Ege Kuru Buz Kurubuz 14kg Strafor Kutulu Kuru Buz

238 TL

Ürün Bilgileri

Ege Kuru Buz Kurubuz 14kg Strafor Kutulu Kuru Buz

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KURU BUZ Satıcı Ünvanı: NURDAN BARUT İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Vergi Kimlik Numarası: 1430489878
    Bu ürün KURU BUZ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • TÜRKİYE'NİN HER YERİNE KURU BUZ GÖNDERİMİ YAPILMAKTADIR. KURU BUZ İÇİN ÖZEL STRAFOR KUTUDA GÖNDERİM İLE SİPARİŞLERİNİZ GÖNDERİLMEKTEDİR. SİPARİŞVERDİĞİNİZ KURU BUZ, ÜRÜNÜN MİNUMUM SEVİYEDE FİRE VERMESİNİ SAĞLAMAK MAKSADIYLA STRAFOR KUTULAR İLE GÖNDERİLMEKTEDİR. KURU BUZ FİRE VEREN BİR ÜRÜNDÜR. GÜNLÜK FİRE MİKTARI %10 İLE %30 ARASINDA DEĞİŞİR. 14KG OLARAK SATIŞA SUNULAN BU ÜRÜNÜ GÖNDERİLEN İLE GÖRE FİRE ORANINI HESAPLAYIP ELİNİZE 14KG OLARAK ULAŞMASI İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPMAKTAYIZ. FİRE ORANINI SİZE GELEN FATURADA'DA EK OLARAK GÖRE BİLİRSİNİZ. KURU BUZ NEDİR ? Kuru buz, sıvı karbondioksitin bir kalıp içinde sıkıştırılması yöntemi ile elde edilir.Sıkıştırıldığı kaba göre çeşitli ölçülerde blok, pelet, irili ufaklıtanecikler... vs.şeklini alır. Kuru buzun ısısı -78.5 C'dir. Bu ısı izole kaplar ile ne kadar çok korunur ve hava ile temas ettirilmezse, buzun dayanmasüresi de o kadar artar. Kuru buz eridiğinde ortama su bırakmaz, uçucu özelliğe sahiptir. Gaz halinde buharlaşır ve atmosfere karışır. Kuru buzsıcak-soğuk geçirmeyen yalıtımlı kaplarda veya strafor kutularda taşınmalıdır veya depolanmalıdır. Bu taşıma kaplarının kapakları gaz kaçırmaz vaziyettesağlam olmalıdır. Kuru buz kullanılmadığı zaman kabın kapağı sürekli kapalı tutulmalıdır. Depolandığı yerler havadar olmalıdır. Depoya girildiğinde gaz gazbulunmadığından emin olunmalıdır. Kuru buzu tutarken özel, soğuğa dayanıklı eldiven veya diğer tutucular kullanıl-malıdır. Her hangi bir araçta taşımayapılacaksa, havalandırıldığından emin olunmalıdır. KURU BUZUN KULLANIM ALANLARI Soğutulmuş ve dondurulmuş gıdaların taşınmasında (Dondurma Ürünleri, Pasta Ürünleri, Balık Ürünleri, Et ve Tavuk Ürünleri vb.) Hava yolu şirketlerinde, hastanelerde, trenlerde, soğuk zincirde hizmet olarak verilen gıda ürünlerinin taşınması ve korunmasında Gıda üretim sanayisinde
  • fırınlarda hamur soğutma, et entegre tesislerinde et soğutma gibi doğrudan ürün soğutma işlemlerindeKimya sanayi ve laboratuvarlarda
  • kan plazmaları, organ nakli, tüp bebek aşıları vb. Metal sanayinde soğuk büzülme ve sertleştirilmesinde. Eğlence ve sinema sektörü: Eğlence merkezlerinde ve film çekimlerinde sislendirme ve efektlerde.cafe ve restaurantlarda özel sunumlarda. KURU BUZUN SAKLAMA KOŞULLARIKURU BUZ EKSİ 78.5 DERECEDİR. BU SEBEBLE FİRE VEREN BİR ÜRÜNDÜR.GÜNLÜK FİRE MİKTARI SAKLAMA KOŞULLARINA VE BULUNDUĞU ORTAM SICAKLIĞINA GÖRE %10 İLE %30 ARASI DEĞİŞEBİLİR.KURU BUZUN FİRE VERMEMESİNİ SAĞLAYACAK BİR DURUM HENÜZ BULUNAMAMIŞTIR. KURU BUZUN FİRE MİKTARINI AZALTMAK İÇİN YAPILMASI GEREKENLER: BULUNDUĞU STRAFOR KAPTAN ÇIKARMAYINIZ.
  • KULLANMADIĞINIZ ZAMANLAR STRAFOR KUTUNUN KAPAĞINI SIKI SIKI KAPATINIZ. GÖVDE İLE KAPAK ARASINDAKİ BİRLEŞME ÇİZGİSİNİ KOLİ BANTI İLE BANTLAYINIZ.
  • STRAFOR KUTUNUN İÇİNDE MÜMKÜNSE DERİN DONDURUCUDA SAKLAYINIZ. DERİN DONDURUCU YOK İSE SERİN VE KURU GÜNEŞ GÖRMEYEN BİR YERDE SAKLAYINIZ.
  • ELİNİZDEKİ KURU BUZUN TAMAMINI AYNI YERDE AYNI STRAFOR KUTUNUN İÇİNDE TUTUNUZ.BİR KAÇ KABA BÖLEREK PARÇA PARÇA SAKLAMAYINIZ. UNUTMAYINIZ AZ MİKTARDAKİ KURU BUZUN FİRE MİKTARI DAHA FAZLADIR.
  • Dikkat edilmesi gereken hususlar : - Kuru buz çok soğuktur. -78.5 C bir sıcaklığa sahip olduğundan göz ve cilde teması halinde soğuk yanmaya neden olabilir.
  • Kuru buz çıplak elle kesinlikle tutulmamalıdır.
  • Kuru buz yanlışlıkla yutulması halinde iç yaralanmalara neden olabilir
  • Çocuklardan uzak tutulmalıdır.
  • Kuru buz bir sıvının içine atılmış ise o sıvı kesinlikle içilmemelidir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Çok Renkli
Geri Bildirim Ver