e&e Çok Hafif S1 P Tam Ortopedik Tabanlı Spor İş Ayakkabısı Burun Ve Taban Korumalı Yazlık İş Ayakkabısı

Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden: 41
36
37
38
39
40
41
43
44
45
46
47
48
49
42

Ürün Bilgileri

e&e Çok Hafif S1 P Tam Ortopedik Tabanlı Spor İş Ayakkabısı Burun Ve Taban Korumalı Yazlık İş Ayakkabısı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: WEERY Satıcı Ünvanı: ENES ERYILMAZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3770485922
    Bu ürün WEERY tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bir İş Ayakkabısından Çok Daha Fazlası! Güvenlik,Konfor,Rahatlık,Şık Görünüm Hiç Bu Kadar Bir Arada Olmamıştı... Memnuniyet Garantili İthal Üretim S1 P Tam Ortopedik Tabanlı Spor İş Ayakkabısı Burun Ve Taban Korumalı Yazlık İş Ayakkabısı Özellikler: WEERY Ortopedik Taban Nefes Alır Malzeme Koku Yapmaz Çelik Burun Ve Çivi,Kesici Malzeme Geçirmez Taban Korumalı Kaymaya Dirençli İş Ayakkabısı (200J Darbeye Kadar Dayanıklıdır.)
  • Günlük Kullanım,Rahatlık Odaklı,Yumuşak İç Taban -PU Kaymaya Dirençli Taban -3D 3 Boyutlu Nefes Alan Bez İç Astar,Ortopedik İç Taban Çok Hafif, Şık Bir İş Güvenlik Ayakkabısıdır.
  • Eşsiz Ayak Kavraması Sayesinde Mükemmel Kullanım Konforunu Sağlamaktadır.Nefes Alabilen Üst Malzeme Ve Hafif Tabana Sahiptir.Bu Spor İş a-Ayakkabısı Sizi Korurken Aynı Zamanda Nefes Alabilen Kumaşa Sahip Olması Özelliği İle Size Bütün Gün Rahat,Kuru ve Serin Ayak Deneyimini Sağlamaktadır.
  • Bu Spor İş Güvenlik Ayakkabısının Tasarımındaki Asıl Amaç Ayağınızı Korurken Yorgunluk Hissinizi Azaltarak Son Derece Rahat Çalışabilmenizi Sağlamaktır.
  • Tam Kalıptır.Ayağınız Buçuklu Ya Da Taraklı İse 1 Beden Büyük Satın Alınız.
  • Not:Yazılı Belge Mevcut Değildir.Kullanılmış Ürünlerin İadesi Yoktur.
  • Ağır Sanayi,Kaynak Gibi Yanıcı Yakıcı,Demir Gibi Kesici Malzemelerin Bulunduğu Sektörlerde Kullanılması Sonucunda Ayakkabının Ömrü Azalacaktır.
  • Ürünle İlgili Kısım Yukarıdadır! Kaliteli İş Ayakkabısı Kaliteli İş Güvenliği Ayakkabısı İş Güvenlik Ayakkabısı Güvenlik Ayakkabısı Rahat İş Ayakkabısı Rahat İş Güvenliği Ayakkabısı Rahat İş Güvenlik Ayakkabısı Ortopedik İş Ayakkabısı Ortopedik İş Güvenliği Ayakkabısı Ortopedik İş Güvenlik Ayakkabısı Koku Yapmayan İş Ayakkabısı Koku Yapmayan İş Güvenliği Ayakkabısı Koku Yapmayan İş Güvenlik Ayakkabısı İnşaat Ayakkabısı Sanayi Ayakkabısı Çalışan Ayakkabısı İşçi Ayakkabısı Spor İş Güvenlik Ayakkabısı Spor İş Güvenliği Ayakkabısı Unisex İş Ayakkabısı 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 Numara İş Ayakkabısı 49 Numara İş Ayakkabısı 48 Numara İş Ayakkabısı Battal İş Ayakkabısı Büyük Numara İş Ayakkabısı Büyük Beden İş Ayakkabısı Ayakkabı Erkek Ayakkabı Kadın Ayakkabı Bay Ayakkabı Ayakkabı Spor Ayakkabı İthal İş Ayakkabısı İthal İş Güvenliği Ayakkabısı İthal İş Güvenlik Ayakkabısı Mekap İş Ayakkabısı Yds İş Ayakkabısı Mekap İş Güvenliği Mekap İş Güvenliği Ayakkabısı Mekap İş Güvenlik Mekap İş Güvenlik Ayakkabısı Bot Gıda Sanayi Tarım Sanayi İş Güvenliği Uzmanı İş Güvenlik Uzmanı Ayak Korucuyu Ayak Koruyucular Safety Safety Shoes Work Shoes Ağrısız Ayakkabı Ağrı Yapmayan Ayakkabı Ağrı Yapmaz Ayakkabı Ağrı Azaltıcı Ayakkabı Gıda Sektörü Hafif Sanayi Fabrika Üretim İmalat Üretici Tarım Sanayi İnşaat Sektörü Yurt Dışı İhracat Azerbaycan Birleşik Arap Emirlikleri Suudi Arabistan Katar Kuveyt Umman Bahreyn

Ürün Özellikleri

  • Tip Kompozit Burunlu
  • Renk Turuncu
Geri Bildirim Ver