Dyo Beşyıldız Silikonlu Mat Iç Cephe Duvar Boyası 3,5 Kg (tüm Renkler)

400 TL
Son 2 ürün!
Boya Ağırlığı: 3,5 kg
3,5 kg
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Dyo Beşyıldız Silikonlu Mat Iç Cephe Duvar Boyası 3,5 Kg (tüm Renkler)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Nalburdayız Satıcı Ünvanı: HAKAN YALÇINKAYA İNŞAAT MALZEMELERİ TAAHHÜT TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0454166189200001 Vergi Kimlik Numarası: 4541661892
    Bu ürün Nalburdayız tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dyo beşyıldız silikonlu mat iç cephe duvar boyası Tanım: Akrilik emülsiyon esaslı, silikonlu, mat, dekoratif iç cephe son kat boyadır. Özellikleri: Yüksek örtücülük ve beyazlığa sahip, her türlü yüzeye iyi yapışan, nefes alan, Mükemmel yayılan, dekoratif ve koruyucu amaçla kullanılan mat, son kat boyadır. Uygulama alanı: Binaların iç kısımlarında her türlü duvar yüzeylerde kullanılır. Uygulama şekli: Yüzey hazırlama: Uygulama yapılacak yüzeyler her türlü yağ, kir, gevşek ve kabarmış tabakalardan temizlendikten sonra dyobinder ile doyurulur. Renk değişimi yapılmak istenilen yüzeylerde beşyıldız uygulaması öncesinde dyo geçiş astarı tek kat halinde uygulanabilir. “ astarlama işleminde kesinlikle izolasyon astarları kullanılmamalıdır.” gerekirse düzgün olmayan yüzeyler dyorit macun ile düzeltilir. Boyama: %25 su ile hacimce inceltilerek, iki kat halinde rulo veya fırça ile uygulanır. Katlar arasında en az 2-3 saat beklenmelidir. Boyanabilen alan: Tek katta yüzeye bağlı olarak 1 l ile 11-15 m² , 1 kg ile 7-10 m² alan boyanır. * 3,5 kg ile 12 – 18 m² yüzey boyanır. ** 10 kg ile 35 – 50 m² yüzey boyanır. *** 20 kg ile 70 – 100 m² yüzey boyanır. Renkler ekrandan ekrana farklılık gösterebilmektedir. Lütfen doğru rengi seçebilmek için el kartelasına bakınız. Ürünlerimiz dyo mixcenter renk sistemi ile kişiye özel üretildiği için iade kabul edilmeyecektir. Siparişinizi bu hassasiyetle oluşturmanızı rica ederiz. Ürününüz size ulaştığı zaman paketi kargo görevlisinin yanında kontrol ediniz. Bir hasar tespit etmeniz durumunda kargo görevlisine mutlaka “hasar tespit raporu” tutturunuz. Hasarlı kargolar için kargo görevlileri tutanak vermekle yükümlüdür.

Ürün Özellikleri

  • Renk Ekru
  • Tip Mat
  • RGB #E6F0FA
Geri Bildirim Ver