EA Games Ufc 4 Ps4 Oyun

1.189 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.199 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.299 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.300 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.350 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

EA Games Ufc 4 Ps4 Oyun

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Royal Playstation Satıcı Ünvanı: BERK KIRDAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5570623182
    Bu ürün Royal Playstation tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • PS4 Oyun UFC 4
  • Bu ürünün teslimi sonrası ambalaj, bant, mühür, paket gibi koruyucu unsurlarının açılmış olması halinde cayma hakkı kapsamında iadesi kabul edilmeyecektir.
  • Güçlü Konsol

Ürün Özellikleri

  • Oyun Türü Dövüş
Geri Bildirim Ver

EA Games Ufc 4 - Ps4 Oyun 5030945122494

Ufc 4 ps4 oyun pek çok kişi tarafından severek oynanan oyunlardan bir tanesi olmaktadır. Oyunda alacağınız dövüşçüyü kendiniz şekillendirebilirsiniz. Dövüşçü stili, başarılar ile kendinizin yönlendireceğiniz bu oyunda farklı kişiselleştirme özellikleri bulunmaktadır. Dövüş sporlarının adeta kökenine inerek dünyaya meydan okuyabilir ve şampiyon olma fırsatı elde edebilirsiniz. Ea sports ufc 4 oyunu ile etkili ve gerçekçi bir müsabaka yaşama fırsatına sahip olabilirsiniz. İndirme ve yer mekanikleri sayesinde bu dövüş oyununda kontrol tamamen sizin elinizde olacaktır. Dönüşü merkez edinen bu oyunda gerçek oyuncu hareketi teknolojisi kullanılmaktadır. Gerçekçi bir halde teslim sistemi ile dövüşün her aşamasını hissedebilirsiniz. Ayrıca akıcı bir şekilde fiziksel durumunuza göre dövüşme imkânınız da bulunmaktadır.

  • Gerçekçi Dövüş Teknolojisi
  • Akıcı Sarılma Kontrolü
  • Yıkıcı Yer Oyunları

EA Games Ufc 4 - Ps4 Oyun Gerçekçi Dövüş Teknolojisi İle Gerçek Oyun Deneyimi

EA Games Ufc 4 - Ps4 Oyun Gerçekçi Dövüş Teknolojisi İle Gerçek Oyun Deneyimi

Ps4 ufc 4 tutuş çabalarını gerçekçi hale getiren bir teknoloji ile donatılmıştır. Yıkıcı hakimiyet ile dövüşlerde başarılı sonuçlar elde edebilirsiniz. Ayrıca sarılma anlarında da yine bu teknoloji sayesinde fiziksel konumunuza bağlı olarak akıcı ve gerçekçi bir şekilde dövüşebilirsiniz. Sarılma hareketleri esnasında vuruş sistemini de harekete geçirebilirsiniz. Oyuncularda kullanıcı kontrolü ve dövüşçülerin yeteneklerine bağlı olarak savunma yapılmaktadır. Geniş kapsamlı sonuçlar alınmasına imkan tanıyan bu oyun ayrıca yeni indirme seçenekleri ile sizlere aksiyon dolu bir mücadele yaşamanız için fırsat vermektedir. Yer oyunları oynarken ayrıca EA ufc 4 bu oyunda rakiplerinize ciddi anlamda zarar verebilirsiniz. Yeni oyunlar ile birlikte sizler de bu senaryonun parçası olabilir ve saldırı hedefleme esnasında daha fazla araca sahip olabilirsiniz.

EA Games Ufc 4 - Ps4 Oyun Oynama Detayları

EA Games Ufc 4 - Ps4 Oyun Oynama Detayları

EA tarafından piyasaya sürülen EA sports ufc 4 pc oyunu 2018 oyunun devamı niteliğini taşımaktadır. 14 Ağustos 2022 tarihide PlayStation ve Xbox One için piyasaya sunulan bu oyunun nasıl oynandığı da pek çok kişi tarafından merak edilmektedir. Karma dövüş sanatlarını konu alan bu dönüş oyununda 81 alternatif versiyon ve 229 adet de her biri birbirinden farklı dövüşçüye sahiptir. Boks, kickboks, güreş ve jiujitsu başta olmak üzere farklı dövüş disiplinlerini aşılamak için oluşturulmuş olan bu oyun sayesinde sizler de aksiyon dolu bir dövüş keyfi yaşayabilirsiniz. Oyuncular kendilerine özel dövüşçüler yaratabilmektedir. 5030945122494 kodu ile satışa sunulan bu ürün tüm zamanların en iyisi konumunda yer almaktadır. Oyunda ilerledikçe bu oyundan vazgeçmek isteyeceksiniz. Kariyer gelişimleri ile birlikte gelen dövüş taleplerini reddetme ya da kabul etme gibi durumlar da söz konusu olmaktadır.

EA Games Ufc 4 - Ps4 Oyun Modelleri, Özellikleri ve Fiyatları

EA Games Ufc 4 - Ps4 Oyun Modelleri, Özellikleri ve Fiyatları

EA games ufc 4 - ps4 oyun Bitiz Savaşları ve Çevrimiçi dünya şampiyonları gibi farklı oyuncu modları da sunmaktadır. Oyuncular yer altında ve yer üzerinde dövüş imkanı bulacaktır. 12 Temmuz 2020 tarihinde resmi bir şekilde duyurulan bu oyun UFC 3 ile benzer özellik göstermektedir. İnandırıcı bir kimlik kazandırmak amacı ile oyunda Real Player Motion modu kullanılmaktadır. Oyun İngiltere gibi ülkelerde olduğu gibi ülkemizde de sevilerek oynanmaktadır. Fiziksel satışları yüksek miktarda olan bu orun Amerika’da en çok oynanan 16. Oyun olmuştur. EA games ufc 4 - ps4 oyun yorumları incelendiğinde oyunun gerçekçi olması, kullanıcı taleplerine cevap vermesi gibi olumlu yönleri ile güzel yorumlar yapılmaktadır. Sizler de Trendyol üzerinden bu oyunu satın alabilir ve hemen oynamaya başlayabilirsiniz.