Ege Tarım Birlik Zeytinyağı Natural Sızma 4 Adet X 5 Litre

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Ege Tarım Birlik Zeytinyağı Natural Sızma 4 Adet X 5 Litre

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Ege tarım birlik zeytinyağı ege bölgesinin mahsulüdür. Asit oranı 0.8 'dir. Soğuk sıkım natürel sızma zeytinyağı yeni sezonda sıkılmıştır ege bölgesinde bulunan bahçelerden kasım-Aralık aylarında zeytinler toplanmaktadır. 25 c altında "kontinü sistem üretim" yöntemiyle 2 fazlı sistemlerde soğuk sıkım (cold press) yöntemiyle zeytinyağlarımız üretilir. Bu üretim şekliyle sağlık için yararlı olan vitaminler, fenolik bileşenler en üst seviyede tutulur. Sabah kahvaltılarında çiğ olarak tüketilmesi, salata ve mezelerde, pilav, makarna, ekmek, pizza ve ızgara balık üstüne çiğ dökerek kullanımı tavsiye edilir. Sofralık ve yemeklik için de uygundur. Paslanmaz çelik krom 304 kalite tanklarda depolanır. Sağlığınız için zeytinyağ tüketiniz.
Geri Bildirim Ver

Ege Tarım Birlik Zeytinyağı 5 l Sızma Naturel 4 Adet

Ege Tarım firması, sunmuş olduğu ürünler arasında zeytinyağı ön plana çıkar. Ege Tarım Birlik zeytinyağı naturel sızma 4 adet x 5 litre, doğal olarak dallarından koparılan zeytinler kullanılarak üretilir. Günümüzde Türkiye’nin birçok bölgesinde aktif olarak zeytin üretimi yapılır.

 
  • Tamamen organik
  • Katkı maddesi içermez
  • Soğuk sıkım tekniği

Ege Tarım Birlik Zeytinyağı Naturel Sızma İçeriği

Ege Tarım Birlik Zeytinyağı Naturel Sızma İçeriği

Türkiye’nin Ege bölgesi zeytin tarlaları ve zeytinlikler açısından oldukça zengindir. Tonlarca zeytin işlenerek zeytinyağı üretimi yapılır. Ege Tarım firması tarafından hazırlanmış olan zeytinyağı kalite ve lezzet bakımından ilk sıralarda yer alır. Ege bölgesinin mahsulleri tercih edilerek yapılan tamamen organik naturel sızma zeytinyağı, dünyanın dört bir yanında sofraları süsler. Yalnızca zeytinyağı değil Ege bölgesinin vazgeçilmez tatlarından olan birçok ürünü de müşterilerle buluşturur. Katkı maddesi içermez. Zeytinyağı çeşitleri arasında kaliteyi belirleyen belli başlı etkenler yer alır. Özellikle üretilen zeytinyağının asitlik seviyesi, doğrudan kalitenin bir numaralı etkeni olarak karşımıza çıkar. Ege Tarım Birlik zeytinyağı 4 adet içeriği bakımından asitlik oranı yaklaşık 0.8 civarındadır. Bu değerler zeytinyağının gayet kaliteli olduğunu gösterir. Soğuk sıkım yapılarak üretilen zeytinyağı, tüketicilerin tam olarak istedikleri bir çeşidi sunar. Özellikle zeytinler sezonluk olarak sıkıldığından dolayı taze bir zeytinyağı üretimi sağlanır. Bu durum da lezzetlerin yemeklerin sofralara taşınmasına olanak tanır.

 

Ege Tarım Birlik Zeytinyağı Naturel Sızma Kimler için Uygun?

Ege Tarım Birlik Zeytinyağı Naturel Sızma Kimler için Uygun?

Ege bölgesinde yetişen zeytinlerin belirli bir olgunlaşma dönemleri bulunur. Özellikle Ege bölgesinde yapılan zeytin tarımında genellikle Kasım ve Aralık aylarında hasat yapılır. Bu aylarda taze bir şekilde elde edilen zeytinler Ege Tarım firması tarafından farklı teknikler uygulanarak zeytinyağı üretimine dahil edilir. Genellikle soğuk sıkım tekniği kullanılarak üretim yapılır. Bu noktada özellikle soğuk sıkım kullanılması zeytinyağı kalitesini birkaç kat yukarı taşır. Yemeklerin lezzetine lezzet katan bu doğal ürün insan sağlığı içinde katkılar sunar. Hem lezzet hem de sağlık açısından pek çok alternatif barındırması bakımından kullanıcılarından tam not alır. Ege Tarım Birlik zeytinyağı naturel sızma 4 adet X 5 litre yorumları kullanıcıların ifadelerini içerdiğinden ürünün lezzetinden kullanım alanlarına kadar pek çok detaya ulaşabilirsiniz.

 

Ege Tarım Birlik Zeytinyağı Naturel Sızma Yorumları

Ege Tarım Birlik Zeytinyağı Naturel Sızma Yorumları

Ege bölgesi zeytinyağlı yemekleriyle ön plana çıkar. Özellikle bu yemeklerin ön plana çıkmasının belli başlı sebepleri vardır. Zeytin denilince Türkiye içerisinde tarım ve üretim açısında Ege bölgesi ilk sırada yer alır. Yemeklerde, salatalarda ve besinlerde tercih edilen zeytinyağının kalitesi ve tadı oldukça önemlidir. Ege bölgesi zeytin ağaçları ve zeytin hasadı özelinde bir başkent olarak hizmet verir. Bu noktada Ege’nin zeytinleri ile yapılan zeytinyağı çeşitleri insanları oldukça tatmin eder. Ege Tarım firması da üretmiş olduğu zeytinyağı çeşitleri ile müşterilerinin memnuniyetini ön planda tutar. Bu noktada kesinlikle firmanın üretmiş olduğu doğal ve taze zeytinyağlarını tercih edebilirsiniz. Ege Tarım Birlik zeytinyağı naturel sızma 4 adet X 5 litre fiyatı, özellikleri ve tüm detaylarına Trendyol’dan ulaşabilirsiniz. Dilerseniz hızlı bir şekilde sipariş oluşturabilir ve alışverişinizi güvenle tamamlayabilirsiniz.