Eday Eds Emzirme Destek Sistemi 60ml

740 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
49 TL'ye %1 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Eday Eds Emzirme Destek Sistemi 60ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: anneodası Satıcı Ünvanı: DİDİ SAĞLIK HİZMETLERİ DANIŞMANLIK VE GIDA TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0295106980400001 Vergi Kimlik Numarası: 2951069804
    Bu ürün anneodası tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • EDAY EMZİRME DESTEK SİSTEMİ (EDAY EDS) Yenidoğan bebekler çeşitli nedenlerden dolayı anne memesini emmede zorluk yaşayabilirler. Ancak emzirme bebeğin ve annenin sağlığı açısından devam etmesi gereken önemli bir olaydır. Emzirme Destek Sistemi emzirmeyi desteklemek amacıyla üretilmiştir. Amaçlanan kullanımı, anne sütünün yetersiz geldiği, bebeklerin zayıf emiş gücüne sahip olduğu veya vakumu yeterince uzun süre koruyamadığı durumlarda emzirme işleminin devamlılığını sağlamaktır. EDS ile anneler emzirme işlemini gerçekleştirirken memeye yerleştirilen beslenme hortumu aracılığı ile bebeği ihtiyacı olan anne sütü veya ek gıda ile besleyebilirler. Ayrıca EDS, bebekler memeden beslenirken anne sütü veya ek gıda uygulanarak bebeğin emmeye devam etmesini sağlayıp, annelere süt miktarını arttırma ve sütün varlığını sürdürme konusunda yardımcı olmak için kullanılır. EDS sayesinde meme reddinin önüne geçilebilir. Emme refleksini hızlandırır, bebeğin çene yapısını güçlendirir. Aspirasyon riskini azaltır, bebeğe beslenme sırasında ara verebilme ve beslenmeyle aynı anda nefes alabilme olanağı sağlar. EDS anne-çocuk arasındaki ten temasının korunmasına yardımcı olur. Bu ürün uzmanların görüş ve önerileri dikkate alınarak tasarlanmıştır. ÖZELLİKLERİ 60 ml şişe kapasiteli. Özel sıvı akışını kontrol edebilen membran ve valf sistemi Ergomik ayarlı boyuna askı aparatı. 10 adet ayar mekanizmalı yedek beslenme hortumu Hortum ayar düğmesi sayesinde akış kontrolü Özel ipek flaster *****ÜRÜN HİJYENİKDİR AMBALAJI AÇILDIĞINDA İADE ALINMAZ.
Geri Bildirim Ver

EDAY EDS Emzirme Destek Sistemi 60 ml

Anne sütü, bebeğin ihtiyaç duyduğu besin değerlerinin karşılanması için oldukça önemlidir. Çeşitli durumlarda bebeği anne memesinden emzirmek mümkün olmayabilir. Bu gibi durumlarda anne ve bebeğin sağlığı açısından büyük önem arz eden emzirme işlemi için alternatif çözümler bulunur. EDAY EDS emzirme destek sistemi 60 ml memeden süt sağma işlemini desteklemek adına geliştirilen bir üründür. Destek sistemi sayesinde emzirme esnasında bebeğinizi besleyebilirsiniz. Ürünün amacı anne sütünün yetersiz geldiği, bebeklerin zayıf emiş gücüne sahip olduğu veya vakumu uzun süre koruyamadığı durumlarda emzirme işlemini sağlamak olur. EDS sistemi sayesinde bebeğinizi memeye yerleştirilen beslenme hortumu aracılığıyla anne sütü veya ek gıda ile besleyebilirsiniz. Emme motivasyonunu artıran bu ürün, hayat kolaylaştıran özellikleri ile annelerden tam not alır.

