Ecowell Organik Bebek Güneş Bakım Seti (3 Ürün)

1.500 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.500 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Ecowell Organik Bebek Güneş Bakım Seti (3 Ürün)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SAF BAKKAL Satıcı Ünvanı: BARIŞ GÜLLER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4200193020
    Bu ürün SAF BAKKAL tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Organik bebek güneş bakım seti Set içeriği: Organik bebek güneş kremi 50 spf (110 gr) + organik güneş losyonu 30 spf (200 ml) +organik bebe losyonu (300 ml) Organik bebek güneş kremi: 50 faktör uva ve uvb koruma sağlar. Içeriğindeki organik aloe vera aynı sefa ve gül suyu ile bebeğinizin cildini nemlendirerek rahatlatır. Cilt üzerinde doğal bir bariyer oluşturarak bebeğinizin cildini güneşin zararlı etkilerine karşı korumaya yardımcı olur. Yumuşak krem yapısı sayesinde kolay sürülür. Ü organik güneş losyonu: 30 faktör uva ve uvb koruma sağlar. Organik buriti yağı, organik aloe vera, organik aynısefa içeriği ile cildinizi güneş yanıkları, cilt lekeleri ve erken cilt yaşlanması gibi güneşin zararlı etkilerine karşı korunmaya ve sağlıklı bronzlaşmaya yardımcı olur. Cildi nemlendirerek cildin elastikiyetini artırır. Ü organik bebe losyonu: Içeriğindeki organik zeytinyağı, organik kayısı yağı, organik portakal yağı ve organik vişne yağı ile bebeğinizin hassas cildini korumaya yardımcı olur. Zengin içeriği ile bebeğinizin hassas cildini nemlendirirken, kuruma ve çatlamaları engellemeye yardımcı olur. Cildi yağlandırmadan nemlendirir. Içeriğindeki portakal yağı bebeğinizin cildini rahatlatır, yatıştırır. Dermatolojik olarak test edilmiştir. Cosmos organik ve organic cosmetics sertifikalıdır. Peta cruelty free & vegan sertifikalıdır. Paraben, silikon, sls, sles, paraben, boya, parfüm ve titanyum dioksit Içermez

Ürün Özellikleri

  • Tip Krem
  • SPF SPF 50 +
  • Boy 200 - 500 ML
Geri Bildirim Ver