10
Nohut kategorisinde
en çok değerlendirilen 10. ürün

Duru Koçbaşı Nohut (8 MM) 1 Kg

92,50 TL
(92,50 TL / kg)
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kurumsal Fatura
94,90 TL
Kurumsal Fatura
99,49 TL
Kurumsal Fatura
110,19 TL
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Duru Koçbaşı Nohut (8 MM) 1 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Tuzcular AVM Satıcı Ünvanı: TUZCULAR GIDA TARIM ÜRÜNLERİ BESİCİLİK GÜBRE NAKLİYAT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Hatay Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0627006284000001 Vergi Kimlik Numarası: 6270062840
    Bu ürün Tuzcular AVM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • DURU KOÇBAŞI NOHUT 1 KG
Geri Bildirim Ver

Duru Nohut Koçbaşı 8mm 1000gr

Kaliteli üretimleri ile dikkat çeken Duru bakliyat, sofraların vazgeçilmezi olan lezzetli yemeklerde kullanımları ile öne çıkar. Konya ve Karaman illerinde üretimi yapılan Duru koçbaşı nohut 1 kg ve 2,5 kg seçenekleri ile müşteriye sunulur. Şeklinden ötürü koçbaşı adını alan Duru nohut, 8 mm elek ile elenerek diğer boyutlardan ayrılır. Yemeklik kullanımlar için ideal boyuta sahip ürün, lezzetiyle de müşterilerin memnuniyetini kazanır. Yüksek protein ve lif oranına sahip ürün, salatalarda etli ve sebzeli yemeklerde kullanımı ile öne çıkar. Yüksek lif oranı ile sindirimi kolaylaştırarak bağırsak hareketlerinin düzenli çalışmasını destekler. Baklagiller arasında maksimum protein oranı ile bilinen nohutun sağlığa da birçok faydası bulunur. Duru koçbaşı nohut ile kalabalık sofralara lezzetli yemekler sunabilirsiniz.

  • Yüksek lif oranı
  • İri taneli yapı
  • Maksimum besleyicilik

İndirimli Duru Nohut Koçbaşı ile Lezzetli Yemekler

İndirimli Duru Nohut Koçbaşı ile Lezzetli Yemekler

Yemeklerin lezzetine lezzet katan Duru koçbaşı nohut, 8 mm 1000 gr, iri yapılı taneleri ile tercih oranı yüksek bir üründür. Pişirilmeden önce suda bekletilen nohut, 8 mm tane boyutuna sahiptir. Bitkisel protein kaynağı olan nohut, vejetaryenlerin de başlıca gıda tercihi arasına girer. Lifli yapısı sayesinde kan şekerini dengeler. Duru nohut koçbaşı 8 mm 1000 gr, etli yemeklerin vazgeçilmez lezzeti olarak sofralarda yerini alır. Metabolizmanın hızlanmasında rol alan ürün, kilo vermeyi de destekler. Bilinen pekçok faydasının arasında kalp sağlığını koruma, kemikleri güçlendirme ve kas gelişimini destekleme de yer alır. Emziren annelerde süt verimini artıran ürün, yüksek besin değeri ile dikkat çeker. Salata, pilav, humus ve çorba gibi birçok çeşit ile kullanılan Duru nohut, kaliteli üretimi ve lezzetiyle müşterileri memnun eder.

Kampanyalı Fiyatlarla 1000 gr Duru Nohut Koçbaşı

Kampanyalı Fiyatlarla 1000 gr Duru Nohut Koçbaşı

Duru bakliyat çeşitlerinden koçbaşı nohut, 8 saat ıslatıldıktan sonra pişirme işlemi gerçekleştirilir. Lüks nohut çeşitleri arasında geçen ürün, iri taneli yapısı ile yemeklere lezzet katar. Lezzetinin yanı sıra besleyiciliği ile de bilinen nohut, bakliyat çeşitleri arasında yüksek protein oranına sahiptir. Ürünü kullanan müşteriler yaptıkları yorumlar ile memnuniyetlerini dile getirir. Duru nohut koçbaşı 8 mm 1000 gr yorumları arasında ürünün fiyat performans ürünü olduğu ve markanın diğer tüm bakliyatları gibi Duru nohutun da kaliteli olduğu yer alır. Türkiye menşei olan ürün, kalitesi ve lezzeti ile ön plana çıkar. 8 mm tane boyutuna sahip ürün, 1 kg paketler ile satılır. Genellikle yemeklik olarak bilinen Duru koçbaşı nohutu pilavlarda, salatalarda, meze ve ezme gibi birçok farklı çeşitte kullanabilir sofralarınıza lezzet katabilirsiniz.

Kaliteli Üretimi ile Protein Kaynağı Duru Nohut Koçbaşı

Kaliteli Üretimi ile Protein Kaynağı Duru Nohut Koçbaşı

Glutensiz beslenenler için ideal bir seçenek olan nohut, taneli kullanımının yanı sıra çekilerek un haline de getirilir. Nohut unu ile yapılan tarifler, kan şekerini etkilemeyerek rahatlıkla kullanım imkanı verir. Nohut unu kilo almaya neden olmamakla birlikte vücuda enerji verir. Suda bekletilen nohutun gaz oranı düşer. Yemeklik kullanımının dışında çerez olarak da tüketilir. Lif oranı yüksek olan ürün, sindirim kolaylığı sağlayarak sindirim yolu hastalıklarının önüne geçmeye yardımcı olur. Güçlü magnezyum oranı sayesinde hasarlı hücrelerin onarılmasını destekler. Duru nohut koçbaşı 8 mm 1000 gr kullananlar genel olarak üretimlerin kalitesinden ve lezzetinden memnun kalır. Yemek sektörünün yanı sıra kozmetik alanında da kullanılan ürün, yıpranmış saçların parlaklığını geri kazanmasını sağlayabilir. Duru nohut koçbaşı 8 mm 1000 gr fiyatları ve müşteri yorumlarına Trendyol’dan ulaşabilir uygun fiyat avantajları ile satın alabilirsiniz.