E-mon Mondial E-mon Tigray 3 teker elektrikli kasalı yük taşıma motorsikleti

91.900 TL
Son 2 ürün!

Ürün Bilgileri

E-mon Mondial E-mon Tigray 3 teker elektrikli kasalı yük taşıma motorsikleti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DOLUNAY45 Satıcı Ünvanı: SÜLEYMAN AY İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2098143966800001 Vergi Kimlik Numarası: 1060405639
    Bu ürün DOLUNAY45 tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Ürünün kurulumu gerçekleştikten veya tescil işlemi yapılıp ruhsatlandıktan sonra Trendyol üzerinden iadesi mümkün olmamaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • Türkiye nin her yerine en geç 3 günde teslim ediyoruz. Doğayı koruyarak özgürce gezmek ve istediğiniz yükünüzü rahat bir şekilde taşıyarak istediğiniz yere gitmek artık çok kolay, denemeye ne dersiniz? Açılabilir kasa, kasanın yan ve arka kapakları açılabilir, arka kasada açılıp kapanabilir koltuk Dinamik ve estetik tasarıma sahip TIGRAY, tarzını yansıtan çizgilerle size bir yerden bir yere güvenle gitme imkânı sunuyor. Mükemmel denge ve mukavemet özelliği, konforlu ve rahat sürüş yapısıyla da günlük hayatınızı oldukça kolaylaştırıyor. Kumanda kolunda bulunan 3 kademeli hız kademesi, yük durumuna göre kullanıcının yanında bulunan 2 kademeli manuel vites ayrıca kumanda panelinde bulunan geri vites özelliği, alarm sistemi, el freni ve dijital gösterge paneli gibi benzersiz birçok özelliği ile rahat sürüş imkânı yaşatır. Yol sarsıntı ve darbeleri sönümleme yaparak daha keyifli bir sürüş sunarken, Standart donanım olarak yer alan tubeless lastikler ile de patlamaya karşı yüksek dayanım ve yumuşak bir sürüş imkânı bir araya getirilmektedir. 1200 Watt motor gücüne sahip TIGRAY elciklerde konumlandırılmış gaz kolu 35 km hıza kolayca ulaşabilir ve 12° tırmanma açısı ile tüm yaştan/her kesimden kullanıcılara hitap eden üstün performans sağlar. Şarj ünitesi sayesinde, tek bir kablo yardımıyla herhangi bir elektrik prizinden kolayca şarj edilebilen TIGRAY, keyifli yolculuklarınız için sizi bekliyor. Teknik Özellikler Motor Gücü 1200W (DC) Akü Tipi 12V 58A 6 Adet Elektrik Girişi 220V 60HZ Şarj Süresi 6-8 Saat Max. Hız 35 Menzil 70 km (L Viteste kullanılırsa 300 kg taşıma kapasitesi ile) Tırmanma Açısı 12° (1 Kişi ile) Fren Tipi Ön / Arka Kampana / Kampana CBS Fren Sistemi Frenleme Metodu Ön / Arka El ile Lastik Ön / Arka 3.50-12 57J - 3.75-12 66J Yüksüz Ağırlık 210 Max Yükleme Kapasitesi 300 (Sürücü ağırlığı dahil) Boyutlar U-G-Y (mm) 3030x1070x1350 Dingil Mesafesi 2100

Ürün Özellikleri

  • Taşıma Kapasitesi 250 Kg
  • Model Yılı 2023
  • Renk Kırmızı
  • Tekerlek Sayısı 3
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver