Durex Maraton 20'li Prezervatif + Veet For Men Duşta Tüy Dökücü Krem 150 ml

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.
Cinsel sağlık kategorisindeki ürünlerde iade yapabilir miyim?
Ürün ambalajı açılmadığı müddetçe iade yapabilirsiniz. Ambalajı açıldıktan sonra iade edilen cinsel sağlık ürünleri satıcılar tarafından hijyenik risk sebebi ile reddedilebilmektedir.

Ürün Bilgileri

Durex Maraton 20'li Prezervatif + Veet For Men Duşta Tüy Dökücü Krem 150 ml

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • #Özel Ürün
Geri Bildirim Ver

Durex Maraton Geciktiricili 20’li Prezervatif + Veet For Men 150 ml Duşta Tüy Dökücü Krem

Güvenli bir cinsel yaşam için prezervatif oldukça önemlidir. Cinsel yolla bulaşan birçok hastalığı önlemeye yardımcı olan prezervatif, üretim seçenekleriyle farklı cinsel hazların deneyimlenmesine imkân tanır. Durex Maraton prezervatif, özel geciktiricili kayganlaştırıcı sayesinde maksimum performans sunar. Trendyol’da sunulan ekonomik paket, içerisinde Durex Maraton prezervatif ve Veet Duşta tüy dökücü krem bulunur. Paket içerisinde yer alan Veet Erkek Duşta tüy dökücü krem 150 ml vücut, bacak ve koltuk altındaki istenmeyen tüyler için üretilmiştir. 3-6 dakikada pratik çözüm sunan ürün, kesik ve çizik olmadan pratik tıraşı mümkün kılar. İkili paketiyle kullanıcının isteklerine hitap eden ürün, erkek ve kadın için ortak bir haz dengesi sağlar.

  • Paket: Prezervatif + Tüy Dökücü Krem
  • Prezervatif İçeriği: 20’li
  • Tüy Dökücü Etki Alanı: Vücut, Bacak ve Koltuk Altı

Durex Maraton Prezervatif ve Veet Tüy Dökücünün Özellikleri

Maraton 20'li Prezervatif + Veet For Men Duşta Tüy Dökücü Krem 150 ml Yorum

Durex Maraton Geciktiricili 20'li prezervatif ve Veet tüy dökücü, kullanıcının tüm isteklerine aynı anda hitap edecek özelliklere sahiptir. Durex Maraton yorum olarak da birçok kullanıcının beğenisini karşılamış bir üründür. İçerdiği özel geciktiricili kayganlaştırıcı sayesinde Duran Maraton prezervatif, daha uzun süreli bir performans deneyimini mümkün kılar. Easy-On ve rezervuar uç yapısı ile kolay ve güvenli bir kullanım sağlar. Durex Maraton Geciktiricili 20’li prezervatif ile sunulan Veet For Men Duşta tüy dökücü krem, erkeklerin vücut, bacak ve kol altındaki istenmeyen tüylere etkili bir çözüm sunar. 3 ila 6 dakika içerisinde pratik çözüme sahip ürün, Smooth&Fresh teknolojisiyle tüylerden kurtulurken cezbedici bir koku deneyimi yaşamınızı sağlar. İstenmeyen tüylere kısa sürede etkili çözüm sunan tüy dökücü krem, gün boyu süren nemlendirici etkisini kullanıcıyla buluşturur.

Maraton Prezervatif ve Veet Tüy Dökücü Krem Kullanışlı mı?

Maraton 20'li Prezervatif + Veet For Men Duşta Tüy Dökücü Krem 150 ml Yorum

Durex Maraton Geciktiricili 20'li prezervatif + Veet tüy dökücü krem özel paketi, kullanışlı özelliklere sahiptir. Durex Maraton prezervatif şeffaf doğal kauçuk lateks malzemesinden üretilmiştir. Bu sayede cinsel birliktelik esnasında güvenli ve sağlıklı bir haz anını mümkün kılar. Prezervatif Easy-On ve rezervuar ucu sayesinde kolay takılır. Kullanışlı özellikleriyle Durex Mataron Geciktiricili 20’li prezervatif kullanıcının tüm isteklerini aynı anda karşılayan bir üründür. Paket içerisinde yer alan Veet For Men Duşta tüy dökücü krem de kullanışlı birçok özelliği barındırır. Smooth%Fresh teknolojisiyle üretilen tüy dökücü krem, 3 ila 6 dakika arasında pratik bir kullanımı mümkün kılar. Tüyleri derinlemesine temizleyen ürün, gün boyu nemlendirici etkisi sunar. Veet tüy dökücü krem sayesinde kesik ve çizik olmadan pratik bir tıraş keyfini sürmek mümkündür.

Durex Maraton Prezervatif ve Veet Tüy Dökücü Kaliteli midir?

Maraton 20'li Prezervatif + Veet For Men Duşta Tüy Dökücü Krem 150 ml Yorum

Durex Maraton 20'li prezervatif + Veet For Men Duşta tüy dökücü krem 150 ml yorum olarak da kalitesini tescillemiş bir pakettir. İçerisinde sunduğu ürünlerin kalitesiyle kullanıcıyı fiyat-performans dengesi ile buluşturur. Paket içerisinde yer alan Veet For Men tüy dökücü krem, özel koku teknolojisi sayesinde cilt üzerinde istenmeyen bir koku bırakmaz. Vücut, bacak ve koltuk altı bölgesinde etkili çözüm sunan tüy dökücü krem, gün boyu cildi nemlendirmek için idealdir. Durex Maraton Geciktiricili 20'li prezervatif yorumları da kalitesini tescillemiştir. Özel geciktiricili kayganlaştırıcı içeriğe sahip prezervatif, daha uzun süreli bir haz deneyimini mümkün kılar. Ürün, doğal kauçuk lateks üretimiyle cinsel birlikteliklerde sağlık ve güvenliğin korunmasına yardımcı olur. İçeriğinde yer alan %5 benzoken sayesinde zevkin daha uzun süreli olmasına yardımcı olur. Durex ve Veet garantisiyle üretilen paket, Trendyol güvencesiyle adresinize sorunsuz ve hızlı teslim edilir.