmasının dışında vakit de alır. Vakitten tasarruf etmek isteyen kişilerin tercihi olabilir. Slim sigaraların tamamı aynı boyutta ve düzen içinde sarılır. Tütün yoğunluğunun ayarlanabilir olmasıyla isteğe bağlı değişiklikler de yapılabilir. Kompakt bir tasarıma sahip olması ihtiyaç duyulan alanlara taşınabilir. Egonex profesyonel elektrikli kollu slim sigara sarma makinesini detaylı bir şekilde incelemek için tüm detaylara Trendyol’dan ulaşabilirsiniz. Ürünü buradan hemen sipariş edebilirsiniz.