2
Bulgur kategorisinde
en çok favorilenen 2. ürün

Duru Bulgur Sefer Kitel (İÇLİ KÖFTELİK) 1000g

Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kurumsal Fatura
123 TL81,18 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Duru Bulgur Sefer Kitel (İÇLİ KÖFTELİK) 1000g

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ucuzsanalmarket Satıcı Ünvanı: ALİ AKYILDIZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0440204744
    Bu ürün ucuzsanalmarket tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Buğdayın kaynatılmadan kabuğunun soyulması ve öğütülmesi elde edilen, bir bulgur çeşididir. Özellikle Doğu, Güneydoğu ve İç Anadolu bölgelerinde ağırlıklı olarak tüketilen bulgur türüdür. Duru Bulgur, taş değirmenden gelen doğal lezzeti korumaktadır. Menşei: Türkiye
Geri Bildirim Ver

Duru Bulgur Sefer Kitel 1000 G

Kaynatılmamış olan buğdaydan kabuğunun soyulmasıyla ve öğütülmesiyle Duru Sefer Kitel bulgur elde edilir. Özellikle ülkenin belirli bölgelerinde daha sık üretilen bu ürünle birçok çeşitte yemek yapılabilir. Mutfağınızda hemen hemen ince bulgurla yapılan her tarifi yapabilir ve severek kullanabilirsiniz. Kalitesi ve kolay pişmesi sayesinde anlık misafirlere ya da canınızın herhangi bir şey istediği durumda bu bulguru kullanarak son derece hızla yemek hazırlayabilirsiniz. Sağlıklı ve hijyenik temiz içeriği bulunan ürünü tereddüt etmeden alabilirsiniz. Kullanım kolaylığı sunan ve sarı bulgur çeşitlerinin en küçüğü olan bu ürün ile birbirinden farklı şekilde yemekler yapılır. Siz de Duru Sefer Kitel ürününü satın alarak en iyi şekilde kullanabilir ve sevdiğiniz tüm yemekleri yapabilirsiniz.

  • Eşsiz lezzet
  • Kaliteli ve sağlıklı
  • Çeşitli tariflere uygun

Lezzetli Duru Bulgur Sefer Kitel 1000 G

Lezzetli Duru Bulgur Sefer Kitel 1000 G

Doğu, Güneydoğu ve İç Anadolu bölgelerinde daha çok tüketilen ve yöresel olarak hazırlanan yemeklerin içeriğinde daha çok kullanılan Duru Kitel bulgur oldukça fazla kullanılır. Çoğu kişi tarafından tercih edilen ve çok farklı lezzetlerin hazırlanmasında kullanılan bu ürün son derece kalitelidir. Doğal halini sofralarınıza gelene kadar koruyan ve yaptığınız tüm yemeklerde oldukça güzel bir tat oluşmasını sağlayan bu ürünü siz de satın alabilirsiniz. Yemekleri daha çeşitli ve değişik hale getirmek, çiğköfte, yöresel yemek olan kitel ve daha bir sürü çeşit ile masalarınızda birbirinden farklı türde yemekler hazırlayabilirsiniz. Son derece sağlıklı ve doğal olan bu ürünün insan sağlığı için de faydaları bulunur ve sağlıklı beslenme sürecinde size yardımcı olur. Duru Bulgur Sefer Kitel 1000 G ürününü siz de satın alarak güzel tarifler ortaya çıkarabilirsiniz.

Sağlıklı Duru Bulgur Sefer Kitel 1000 G Kullananlar

Sağlıklı Duru Bulgur Sefer Kitel 1000 G Kullananlar

Bulgur ve türleri insan vücudunda kandaki yağları düşürücü yönü bulunan lif bakımından son derece zengindir. Karbonhidrat değeri yüksek olmakla beraber protein değeri de düşüktür. Sinir ve sindirim sisteminde önemli rol oynayan bu ürün insanların tüketmeleri gereken önemli gıdalardandır. Duru Bulgur Sefer Kitel 1000 G yorum yapanlar da aynı şekilde ürünün sağlıklı ve kaliteli oluşundan bahseder. Bu sayede bu bulgurun tercih edilmesi halinde hem sağlıklı hem de uygu fiyatlı alışveriş yaparak yemek hazırlayabilirsiniz. Anadolu’nun geleneksel lezzetlerinden olan ve pirinçten çok daha besleyici olan bulguru istediğiniz zaman tüketebilirsiniz. Duru Bulgur Sefer Kitel 1000 G satın alarak siz de daha sağlıklı bir hayat ve beslenme düzeni elde edebilirsiniz. Ürünün besleyici yönlerinden yararlanmak adına bu bulgur ile en sevdiğiniz tarifleri yapabilir ve tüketebilirsiniz.

Avantajlı Duru Bulgur Sefer Kitel 1000 G Fiyatı

Avantajlı Duru Bulgur Sefer Kitel 1000 G Fiyatı

Bakliyat çeşidi çok faydalı ve sağlıklı olduğu gibi tüm bu özelliklere göre de oldukça cazip bir fiyata sahiptir. Herkesin alıp sofralarında rahatça kullanabileceği fiyat belirlendiği için ürünü bütçe dostu olarak değerlendirmek mümkündür. Cazip fiyatlı şekilde temin edebileceğiniz bu gıda sayesinde beslenme alışkanlıklarınızı daha sağlıklı hale getirebilirsiniz. Hem kalitesi hem de sağlıklı oluşu ile Duru Bulgur Sefer Kitel 1000 G fiyat konusunda da sizleri mutlu eder. Duru Bulgur Sefer Kitel 1000 G kullananlar da bu üründen memnun kaldıklarını ve oldukça beğendiklerini belirtir. Ürünü daha önce denememiş olanlar bile güvenerek deneyebilir ve kalitesine güvenebilir. Özellikle içli köfte yapımı için ideal bir yapıdadır. Hangi yemek olursa olsun istenen ideal kıvam elde edilebilir. Trendyol’dan açıklamaları, yorumları ve fiyatları çerçevesinde inceleme yapıp satın alabilirsiniz.