  • Düşük aspirasyon riski
  • Emme refleksini artıran tasarım
  • Ergonomik asma aparatı

EDAY EDS Emzirme Destek Sistemi 60 ml Kullanımı

EDAY EDS Emzirme Destek Sistemi 60 ml Kullanımı

İçindeki koruyucu maddeler sayesinde bebeği hastalıklara karşı koruyan anne sütü, bağışıklık sisteminin gelişmesinde büyük önem taşır. EDS emzirme sistemi sağılmış anne sütünün emzirme sırasında bebeğe verilmesini sağlar. Oluşturulan destek sistemi, çocuğun annesinin memesini bırakmasının önüne geçer. Ergonomik tasarıma sahip bu ürünü zorluk yaşamadan kendi başınıza kullanabilirsiniz. Sağma işlemi başlamadan önce EDS şişesi boyun bölgesine takılır. Paket içerisinde yer alan hortum ucu, meme ucuna flaster ile yapıştırılır. Valf sisteminden yararlanarak emildikçe sütün akmasını sağlayabilirsiniz. Akış ayar düğmesi, süt akışının hızının belirlenmesine yardımcı olur. Bebeğinizin emme hızının yavaş olduğu günlerde, gerekli ayarlamayı bu düğme yardımıyla yapabilirsiniz. Emme sırasında süt, hem göğüs ucundan hem de EDS’den gelir. Bu şekilde anne sütünün ilerleyen zamanlarda kesilme ihtimalinin önüne geçilir ve bebeğin emme refleksi güçlendirilir.

EDAY Emzirmeye Destek Sistemi ile Mutlu Bebekler

EDAY Emzirmeye Destek Sistemi ile Mutlu Bebekler

Bazı zamanlarda bebek aç olmasına rağmen emmeyi reddeder. Alışkanlıkları değiştiğinde tepki veren yenidoğanlar, zamanla emme refleksini kaybetmeye başlar. EDAY emzirme destek sistemi bebeklere emme refleksinin yeniden kazandırılmasına yardımcı olur. Anne ve bebek arasındaki bağları güçlendiren bu sistem ile bebeğinize emme refleksini yeniden kazandırabilirsiniz. EDS, annelere süt miktarını artırma ve sütün varlığını sürdürme konusunda yardımcı olmak için de kullanılır. EDS sayesinde meme reddinin önüne geçilir. Emme refleksini hızlandıran ürün, çocuğun çene yapısının güçlenmesini sağlar. Mama akış hızını belirleyen düğme yardımıyla aspirasyon riskini düşürebilir, beslenme sırasında istediğiniz aralıklarla mola verebilirsiniz. Anne ve çocuk arasında beslenme sırasında ten teması sağlanması, bebeğin kendini güvende hissetmesine yardımcı olur. EDAY EDS emzirme destek sistemi 60 ml yorumlarını ve müşteri deneyimlerini inceleyerek ürün hakkında fikir sahibi olabilirsiniz.

EDAY EDS Emzirme Destek Sistemi 60 ml Fiyatı

EDAY EDS Emzirme Destek Sistemi 60 ml Fiyatı

EDAY EDS emzirme destek sistemi 60 ml fiyatı sistemin teknik özellikleri göz önünde bulundurularak belirlenir. Bütçe dostu oluşuyla beğeni toplayan ürün her bütçeye uygundur. Emzirme destek sistemini kullanarak anne sütünün varlığını sürdürebilirsiniz. Anne ile bebeğin temasını artıran bu sistem, çocuğa yeniden emme alışkanlığını kazandırır. Uzmanların görüş ve önerileri dikkate alınarak üretilen EDS, ergonomik tasarımıyla tam not alır. Boyuna asılan şişenin kapasitesi 60 ml’dir. Model, özel sıvı akışını kontrol edebilen membran ve valf sistemine sahiptir. Hassas tasarıma sahip olan ayarlı boyun askısı aparatı, kullanım esnasında cildi rahatsız etmez. Paket içerisinde 10 adet ayar mekanizmalı yedek beslenme hortumu bulunur. Hortum ayar düğmesi sayesinde akış kontrolü sağlanır. Kullanım kolaylığı ile beğeni toplayan bu ürüne Trendyol’dan uygun fiyat avantajıyla sahip olabilirsiniz.