Edding 5100 Akrilik Markör 5’li Metalik Renkler

392,08 TL
(78,42 TL / adet)

Ürün Bilgileri

Edding 5100 Akrilik Markör 5’li Metalik Renkler

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: HOBİ24 Satıcı Ünvanı: HOBİ 24 KIRTASİYE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0463051087000015 Vergi Kimlik Numarası: 4630510870
    Bu ürün HOBİ24 tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Edding 5100 Akrilik markör 5’li Metalik Renkler Akrilik boya seti 5 akrilik kalem içerir - yosun yeşili, mor, koyu mavi, gümüş ve altın. Tuval veya kağıt gibi resim malzemeleri için ideal, açık veya koyu yüzeylerde resim yapmak için akrilik markör Uç kalınlığı: 2-3 mm genişliğe sahiptir Birinci sınıf pigmentli su-bazlı akrilik boya, opak, ışığa dayanıklı, kokusuz, kuruduktan sonra Uygun yedek uçlar (edding 5100 yedek uçlar) mevcuttur Nitelikler: Uç şekli: Kesik uç Uç kalınlığı Tanımı: 2-3 mm Yedek uç seçenekleri Hafif kokulu. Su-geçirmez. Aşınmaya dayanıklıdır. Leke tutmaz. Işık geçirmez. Çabuk-kurur Yararları: Kesik uç sayesinde farklı kalınlıkta çizgiler oluşturabilir daha büyük yüzeyleri boyayabilirsiniz. Geniş bir göz alıcı renk yelpazesi. Valf sistemi, mürekkebi eşit bir şekilde dağıtarak mükemmel bir kaplama sağlar Kullanımı son derece kolay ve rahattır. Tak-çıkar kapağı sayesinde mürekkep kaybı en aza iner. Üstün kaliteli ürün. Almanya'da üretilmiştir Kullanım: Kalemi, kapağı kapalı halde çalkalayın. Kapağı açın. Örneğin bir kağıt parçası üzerinde, ucu aşağı yönde kalemi pompalayın, Ucu mürekkeple doluncaya kadar aşağı yukarı dikkatlice pompalayın, Kalem kullanıma artık hazırdır. Oda sıcaklığında (5-30 °C) yatay bir konumda saklayınız.

Ürün Özellikleri

  • Renk Gri
  • Parlaklık (Ansilümen) Belirtilmemiş
Geri Bildirim Ver