Eca Ar Salmastra Klape Contası Iç Takım Conta

Son 1 ürün!

Ürün Bilgileri

Eca Ar Salmastra Klape Contası Iç Takım Conta

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: yedekmarket03 Satıcı Ünvanı: EMRAH YILMAZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Afyonkarahisar Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9680643577
    Bu ürün yedekmarket03 tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Musluk ve bataryaların bağlantı noktalarında bulunan, su sızdırmaz, kullanışlı bir tesisat malzemesidir. Musluk ve bataryaların bağlantı noktalarında bulunan, su sızdırmaz, kullanışlı bir tesisat malzemesidir. Ürünün kullanımı oldukça geniş bir alanı içine almaktadır. Günlük hayatımızda karşımıza çıkan bir çok mesken, işyeri , tesis, okul, cami , fabrika, tersane, şantiye, ev vb sosyal alanlarda rahatlıkla tercih edilebilir. Oturduğumuz apartman dairelerinden, kalabalık iş hanlarına kadar bir çok yerde kullanılmaktadır. Musluk mekanizmasının ihtiyaç duyulduğu her yerde kullanıma açıktır. Eca Musluk Contası 1 Kutu (5 Li) Dikkat Çeken Özellikleri Sahip olduğu kaliteli ve pratik kullanımı dolayısıyla kullanıcıların özellikle tercih ettiği bir üründür. Musluk ve bataryaların bağlantı kısımda montajlanan bir ekipmandır. Su sızdırmaz özelliklidir ve verimli sonuçlar vermek üzere üretilmiştir. Türevlerine nazaran büyük ölçüde yarar sağlayacak tasarımla donatılmıştır. Kullanım alanlarının geniş olması ürünün başlıca tercih edilme sebeplerindendir. Kutu olarak satılmaktadır, bir kutusa 5 adet bulunur.
Geri Bildirim Ver