Duşsil Profesyonel Duşakabin Temizleyici 500 ml - (KİR, KİREÇ VE SU LEKELERİNİ TEMİZLER) Yeni Ambalajında

124 TL
Tükeniyor!

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Duşsil Profesyonel Duşakabin Temizleyici 500 ml - (KİR, KİREÇ VE SU LEKELERİNİ TEMİZLER) Yeni Ambalajında

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Teknoalshop Satıcı Ünvanı: TEKNOAL ELEKTRİK ELEKTRONİK DAYANIKLI TÜKETİM MALZEMELERİ BİLGİSAYAR SANAYİ VE TİCARET LTD.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0836043297400017 Vergi Kimlik Numarası: 8360432974
    Bu ürün Teknoalshop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Profesyonel Duşakabin Temizleyici Duşsil şimdi yeni ambalajında sizlerle Duşsil su ve kireç lekelerini ve sabun artıklarını, içeriğindeki Polimer teknolojisi sayesinde tek başına etkili bir şekilde temizler. İlk kullanımdan itibaren, özel olarak geliştirilen formülü ile uygulandığı yüzeyde mikro ince bir film tabakası oluşturarak kirin, su ve kireç lekelerinin yüzeylere tutunmasını önler. Yapılan temizliğin daha uzun süreli kalmasını sağlar. Kulanım Şekli Duşakabin yüzeyinde daha önceden oluşmuş inatçı su ve kireç lekeleri varsa önce kuru olan yüzeye duş başlığınızın yardımıyla su tutun. Ardından Duşsil’i kirli yüzeye spreyleyin ve birkaç dakika etki etmesini bekleyin. Daha sonra sünger yardımıyla yüzeyi silin ve temizlenen yüzeyi suyla durulayın. Mükemmel sonuç almak için yüzeyi kuru bir mikrofiber bezle silin. Işıl ışıl bir sonuç elde edeceksiniz. İnatçı kirlerde işlemi tekrarlayın.
  • 2-3 günde bir duşakabininizi temizliyorsanız, kirli yüzeye Duşsil’i spreyleyin ve nemli bir bez yardımıyla yüzeyi silin.
  • Haftada bir dusakabininiz ıslakken Duşsi’l ile yüzeyleri spreyleyin ve kısa bir süre etki etmesini bekleyin ve sadece suyla durulayın. Düzenli kullanımla birlikte, bir sonraki duşakabin kullanımınıza kadar su ve kireç lekelerinin oluşmadığını göreceksiniz.
  • Uygulama Alanları Duşakabin, duş başlığı, armatür, batarya, seramik ve fayanslar, küvet, duş teknesi, duş perdesi, ayna, lavabo
Geri Bildirim Ver