Eca E.C.A. Confeo Plus Ntc Sensörü Kombi Altın Renk

88 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
102,89 TL
Kurumsal Fatura
114,59 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Eca E.C.A. Confeo Plus Ntc Sensörü Kombi Altın Renk

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ak-kum Beyaz Eşya Yedek parça Satıcı Ünvanı: AK KUM BEYAZ EŞYA ISITMA VE SOĞUTMA İTHALAT İHRACAT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0011126011700001 Vergi Kimlik Numarası: 0111260117
    Bu ürün Ak-kum Beyaz Eşya Yedek parça tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Eca Confeo Plus Kombi NTC (Sıcaklık Sensörü)

Ürün Özellikleri

  • Renk Altın
Geri Bildirim Ver

E.C.A. Confeo Plus Ntc Sensörü Kombi Altın Renk

E.C.A Confeo Plus kombi NTC sıcaklık sensörü ev, iş yeri gibi birçok alanda kullanıma uygundur. Ortamın ısısını ayarlayabilen bir üründür. Kış aylarında bulunduğunuz alanını ısıtarak soğuktan korunmanıza yardım eder. Tasarruflu kullanımı ve kullanışlı yapısı sayesinde çokça tercih edilir. Bu ürün sayesinde evlerinizi soğuk hava şartlarından koruyabilirsiniz.

 
  • Tasarruflu kullanım
  • Birçok alanda kullanım
  • Kullanışlı yapı

E.C.A Confeo Plus Kombi NTC Sıcaklık Sensörü Özellikleri

E.C.A Confeo Plus Kombi NTC Sıcaklık Sensörü Özellikleri

E.C.A Confeo Plus kombi NTC sıcaklık sensörü özellikleri arasında ürünün pratik kurulumu, rahat kullanımı ve modern tasarımı ortaya çıkar. Yapımında kireç tutmayan malzeme kullanılması ürünün uzun ömürlülüğünü artırır. Pratik olması ve yer kaplamaması sayesinde her alanda rahatlıkla kullanılabilir. Geniş kullanım alanına sahip bir üründür. Günlük yaşamın getirdiği ihtiyaç ve beklentilere cevap verebilir. Bulaşık yıkama ya da banyo yapma gibi herhangi bir sebeple su ısıtma için tercih edilen özel tasarım cihazdır. Her dönem banyolar için su ısıtma fonksiyonunu yerine getirdiği için popüler şekilde tercih edilir. Doğalgaz ile çalışan kombilerin sıcaklık ayarını doğru ve pratik şekilde yapmanıza yardım eden, kullanımı oldukça rahat bir üründür. Evlerde ısıtma ihtiyacını karşılayan kombilerin sıcaklık seviyesini ayarlayarak işlemlerinizi kolay ve hızlı şekilde halletmenize yardım eder. Bireylerin tasarruf edebileceği oldukça ekonomik, bütçe dostu bir üründür. Herhangi bir sebeple sıcak su gereksinimini karşılayabilir. Gerek kendiniz gerekse profesyonel kişiler tarafından kolaylıkla kullanılabilen bu ürün, bulunduğunuz ortamı ve kişileri koruyabilir.

 

E.C.A Confeo Plus Kombi NTC Sıcaklık Sensörü Kullanımı

E.C.A Confeo Plus Kombi NTC Sıcaklık Sensörü Kullanımı

E.C.A Confeo Plus kombi NTC sıcaklık sensörü evlerin yanı sıra pek çok yaşam alanında binaların ihtiyacını karşılayabilen özel tasarım bir üründür. TSE ve CE belgelerine sahip olup yurt içinden ya da yurt dışından yetkili kişiler tarafından onaylanarak hizmetinize sunulur. Sıcaklık düzeyini rahatlıkla görebileceğiniz bu ürün sayesinde herhangi bir arıza ya da hata durumunda sesli uyarı sistemiyle cihazınızı ideal ısı dengesiyle kullanabilirsiniz. Çeşitli olumsuzlukları ortadan kaldırır ve olası kriz anında erkenden müdahale etmenize olanak sağlar. Kurulumu oldukça kolay bir malzemedir. Emniyet sistemleri sayesinde olası durumlara karşı tedbir alarak güvenli bir kullanım deneyimi yaşayabilirsiniz. Evinizin ısınma ihtiyacını gidererek soğuk havalarda sizi, ailenizi ve sevdiklerinizi koruma altına alır. Sıcak bir ortam oluşturabilen bu ürün, özellikleriyle beğeni toplar. E.C.A Confeo Plus kombi NTC sıcaklık sensörü yorum ve kullanıcı değerlendirmelerini inceleyerek ürün özellikleri hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.

 

E.C.A Confeo Plus Kombi NTC Sıcaklık Sensörü Fiyatı

E.C.A Confeo Plus Kombi NTC Sıcaklık Sensörü Fiyatı

Bu model, kombide uzun süre hata ve arıza olmadan emniyetli ve rahat şekilde kullanabileceğiniz marka kalitesi yüksek bir üründür. Evlerde sıklıkta kullanılan sıcak suların kısa sürede hazırlanmasına olanak sağlayan bu ürünle işlemlerinizi kolay ve pratik şekilde halledebilirsiniz. Musluklarda akan suyun sıcaklığını artırarak mutfak işlerinde kolaylık sağlar. Yer ve zamandan tasarruf edebileceğiniz oldukça kullanışlı bir malzemedir. Doğal gazla çalışabilme prensibine sahip olup evinizde kullandığınız mutfak ve banyo musluklarından sıcak su ihtiyacını karşılayabilir. Kendi kullanımınızı kontrol ederek ev ekonominizi kontrol altına alabileceğiniz bütçe dostu bir üründür. Bu sayede tasarruflu bir kullanım deneyimi yaşayabilirsiniz. Banyo yaparken kullandığınız sıcak suyu kolaylıkla temin etmenize olanak sağlar. Alışkanlıklarınızı belleğine kaydederek daha sonra otomatik olarak kullanma özelliğine sahiptir. Soğuk hava şartlarında ortamın sıcak ve konforlu hale getirir. E.C.A Confeo Plus kombi ntc sıcaklık sensörü fiyat bilgisine Trendyol aracılığıyla ulaşabilirsiniz.