DYSON V10 Absolute Kablosuz Süpürge 226397-01

24.999 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!

Ürün Bilgileri

DYSON V10 Absolute Kablosuz Süpürge 226397-01

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: NÖTRON ELEKTRONİK Satıcı Ünvanı: NEBİ EKREM BUZCU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Gaziantep Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1910274732
    Bu ürün NÖTRON ELEKTRONİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Şarj süresi 3.5 saat olan Dyson dik süpürge modelinin pil tipi Li-ion dur.
  • Çalışma süresi 60 dk olan Dyson V10 Absolute, kuru emiş gücüne sahiptir.
  • El süpürgesi olarak kullanılabilen çıkarılabilir gövdesi olan kablosuz süpürgenin duvara asma aparatı vardır.
  • Emiş gücü ayarlı şarjlı dikey süpürge, tek elle boşaltılır.
  • Tutma yeri bulunan kablosuz dikey süpürge tasarımının aksesuar yeri de vardır.
  • Park pozisyonu dikey olan hepa filtreli süpürgenin toz kapasitesi 0.76 L olarak belirlenir.
  • V10 Absolute modelinin dar aralık ucu bulunur.
  • Fluffy başlıklı toz torbasız dik süpürge, mini turbo motorlu başlığa sahiptir.
  • Mobilya altı adaptörü olan toz hazneli süpürge modelinin turbo türbin başlığı bulunur.
  • Dyson V10 Absolute kablosuz süpürge tasarımının 2 adım fırçası vardır.
  • EPA/HEPA filtreli kuru süpürge, siklon filtreye sahiptir.
  • Eni 250 mm olan Dyson V10 Absolute emiş gücü yüksek, boyu 1238 mm ve ağırlığı 2.6 kg dir.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Ses Seviyesi 81 Dba - 90 Dba
  • Güç (Watt) 499-250 Watt
Geri Bildirim Ver

DYSON 226397-01 V10 Absolute Kablosuz Süpürge

Dyson V10 Absolute kablosuz elektrikli süpürge, güçlü teknolojik özellikleriyle temizliği kolaylaştırır. Kablosuz modeli, esnek hareket etmeye imkân verir. Kompakt tasarımına rağmen kablolu büyük boy süpürgelerin emiş gücüne sahip bu ürün, son derece kullanışlı özellikler taşır. Evinizi derinlemesine temizlemeye olanak veren Dyson V10 Absolute kablosuz elektrikli süpürgeyi tüm zeminlerde kullanabilirsiniz. Birden fazla aparatı sayesinde mobilya, yer ve duvar gibi farklı yüzeyleri uygun başlıkla kolayca temizleyebilirsiniz. Dyson V10 elektrik süpürgesi 7 hücreli, nikel-kobalt alüminyum batarya sayesinde uzun süreli kullanım sergiler. Tek seferde birden çok odayı titiz bir şekilde süpürüp temizliği kısa sürede tamamlayabilirsiniz.

  • Çalışma Süresi: 60 dakika
  • Ağırlık: 2.61 kg
  • Hazne kapasitesi: 0.76 litre

Dyson V10 Absolute Kablosuz Süpürgenin Emiş Gücü Nasıl?

Dyson V10 Absolute Kablosuz Süpürgenin Emiş Gücü Nasıl?

Dyson V10 Absolute kablosuz elektrikli süpürgenin emiş gücü kapsamlı bir temizliğe imkân verir. 14 siklon teknolojisiyle geliştirilen bu ürün, 79.000 g'dan daha fazla kuvvet üretir. Bu sayede polen ve bakteri gibi mikroskobik partikülleri emer, evi en küçük zararlı maddelerden temizler. Siklon daraldıkça cihaz, ince parçacıkları daha kolay yakalayabilmek için 45 mil ila 120 mil arasında hızlanır. 7 hücreli lityum-iyon bataryası sayesinde esnek kullanılır ve evde uçuşan toz taneciklerini kolayca yakalar. Dyson V10 Absolute kablosuz elektrikli süpürgenin siklon düzeneği kapalı olduğu için toz ve bakteri gibi alerjen maddeler havaya sızmaz. Dyson Cyclone V10 Absolute 0,3 mikron kadar küçük tozları %99,97 oranında tutar. Yüksek emiş gücüne sahip bu cihaz, gözle görülmeyen partikülleri çekerek hapsettiği için hava kalitesinin düşmesini önler.

Dyson V10 Absolute Elektrikli Süpürgenin Ses Seviyesi Nasıl?

Dyson V10 Absolute Elektrikli Süpürgenin Ses Seviyesi Nasıl?

Dyson V10 Absolute kablosuz elektrikli süpürge akustik olarak tasarlanan aerodinamik motor muhafazası sayesinde düşük sesle çalışır. Bu korumayla cihazın sesi 81-90 dB arasında kalır. Düşük ses düzeyi ile süpürgeyi sabah akşam farklı saatlerde çalıştırabilirsiniz. Geç saatlerde halı üzerine dökülen kir ve tozları rahatsızlık vermeden derinlemesine temizleyebilirsiniz. Sert zeminlerde hassas çalışan cihaz, kirleri kolayca söküp atar. Bu işlem sırasında Dyson V10 Absolute kablosuz elektrikli süpürge, yüksek ses çıkarmaz ve zemine zarar vermez. Emiş gücü yüksek alet, evcil hayvan kıllarını kolayca içine çeker. Özellikle mobilyalarınıza yapışan ve halıların arasına giren tüyleri atlamadan hapseder. Dyson Cyclone V10 Absolute şarjlı süpürge ile araba temizliği de yapabilirsiniz. Uzun şarj süresiyle arabanızı etraflıca süpürebilirsiniz, tüm dar ve kıvrımlı yerlere ulaşabilirsiniz.

Dyson Absolute Kablosuz Elektrikli Süpürge Kullanışlı mı?

Dyson Absolute Kablosuz Elektrikli Süpürge Kullanışlı mı?

Dyson V10 Absolute kablosuz elektrikli süpürge 1.266 mm uzunluğu ve 256 mm genişliği ile son derece ergonomik bir tasarıma sahiptir. Mini motor kısmından ayarlanabilen borusuna kadar oldukça pratik kullanılır. Cihazı, el süpürgesi olarak kullanabilmek için boruyu kısaltabilir, duvarda oluşan örümcek ağlarını temizlemek için bakır-nikel karışımı aparatı uzatabilirsiniz. Süpürge çek çıkar kenetleme sistemli şarj ünitesine sahip olduğu için ek aparatlara gerek kalmadan derli toplu bir kullanım sergiler. Ürünü dilediğiniz zaman duvara asabilir ya da duvardan alıp süpürme işlemine başlayabilirsiniz. Dyson V10 Absolute kablosuz elektrikli süpürgenin 3 güç modu sayesinde tüm yüzeyleri uygun ayarda temizleyebilirsiniz. Cihaz ile işiniz bittiğinde içini boşaltmak için çek çıkar mekanizmalı hazneyi çevirip hijyenik bir şekilde boşaltma işlemini tamamlayabilirsiniz. Ürün hakkında daha detaylı bilgi almak için Dyson Cyclone V10 Absolute kablosuz süpürge yorumlarını okuyabilirsiniz. Tasarımı, kullanımı ve emiş gücü ile kullanıcı memnuniyetine sahip olan ürünü Trendyol'dan kolayca satın alabilirsiniz.