Dymo Dy Letratag 200b Bluetooth Etiketleme Makinesi 2172855

979 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.456,48 TL

Ürün Bilgileri

Dymo Dy Letratag 200b Bluetooth Etiketleme Makinesi 2172855

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: LİDER KIRTASİYE MALZ. VE BÜRO MAK. SAN.T Satıcı Ünvanı: LİDER KIRTASİYE MALZEMELERİ VE BÜRO MAKİNELERİ SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0608048491000011 Vergi Kimlik Numarası: 6080484910
    Bu ürün LİDER KIRTASİYE MALZ. VE BÜRO MAK. SAN.T tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dymo Dy Letratag 200B Bluetooth Etiketleme Makinesi 2172855 3026981728556 DYMO LetraTag 200B Bluetooth Etiket Yazıcısı ile doğrudan akıllı telefonunuzdan veya tabletinizden çok çeşitli etiket türleri ve renkleri yazdırın. Sezgisel LetraTag Connect mobil uygulamasıyla, doğrudan tercih ettiğiniz cihazdan etiketler oluşturabilir ve ev ve ev ofisinizi kolayca düzenleyebilirsiniz. 5 yazı tipi boyutu, 15 kutu stili, 100'den fazla simge ve altını çizme, birden çok metin satırı oluşturma veya bir tarih ekleme seçeneği içeren tamamen özelleştirilebilir etiketlerle. Sezgisel LetraTage Connect Uygulaması ile daha da kolay etiket oluşturma için önceden kaydedilmiş 8 şablona ve ayrıca size zaman ve güçlük kazandıracak organizasyon ipuçlarına erişebileceksiniz. LetraTag 200B etiketleme makinesi çantanıza düzgünce girer ve iOS ve Android için uygun otomatik Bluetooth kablosuz teknoloji bağlantısıyla saniyeler içinde kullanıma hazırdır. %100 geri dönüştürülmüş malzemelerden yapılmış harici bir kaset ile otantik LetraTag etiketleriyle çalışır. 1 LetraTag beyaz kağıt etiket bandı ile birlikte verilir. 4x AA pil gerektirir (dahil değildir). Kompakt, hafif etiket Yazıcısı 5 yazı tipi boyutu, 15 kutu stili, 100'den fazla simge, altını çizme seçeneği, birden çok metin satırı oluşturma, tarih ekleme özellikleri Otomatik Bluetooth kablosuz teknoloji bağlantısıyla saniyeler içinde kullanıma hazır iOS ve Android için uygun Sezgisel LetraTage Connect Uygulaması ile önceden kaydedilmiş 8 şablona erişebileceksiniz Otantik LetraTag etiketleriyle çalışır 1 LetraTag beyaz kağıt etiket bandı ile birlikte verilir 4x AA pil gerektirir (dahil değildir).
Geri Bildirim Ver