Edding Tahta Kalemi Mürekkebi Siyah 2 Li Paket 30mlx2

161,50 TL
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kurumsal Fatura
179,75 TL

Ürün Bilgileri

Edding Tahta Kalemi Mürekkebi Siyah 2 Li Paket 30mlx2

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BASIN KİTABEVİ SAN.TİC.LTD.ŞTİ. Satıcı Ünvanı: BASIN KİTABEVİ SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Trabzon Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0143132423800001 Vergi Kimlik Numarası: 1431324238
    Bu ürün BASIN KİTABEVİ SAN.TİC.LTD.ŞTİ. tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Eddıng Beyaz Tahta Mür.30 Ml Siyah 2Li Özellikle okul ve ofislerde çok fazla tahta kalemi tercih edilir. Parlak ve kaygan zeminlerin tümünde tahta kalemi kullanılabilir. Her yaştan insanın kullanabileceği ?Eddıng Beyaz Tahta ?Mür.30 ?Ml ?Siyah ?2Li sağlık kontrollerinden geçerek kullanıcılar ile buluşur. Çocuk sağlığı içinde uygun olan mürekkep ile beyaz tahta üzerine resimler yaparak eğlenceli vakit geçirebilirsiniz. Hafif kokusu sizi ve çocuklarınızı rahatsız etmeyecek şekildedir. Mürekkep cildiniz ile temas ettiğinde yanma ya da kızarıklık gibi sorularla karşılaşmazsınız. Yıkama ile mürekkep cildinizden kolaylıkla uzaklaşır ve iz bırakmaz. Tahta kalemi mürekkebini kullanırken cildinize mürekkep bulaştığında su ile kolaylıkla temizleyebilirsiniz. Mürekkebin cildinizde bir izi kalmaz ve aynı zamanda cildinize de zarar vermez. Tamamen insan sağlığına uygun şekilde üretilen mürekkep sağlık kontrollerinden de geçer. Kıyafetlerinize mürekkep bulaştığında da gene yıkama ile kolay bir temizlik sağlayabilirsiniz. - 30 ml tahta kalemi mürekkebi - Damlalıklı şişe - Hafif Kokuludur - Kalem kurumaya başladıktan sonra 40 damla yeterli olacaktır. - Edding 250, 360 XL, 361, 365, 28 ve 29 model beyaz yazı tahtası kalemi doldurulması için kullanılır.

Ürün Özellikleri

  • Tip Tahta Kalem Mürekkebi
Geri Bildirim Ver