6
Buğday kategorisinde
en çok değerlendirilen 6. ürün

Duru Aşurelik Buğday

55 TL
(55 TL / kg)
Ürünün Diğer Satıcıları (10)
Kurumsal Fatura
2. Ürüne %5 İndirim
Kurumsal Fatura
175 TL'ye %3 İndirim
Kurumsal Fatura
80,94 TL
Kurumsal Fatura
80,94 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Duru Aşurelik Buğday

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Belde Gıda Satıcı Ünvanı: BELDE GIDA ÜRÜNLERİ PAZARLAMA SANAYİ TİCARET VE TAAHHÜT LİMİTED ŞİRKET İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0162051473100011 Vergi Kimlik Numarası: 1620514731
    Bu ürün Belde Gıda tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • DURU AŞURELİK BUĞDAY
Geri Bildirim Ver

Duru Aşurelik Buğday 1 kg

Duru aşurelik buğday 1 kg olarak satın alabileceğiniz gıdayı birçok yemekte tercih edebilirsiniz. Salata, zeytinyağlı tariflerin yanı sıra çorba veya tatlı olarak tüketebileceğiniz aşure tarifinde markanın sunduğu lif kaynağını değerlendirebilirsiniz. Kaliteli bir şekilde yetiştirilen buğday özenle hazırlanarak size sunulur. Buğdayın kalitesini tanelerinin renginden anlamanız mümkün olur. Yüksek protein miktarına sahip buğdalar koyu renkli ve sert tanelidir. Bu buğday türü genellikle yemeklerde tercih edilen aşurelik buğdaya nazaran uzun sürede pişirilen bir gıdadır. Aşurelik buğday ise biraz açık renklerde ve kolayca pişirebileceğiniz türde bir mahsuldür. Aşure yaparken lezzeti artırmak, çiğ ve diri kalmasını önlemek için bu tatlıya özel olarak sunulan Duru markasının aşurelik buğdayını tercih edebilirsiniz. Aynı zamanda yöresel keşkek yemeği için de bu bakliyatı değerlendirebilirsiniz.

  • Lif kaynağı
  • Kolay hazırlama
  • Yüksek kalite

Kolay Pişen Duru Buğday 1 Kg Özellikleri

Kolay Pişen Duru Buğday 1 Kg Özellikleri

Çeşitli lezzetler elde edebileceğiniz Duru aşurelik buğday 4 mevsim yemeklerde kullanabileceğiniz bir bakliyattır. Besin değeri yüksek, besleyici bir gıda türü olan buğday, içerisindeki lif oranı sayesinde tokluk hissi verir. Güçlü bir lif kaynağı olması sayesinde markanın sunduğu buğdayı tüketerek kalp, damar sağlığınızı koruma fırsatı bulabilirsiniz. Aşurelik olarak satın alabileceğiniz bu gıda, yumuşak türdeki buğdaylardan elde edilir. Pişirilmesinin kolay olması ve kabuğunun pratik bir şekilde soyulması Duru aşurelik olarak satılan buğdayın tercih edilme sebepleri arasında yer alır. Aşure tariflerinizde ve diğer yemeklerde kullanabileceğiniz gıdanın yumuşak yapısı sayesinde kolayca pişirilir ve lezzeti pratik bir şekilde açığa çıkar. Zahmetsiz bir şekilde pişirebileceğiniz ve tüketebileceğiniz buğdayın bozulma riski düşüktür. Bu sayede evinizde her daim Duru buğdayın 1 kg’lık paketini hazır bulundurabilir, ihtiyaç halinde değerlendirebilirsiniz.

Tariflerinize Lezzet Katan Duru Buğday Aşurelik Fiyatları

Tariflerinize Lezzet Katan Duru Buğday Aşurelik Fiyatları

Aşurelik buğdayın pratik bir şekilde pişmesi ve lezzetini tam olarak yemeklere aktarması için bir gece öncesinde suda bekletilmesi gerekebilir. Bunun yerine tarife geçmeden önce bakliyatı kaynatarak, sert yapısından kurtulmasını sağlayabilirsiniz. Kaliteli bir buğday tercih ettiğinizde bu bakliyatı pişirme süreniz azalabilir. Aynı zamanda hazırladığınız tariflerde buğdayın lezzetini tam olarak hissedebilirsiniz. Kaliteli ve özenle yetiştirilen bir bakliyat tercihi yapabilmeniz için Duru aşurelik buğday 1 kg fiyatı oldukça makul tutulur. Marka sunduğu aşurelik buğdayın kalitesini farklı bütçelere sahip müşterilerin mutfağında deneyimlemesini hedefler. Bu sayede bereketli, doyurucu ve sağlıklı aşurelik buğdayı bütçenizi zorlamadan, canınız istediği anda tüketebilirsiniz. Duru aşureliğiyle sıcak, soğuk tarifler, ana öğünler ve salatalar yapabilirsiniz. Misafirlerinize özel ikramlıklar hazırlamak ya da Aşure ayında sevilen tatlı tarifini hazırlamak için Duru markasının aşureliğini değerlendirebilirsiniz.

Duru 1 Kg Aşurelik Buğday Yorumları

Duru 1 Kg Aşurelik Buğday Yorumları

Sadece tatlı değil aynı zamanda yöresel ve tok tutması sayesinde özel günlerde yer verilen keşkek tarifi için de Duru markasının bünyesinde sunulan aşurelik bakliyattan faydalanabilirsiniz. Kullanıma bağlı olarak ürünün 1 kg’lık paketi yeterli olabilir. Pişirilmesiyle birlikte hacminin neredeyse 2 katına ulaşan bakliyatı haşlanarak dolabın buzluk bölümünde tutabilirsiniz. Bu sayede yemeklerinize eklemek istediğinizde kısa sürede hazır hale getirebilirsiniz. Alışverişiniz sırasında yapacağınız araştırmaları desteklemek amacıyla Duru aşurelik buğday 1 kg yorumları sizinle paylaşılır. Markanın sunduğu aşureliği öncesinde deneyimleyen müşterilerin memnuniyetlerini içeren müşteri yorumlarından destek alarak bütçenizi ve zamanınızı koruma fırsatı bulabilirsiniz. Uzun süre evinizde bulundurabileceğiniz bakliyatın kalitesiz olması bozulmalara, pişmemesine ve yemeklerinizin ziyan olmasına neden olabilir. Bu gibi olumsuz durumların önüne geçmek için Duru 1 kg’lık aşurelik bakliyatı Trendyol’dan satın alabilirsiniz.