Ecc HEALTH Genital Bölge Beyazlatıcı Intim Krem(KARARMA KARŞITI) Genital Bölge Aydınlatıcı

466 TL

Ürün Bilgileri

Ecc HEALTH Genital Bölge Beyazlatıcı Intim Krem(KARARMA KARŞITI) Genital Bölge Aydınlatıcı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ECC HEALTH Satıcı Ünvanı: ECC SAĞLIK DANIŞMANLIK LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0323115295300001 Vergi Kimlik Numarası: 3231152953
    Bu ürün ECC HEALTH tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • WHİTE LİLY SERİES GENİTAL BÖLGE BEYAZLATICI KREM ÜRÜN ÜRÜN SADECE VULVA BÖLGESİ KULLANIMINA UYGUNDUR. YÜZ BÖLGESİNE UYGULANMAMALIDIR. Genital bölge beyazlatıcı Intim kremler, cilt rengini açmaveya daha eşit hale getirme amacıyla kullanılan kozmetik ürünlerdir.Beyazlatıcı krem, genital bölgedeki cilt tonunun düzensizliği veya koyu renkteolmasından kaynaklanan kişisel estetik endişeleri gidermeye yardımcı olabilir. Eşşiz Antioksidan: Üzüm Çekirdeği Ekstraktı İntim bölgesi için renk açıcı krem, A vitamini yönünden baskın formulü ile cilt tonunu eşitlerken cildi korur ve güçlendirir. Hyaluronik asit cildi korur ve içeriğinde yoğun olarak bulunan üzüm çekirdeği ektraktı renk koyulaşmalarının görüldüğü bölgede cildin toksinden arınmasına ve eski ışıltısına yeniden kazanmasına olanak sağlar. DÜZENLİ KULLANIM = MÜKEMMEL SONUÇ Her üründe olduğu gibi ECC Health Whitening serisinde de beklenen sonucun alınabilmesi için düzenli ve önerilen şekilde kullanım önemli. EN AZ 21 GÜN BOYUNCA sabah ve akşam olmak üzere günde 2 kez renk koyulaşması görülen bölgeye uygulanmalıdır. Düzenli kullanımla çok kısa süre içerisinde cilt tonunda değişim gözle görülür şekilde fark edilecek ve 21 günün sonunda daha beyaz, daha sağlıklı ve eski ışıltısını yeniden kazanmış bir cilt mümkün olacaktır.

Ürün Özellikleri

  • Kullanma Amacı Beyazlatıcı
  • Form Krem
  • Tip Kavanoz
  • Hacim 31 - 50 ml
Geri Bildirim Ver