EgeTech Huawei P30 Lite Arka Pil Batarya Kapağı

Ürün Bilgileri

EgeTech Huawei P30 Lite Arka Pil Batarya Kapağı

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • AYNI Gün HIZLI KARGO.YUKARIDA BELİRTİLEN ÜRÜN MARKASIYLA UYUMLU ÜRÜNDÜR.UYUMLUDUR.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
Geri Bildirim Ver

EgeTech 800162 Huawei P30 Lite Arka Batarya Kapağı

EgeTech Huawei P30 Lite arka pil batarya kapağı, taşıdığı özellikler sayesinde akıllı cep telefonu kullanıcıları için faydalı bir üründür. Hem bireysel kullanıcılar hem de cep telefonu tamircileri bu ürünü satın alabilir. Huawei markası tarafından üretilen P30 modelinin Lite varyantına uygun bir pil kapağıdır. Kırılan, çizilen, sökülen ya da deforme olan kapaklar bu ürün ile değiştirilebilir. Mavi renkli modele özel olarak üretilmiştir. EgeTech Huawei P30 Lite arka pil batarya kapağı oldukça dayanıklı bir yapıdadır.

  • Huawei P30 Lite için uygun özellik
  • Mavi kapak
  • Kaliteli ve dayanıklı yapı

EgeTech Huawei P30 Lite Arka Pil Batarya Kapağının Özellikleri

EgeTech Huawei P30 Lite Arka Pil Batarya Kapağının Özellikleri

Son derece faydalı özellikleri bulunan EgeTech Huawei P30 Lite arka pil batarya kapağı, bu sayede sıkça tercih edilebilen bir üründür. Bu kapağın belirleyici özelliklerinden biri rengidir. P30 Lite akıllı cep telefonu modelinin ikonik mavi rengini taşıyan bir kapaktır. Dolayısıyla bu açıdan uyumlu olduğu cep telefonları için kullanılması gerekir. EgeTech Huawei P30 Lite mavi pil kapağının rengi kadar tasarım özellikleri de önem taşır. Pil kapağının, telefonun orijinal yapısıyla birebir uyumlu olması gerekir. Bu model ise uyumluluğa dair her detay düşünülerek dizayn edilmiştir. EgeTech Huawei P30 Lite arka pil batarya kapağı, telefonun üzerinde tam oturur ve kasada boşluklar bırakmaz. Kamera için gerekli olan açıklık ise doğru yerde bırakılmıştır. EgeTech markalı bu ürün, taşıdığı niteliklerle alanındaki ihtiyaçları karşılar.

EgeTech Huawei P30 Lite Arka Pil Batarya Kapağı Dayanıklı mıdır?

EgeTech Huawei P30 Lite Arka Pil Batarya Kapağı Dayanıklı mıdır?

EgeTech Huawei P30 Lite arka pil batarya kapağı ile kullanılan cihazı daha dayanıklı bir hâle getirebilmek mümkündür. Eskiyen kapaklar zamanla dayanıklılığını yitirebilir. Bu durum, akıllı telefon için ciddi bir güvenlik riskini ortaya çıkarır. Yeni bir EgeTech Huawei P30 Lite mavi batarya kapağı sayesinde cihazın kullanımına güvenli bir şekilde devam edilebilir. Bu ürün, yapısı itibarıyla son derece dayanıklıdır. Ayrıca EgeTech Huawei P30 Lite arka pil batarya kapağının üretim malzemesi de oldukça sağlamdır. Bu sağlamlık sayesinde kullanılan akıllı telefonun iç aksamı, dış etkenlerden etkili biçimde korunabilir. Darbeler ve düşmeler karşısında cihazın zarar görmemesi için kapağının dayanıklı olması gerekir. Bu ürün, dayanıklı bir pil kapağı arayanlara yönelik ideal bir seçenek olabilir.

EgeTech Huawei P30 Lite Arka Pil Batarya Kapağı Kullanışlı mıdır?

EgeTech Huawei P30 Lite Arka Pil Batarya Kapağı Kullanışlı mıdır?

EgeTech Huawei P30 Lite arka pil batarya kapağı, görevi itibarıyla oldukça kullanışlı bir üründür. Arka kapağın başlıca görevi, iç aksamı ve parçaları korumaktır. Bu nedenle pil ya da batarya kapağı olarak da adlandırılır. Bunun sebebi, arka kısmın büyük bir bölümünü pilin kaplamasıdır. P30 Lite gibi yeni nesil telefonların bataryaları gizli bir şekilde kasanın içinde bırakılır ve bu kapak ile kasa kapatılır. Sıfır olarak alınan bir Huawei akıllı telefonun arka pil kapağı zamanla deforme olabilir. Bu durumda kullanışlı bir batarya kapağına ihtiyaç duyulur. Kullanımdan kaynaklı deformelerin dışında düşme, çarpma kırılma gibi durumlar için de EgeTech Huawei P30 Lite arka pil batarya kapağı kullanışlıdır. EgeTech Huawei P30 Lite mavi arka pil batarya kapağı yorumlarını da ürünün işlevselliğinin araştırılması için incelenebilir. Burada gerçek kullanıcı deneyimine dayanan yorumlar yer alır. Yorumları gözden geçirdikten sonra Trendyol’un ayrıcalıkları ve fırsatlarıyla bu ürünü kolaylıkla satın almanız mümkündür.