Durex Play Kayganlaştırıcı Jel Çilek Hazzı 50 Ml 2 Adet

499 TL
(249,50 TL / adet)

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.
Cinsel sağlık kategorisindeki ürünlerde iade yapabilir miyim?
Ürün ambalajı açılmadığı müddetçe iade yapabilirsiniz. Ambalajı açıldıktan sonra iade edilen cinsel sağlık ürünleri satıcılar tarafından hijyenik risk sebebi ile reddedilebilmektedir.

Ürün Bilgileri

Durex Play Kayganlaştırıcı Jel Çilek Hazzı 50 Ml 2 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kozmetik Durağı Satıcı Ünvanı: DİLBER ÇAĞATAY İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Mardin Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2160919213
    Bu ürün Kozmetik Durağı tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • body,img,div img {width: 100%
  • } Durex Play Kayganlaştırıcı Jel Çilek Hazzı 50 ml 2 Adet Mükemmel kayganlık, karşılıklı zevk ve yoğun duygusal bir deneyim için özel olarak geliştirilen Durex Play Çilek Aromalı kayganlaştırıcı jel, etkili bir kayganlık sağlar. Durex Play çilekli kayganlaştırıcı, ipeksi ve hafif formu sayesinde rahatlatıcı etkiye sahiptir. Su bazlı kayganlaştırıcı, siz ve partneriniz arasında karşılıklı zevk ve dokunma hissini artırıcı özelliğe sahiptir. Özel olarak formüle edilen çilekli kayganlaştırıcı, eşsiz kokusuyla yaşadığınız romantik anları değerli kılar. Suda tamamen çözünebilir yapıya sahip olan kayganlaştırıcı jel, istisnai durumlar haricinde ciltte herhangi bir tahriş veya kızarıklığa yol açmaz. Su bazlı kayganlaştırıcı, akıcı ve soft formda olduğu için benzersiz bir kayganlık sağlar.Kayganlaştırıcı jel, su bazlı içeriği sayesinde doğal bir ilişki için gerekli olan rahatlık hissi ve kayganlık sağlar. Çilekli kayganlaştırıcı, tutkulu bir ilişkide ihtiyaç duyulan samimi yakınlaşmaları kolaylaştırır. Durex Play Çilek Aromalı, vajinismus ve vajina kuruluğu gibi rahatsızlık yaratacak sorunlara karşı da etkili bir çözümdür. Su bazlı kayganlaştırıcı, Durex marka kondom ve diğer ürünler ile de rahatlıkla kullanılabilir. Ürünün serin ve kuru ortamlarda muhafaza edilmesi ve çocukların ulaşamayacağı yerlerde saklanması tavsiye edilir.

Ürün Özellikleri

  • Hacim 50 ml
Geri Bildirim Ver