Eeose Laboratorıedesk Kaş Kirpik Serumu 8 Ml

249 TL

Ürün Bilgileri

Eeose Laboratorıedesk Kaş Kirpik Serumu 8 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EEOSE LABORATUARLARI Satıcı Ünvanı: EEOSE LABORATUARLARI KOZMETİK VE İLAÇ SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0324042527500015 Vergi Kimlik Numarası: 3240425275
    Bu ürün EEOSE LABORATUARLARI tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • EEOSE LaboratorieDesk Kaş Kirpik Serumu, EEOSE tarafından formüle edilmiş ve üretilmiştir . Hayal ettiğiniz kirpiklere ulaşmanın tek yolu takma kirpikler değil. Kendi gerçek kirpikleriniz ve kaşlarınız için dermokozmetik alanda son 10 yılın buluşları arasında değerlendirilen yeni ÉEOSE Laboratorie Desk Kaş ve Kirpik Serumu’nu kullanın, sadece 2 haftada sonuç almaya başlayın. Tam sonuç için 1 kür (1 şişe) yani 6 hafta boyunca kullanın. ÉEOSE Laboratorie Desk Kaş ve Kirpik Serumu etkisini içerisindeki MULTI PEPTIDE COMPLEX sayesinde gösterir. Etkinliği ve güvenilirliği klinik çalışmalarla kanıtlanmıştır.

Ürün Özellikleri

  • Hacim 6 - 10 ml
Geri Bildirim Ver

Eeose LaboratorieDesk Kaş Kirpik Serumu 8 ml

Kadınlar günlük yaşamlarında kaş ve kirpiklerine önem vererek doğal yağlarla bakım yaparlar. Görünüşüne önem veren kadınların vazgeçilmezi olan kaş kirpik serumları tüylerin artmasına yardımcı olur. Eeose kaş kirpik serumu 8 ml içerisinde yer alan faydalı maddelerle kaş ve kirpik köklerinin güçlenmesini sağlarken doğal bir görünüm kazanmasını hedefler. Bu serum etkisini içerisindeki Multi Peptide Complex sayesinde gösterir. Patentli formüle sahip benzersiz bir bitki özü kompleksi olan Multi Peptide Complex her yaşa uygulanabilen bir bakım serumudur. Jel formatında su bazlı bir üründür ve kaş kirpik yapısını değiştirmez. Hiçbir yan etkisi yoktur. Kaşları ve kirpikleri ihtiyaç duydukları maddelerle besleyip bakım yapar. Etkinliği ve güvenilirliği klinik çalışmalarla kanıtlanmış olan bu serum müşteriler tarafından severek kullanılır.

  • Her yaşa uygun
  • Yan etkisiz
  • Kolay kullanım

Etkili Eeose LaboratorieDesk Kaş Kirpik Serumu Özellikleri

Etkili Eeose LaboratorieDesk Kaş Kirpik Serumu Özellikleri

Kadınlar günlük yaşamlarında kaş ve kirpik bakımı için birçok farklı yönteme başvurur. Faydalı olduğu bilinen çeşitli yağları tek tek kaş ve kirpiklere sürmek bu yöntemlerin başında gelirken, tüm bu zahmeti en aza indirecek serumlar üretilir ve müşteriye sunulur. Bir bitki özü kompleksi olan Multi Peptide Complex formülünden üretilen Eeose LaboratorieDesk kaş kirpik serumu 8 ml diğer yöntemlerin hepsini içinde barındırır. Akşamları temiz ve kuru halde olan kirpik ve kaş köklerine uygulanan bu serum, su bazlıdır. Ürünün içinden çıkacak olan kapağa bir damla damlatarak pamuklu bir çubuk yardımıyla uygulanır. Kirpiklerin diplerine gelecek şekilde nazikçe sürülür. Gözleri rahatsız etmeyen ve yakmayan formülü ile diğer yöntemlere göre daha avantajlıdır. Her gece düzenli uygulama önerilen bu serum rutin kullanımda gözle görülür bir etki yaratır.

Eeose LaboratorieDesk Kaş Kirpik Serumu 8 ml Kullananlar

Eeose LaboratorieDesk Kaş Kirpik Serumu 8 ml Kullananlar

Eeose tarafından formüle edilen ve özenle üretilen bu serum, dermokozmetik alanda değerlendirilip müşteriye sunulur. Eeose LaboratorieDesk kaş kirpik serumu 8 ml kullananlar ürünün zengin içeriğe sahip olması sebebiyle güzel sonuçlar aldıklarını belirtirler. Bu serum etkisini Multi Peptide Complex sayesinde gösterir ve keratin üretimini hızlandırır. Mevcut kirpikleri uzatmakla beraber dolgunlaştırır. Yeni kirpiklerin de gelişmesini sağlar. Kaşlarda meydana gelmiş boşluklardaki kıl köklerini uyararak yeni kaş oluşumunu destekler. Su bazlı olan bu serum diğer yağlı serumlarda olduğu gibi gözleri rahatsız etmez ve yakmaz. Göz sağlığına zarar vermeyen formülü ile daha da avantajlı hale gelen bu serum iki haftada sonuç vermeye başlar. Eeose LaboratorieDesk kaş kirpik serumu 8 ml satın alanlar düzenli kullanım sonrası sağlıklı uzun kirpiklere ve dolgun kaşlara sahip olduklarını belirtirler.

Eeose LaboratorieDesk Kaş Kirpik Serumu 8 ml Fiyatı

Eeose LaboratorieDesk Kaş Kirpik Serumu 8 ml Fiyatı

Kozmetik ürünlerde sıklıkla tercih edilenler arasında olan Eeose LaboratorieDesk kaş kirpik serumu 8 ml fiyatı boyutuna ve işlevine göre belirlenir. Boyutu 8 ml olan bu serum güçlü içeriği sayesinde hemen bitmez ve uzun zaman kullanıma uygundur. Uyguladığı yoğun bakım sayesinde kısa sürede sağlıklı kaş ve kirpiklere sahip olma fırsatı sunar. Eeose LaboratorieDesk kaş kirpik serumu 8 ml yorumları incelendiğinde müşteriler tarafından ürün kullanımının kolay olduğuna dair değerlendirmeler de vardır. Kirpik diplerine ve kaşlara el değdirmeye gerek kalmadan pamuklu bir çubuk yardımıyla uygulanır. Gözleri yakmaz ve göz sağlığına zarar vermez. Hijyen kurallarına uygun kullanımı ile kadınların gözdesi haline gelir. Kişisel bakımına önem veren kadınların istediği tüm özelliklerin tek bir serumda toplandığı bu ürüne Trendyol üzerinden uygun fiyat avantajı ile sahip olabilirsiniz.