DÜZEY POMPA Düzey 220-12 Volt Mini(KÜÇÜK) Dalgıç Adaptörlü Mazot Aktarma(SIVI TRANSFER) Pompası (SU,SÜT,YAĞ)

750 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

DÜZEY POMPA Düzey 220-12 Volt Mini(KÜÇÜK) Dalgıç Adaptörlü Mazot Aktarma(SIVI TRANSFER) Pompası (SU,SÜT,YAĞ)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: FKSatış Satıcı Ünvanı: ADNAN KÖZOĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5890102404
    Bu ürün FKSatış tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • AÇIKLAMA: .Boyutu küçük, işlevi büyük, taşınması ve kullanımı gayet kolay, tarlada, bahçede garajda traktör ve araçlarınıza tanker ve varil ile kolaylıkla aktarım sağlayabilirsiniz. Alüminyum gövde yapısı ile dayanıklı ve kaliteli malzemeden üretilmiştir. Dayanıklı ve kaliteli arapuar düğmesi sayesinde durdurma ve çalıştırma komutları kullanıcının elinde olup büyük kolaylık sağlamaktadır. DZY-12 Volt Büyük Dalgıç Sıvı Transfer Pompası
  • Son derece kullanışlı, portatif, suya dayanıklı yapısı ile daha iyi performans, aktarım, basınç artışı ve kolaylık sağlamaktadır. Düzey DC pompalar, AC(220 volt) elektrik bağlantısı mevcut olmadığı veya farklı alanda işlem yapılması gereken durumlarda, 3 metre kablosu ve akü maşaları ile araç akülerine kolay bir şekilde bağlantı yapılıp, sıvı transfer işlemlerinizde en büyük yardımcınız olur. KULLANIM ALANLARI: Araçlarınıza mazot aktarımı Bahçe sulama Akvaryum doldurma ve boşaltma Karavan ve teknelere su doldurma veya boşaltma işlemleri için uygundur Traktör Biçerdöver İş makinalar, Kamyon, tır, karavan Balıkçı tekneleri, sandal vb. araçlarda mazot 0-10 numara yağ, su Vb. sıvı maddelerin doldurma, boşaltma ve tahliye işlemlerinde kullanılır. KULLANIM TALİMATI: Hortum bağlantılarında hortum kelepçesi kullanarak sızdırmasını ve hava almasını engelleyiniz. Kesintisiz olarak maksimum 45 Dk çalıştırıp 15 dk dinlendiriniz. Basınç yüksekliği yerden 3 metredir. Kuru ve boşta çalıştırmayınız. Benzin, tiner, asit gibi yanıcı ve parlayıcı maddelerde kesinlikle kullanmayınız! 220 volt DZY dalgıç pompaları 220 voltaj çıkışlı(ev elektriği) prizlerde kullanınız. 220 volt DZY dalgıç pompa 5 amperlik trafo ile çalışmaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Tip Dalgıç Pompa
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver