EDUCA 2x16 Parça Cars 3 Ahşap Çocuk Puzzle

399 TL
Tükeniyor!

Ürün Bilgileri

EDUCA 2x16 Parça Cars 3 Ahşap Çocuk Puzzle

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kerim Kırtasiye Satıcı Ünvanı: KERİM SÖYLEMEZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2997540897000011 Vergi Kimlik Numarası: 7800146941
    Bu ürün Kerim Kırtasiye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Educa 2x16 parça cars 3 ahşap çocuk puzzle Educa® super puzzle, 2x16 parça cars 3 ahşap yapboz. * ahşaptan üretilmiş, doğal ve dayanıklı malzeme. * büyük parçalar sayesinde çocuğun bir araya getirmesi daha rahat. * çocuklar için güvenli olan dayanıklı ahşap parçalar. * fsc / pefc sertifikalı (orman koruma ve gözetim zinciri sertifikasyonu) ahşap malzemeden imal edilir. Dolayısıyla çevre dostu süreçler kullanılarak üretilen, sürdürülebilir şekilde yönetilen ormanlardan geldiğinin göstergesidir. * güçlü ve çekici renklere sahip görüntüler. * her bir kutuda 2 farklı puzzle. * her bir puzzle 26 x 18 cm ölçülerinde.
Geri Bildirim Ver