Edox Horns Bee 005 Elektrikli Sigara Sarma Makinesi Tütün Sarma Makina

899 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
1.000 TL'ye %3 İndirim
Kargo Bedava
1.099,90 TL
Kargo Bedava
1.150 TL

Ürün Bilgileri

Edox Horns Bee 005 Elektrikli Sigara Sarma Makinesi Tütün Sarma Makina

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Janva Satıcı Ünvanı: AYSEL ASRAĞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Şanlıurfa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0910260037
    Bu ürün Janva tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 100 adet sipariş verilebilir. 100 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • HORNS BEE GERUI ELEKTRİKLİ SİGARA SARMA MAKİNASI
  • Malzeme:Metal/ABS Plastik
  • Adaptör Girişi :100-240 V AC 50/60 Hz
  • Hafif, kullanışlı ve Pratiktir.
  • Sigara Sarma Cihazımız 220 Watt (volt) elektrik ile çalışmaktadır ve tüketimi bir ampulden bile daha azdır. Sigara Sarma Makinası 1 dakikada minimum 5 sigara sarabiliyor. Bu da satte 300 sigara demek oluyor. Sık ve gevşek sarma imkanı. Teferruatsız, sıkıntısız şeffaf bir üründür Hacimsiz ve sadedir. Kullanmadığınızda kolayca küçük bir kutuda bir kenara kaldırabilirsiniz. Gerui çok az elektrik yakar ve tamamen güvenlidir. Gerui ile sigara yapmak bir zevktir! Çok kaliteli malzemeden üretilmiştir ve elinize aldığınızda gayet sağlam ve uzun ömürlü bir ürün izlenimi verir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

Edox Horns Bee 005 Elektrikli Sigara Sarma Makinesi Tütün Sarma Makina

Genellikle sigara içenlerin kullandığı Edox Horns Bee 005 elektrikli sigara sarma makinesi tütün sarma makine 15 cm boyu olan bir modeldir. Pratik ve kolay kullanımı sigara tiryakisi olanların beğenisini kazanır. A sınıf metal malzemeden imal edilen bu model, uzun zaman paslanmayan yapısı ile avantaj sağlar. Modelin bu avantajı sayesinde dilediğiniz zamana kadar sigara ve tütünlerinizi kolaylıkla sarabilir, muhafaza edebilirsiniz. 100-240 V güç ile çalışan ürün, fazla enerji tüketmemesiyle enerji tasarrufu sunar. 50-60 Hz frekansı sayesinde sessiz ortamda çalışır ve gürültü oluşturmamasıyla sizi memnun eder. Küçük bir yapısı olduğu için her tarz dekorasyonun üstünde saklanabilir. Kullanışlı ve hafif tasarıma sahip bu ürünü elektrikli yapısı sayesinde yoğun zamanlarınızda bile rahatlıkla kullanabilirsiniz.

  • A sınıf metal malzeme
  • 100-240 V güç
  • Elektrikli yapı

Pratik Edox Horns Bee Elektrikli Sigara Tütün Sarma Makinesi

Pratik Edox Horns Bee Elektrikli Sigara Tütün Sarma Makinesi

Pratik yapısıyla öne çıkan Edox elektrikli tütün sarma makine modeli oldukça işlevseldir. Aynı zamanda sigara sarma makinesi olarak da kullanılabilir bir üründür. Zahmetsiz kullanımının olması kullananlarının beğenisini kazanır. Sigara ve tütünün düzgün bir şekilde sarılması için tercih edilir. Bu nedenle de Edox Horns Bee 005 elektrikli sigara sarma makinesi olarak da bilinir. Genellikle hem sigara hem de tütün kullananlar tarafından sıklıkla tercih edilir. 50-60 Hz frekansında çalışan model, gece yarısında bile işlevdedir. Paslanmaz metalden üretilen malzemesi, yıllarca kullanmanızı mümkün kılar. Kaliteli ve pratik kullanımıyla Edox Horns Bee 005 elektrikli sigara sarma makinesi kullananlar üründen övgüyle bahseder ve müşterilerden tam puan alır. Eğer siz de işlevsel bir sarma makinesine ihtiyaç duyuyorsanız bu modele göz atabilirsiniz.

Edox Horns Bee Elektrikli Sigara Tütün Sarma Makinesi Fiyatı

Edox Horns Bee Elektrikli Sigara Tütün Sarma Makinesi Fiyatı

Edox Horns Bee 005 elektrikli tütün sarma makine seçeneği, homojen sigara ve tütün hazırlama imkanı sunar. Sahip olduğu metal yapısı ve güçlü şarj adaptörü ile hayatınızı her anlamda kolaylaştırır. Kaliteli metal tasarımı ve pratik yapısı ile kullananlardan geçerli not almayı başarır. Metal görünümlü olan makine, ihtiyaç duyulan her alana rahatlıkla taşınabilir ağırlıktadır. Aynı zamanda 15x4.5x6.5 cm boyutları ile pek çok alana kolaylıkla sığdırılabilir. Dayanıklı malzemeye sahip olan bu ürün, dakikada 5 sigara ve tütün hazırlar. Sık ve gevşek şeklinde 2 farklı bağlama yapısı bulunur. Ayrıca Edox Horns Bee 005 elektrikli sigara sarma makinesi fiyatı modelin elektrikli yapısı ve metal malzemesi göz önünde bulundurularak değerlendirilir. Siz de dilerseniz bütçe dostu olan sarma makinesini kolaylıkla temin edebilirsiniz.

Edox Horns Bee Elektrikli Sigara Tütün Sarma Makinesi Yorumu

Edox Horns Bee Elektrikli Sigara Tütün Sarma Makinesi Yorumu

Edox Horns Bee markası tarafından imal edilen, hem tütün hem de sigara sarma makinesi olarak bilinen cihaz, pratik bir şekilde bağlama işleminizi halletmenizi sağlar. İdeal boyutu ve fazla büyük olmayan ölçüleri sayesinde küçük alanlarda rahat çalışmayı olağan kılar. Makine adaptör girişlidir. Böylece elektriğe takarak 1 dakikada 5 tane tütün ve sigara sarmanız mümkündür. İşleminiz bittikten sonra rahat temizlenebilir yapısı sayesinde her açıdan hijyenik bir sarma makinesi olarak öne çıkar. Eğer siz de Edox Horns Bee 005 elektrikli sigara sarma makinesi satın al seçeneği ile ürüne sahip olmayı düşünürseniz bu özellikleri bilmeniz kullanım anında işinizi kolaylaştırır. Ayrıca detaylı incelemek isterseniz kaliteli ve dayanıklı Edox Horns Bee 005 elektrikli sigara sarma makinesi yorumları bölümüne Trendyol üzerinden bakabilirsiniz.